Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kasia

Cytat: abkasia w 09 Kwi 2011, 12:15:57
fajna... ale ceny dzieciecych ubranek sa straszne.... :(
a na Michala 92 jest dobre?
bo ona jest od 92

zielona zakupiona, rozmiar 98, zielonej na stronie nie ma
kumpel kupił :D
lekko duza ale nie za bardzo widocznie wiec na nastepny rok pewnie bedzie :D 92 na niewiele mniejsze wygladało :)

abkasia

zuzia

nas nie przebijecie.
M. nosi kurtkę oznaczoną 4T :D :D :D
ps. a z tej firmy ma inne ciuszki na 24m i są dobre :)

Kasia

no to ta z reserved 98 wyglada podobnie jak ta Twoja 4T (jezeli o ta czerwona chodzi)

rilla

ciuchy z UK okazały się super:) mam zapas pidżam na dwa lata:D:D i niestety sa duże różnice w rozmiarach, każde 86 czy next, george czy early days jest innej wielkości. Najfajniejsze są ceny...

Kasia

Cytat: rilla w 12 Kwi 2011, 12:49:59
ciuchy z UK okazały się super:) mam zapas pidżam na dwa lata:D:D i niestety sa duże różnice w rozmiarach, każde 86 czy next, george czy early days jest innej wielkości. Najfajniejsze są ceny...

pochwal się :) zdjęcia :D

feeling.good

drugi raz zamówiłam ciuszki w endo i jestem zachwycona ich jakością. Jeszcze ni widziałam t-shirtów z tak dobrej bawełny :)

abkasia

Cytat: feeling.good w 12 Kwi 2011, 20:25:01
drugi raz zamówiłam ciuszki w endo i jestem zachwycona ich jakością. Jeszcze ni widziałam t-shirtów z tak dobrej bawełny :)
a podaj linka!

Kata

abkasia http://endo.pl/ :) Naprawdę mają świetne rzeczy jakościowo.
Pozdrawiam

Kata

abkasia

Cytat: Kata w 12 Kwi 2011, 21:10:30
abkasia http://endo.pl/ :) Naprawdę mają świetne rzeczy jakościowo.
mmm ladne, ale ceny....
osattnio wiekszosc cen mnie powala.....ech..

konwalia

a ja lubię outlet smyka, kupuję rajstopki dla małej po 5 i 7zł a pani przy kasie do mnie-chce pani skarpetki po 1zł i body po 5zł, mam kilka ostatnich sztuk, pewnie że chciałam :D

feeling.good

Cytat: abkasia w 12 Kwi 2011, 21:15:10
mmm ladne, ale ceny....
osattnio wiekszosc cen mnie powala.....ech..

ja kupuję głównie rzeczy w promocjach i jak jest darmowa wysyłka od 50 złotych. Małemu kupiłam t-shirty po 19,90 i 29,90, a dla córki znajomych śliczną sukienkę za 30 złotych i i grubą kamizelkę też w takiej cenie.
Niektóre rzeczy mają kosmiczne ceny, ale da się coś utrafić taniej.

Mnie też ceny wielu rzeczy rozkładają na łopatki. Kiedyś się nie zastanawiałam nad ceną, jak miałam ochotę coś kupić. No, ale niestety -  życie z jednej pensji i podwyżki wszystkich artykułów do tego zmuszają :(

fasolka1980

feeling.good ja tez zamawiałam ostatnio, kupiłam pizamę dla chłopaków :D

abkasia - tam trzeba czekac na promocje i wyprzedaże, w regularnych cenach to wiadomo...

foszek

ja jestem na etapie szukania jakies koszulki dla F. w kolorze fioletowym w przystepnej cenie

zuzia

ja mam już listę na wyprzedaże z HM, 5-10-15 (mają turkusy :dreaming:) i endo.

mobka

O tez mi sie kilka rzeczy podobalo w 5-10-15, ale to niestety za duze rozmiary...

Kasia

Cytat: konwalia w 12 Kwi 2011, 22:19:45a ja lubię outlet smyka,
u nas jest ten głowny (chyba) smyk i tam też mają wiele wyprzedaży, bardzo lubę tam jeździć :D chociaz promocji takich jak u Ciebie (przykasowych) raczej nie ma.

Dodany tekst: 13 Kwi 2011, 07:19:22

abkasia ja głownie na wyprzedażach kupuję lub np. jak sa jakieś akcje promocyjne lub przysyłają kupony zniżkowe :D
tylko pojedyncze sztuki kupuje w normalnej cenie (dosłownie kilka rocznie albo nawet i nie)
w kazdym prawie sklepie są takie wieszaki z wyprzedazami całorocznymi i tam nieraz mozna coś utrafić, oczywiście przebrane ale sukcesywnie mozna skompletować garderobę dzieciecą

a ceny regularne rzeczywiście przerażają :( ostatnio kupiłam młodemu bluzę za 60zł :padam:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ale juz kolejną z gerfildem trafiłam za 30zł, na wieszaku wyprzedazowym w HM

no i taka jeszcze za 40zł była na wyprzedażowym ALE NIESTETY ROZMIAR NIE TEN :(

popytaj wsród znajomych, moze ktoś ma jakies dojścia, znajomego pracującego w danym sklepie, rabat pracowniczy itd :D

ja teraz kombinuję sobie dostęp do rabatu pracowniczego w HM :D podobno mają 25%.
zara ma 15% (chyba najmarniejszy rabat pracowniczy) al;e oni w ogóle kampanii promocyjnych nie mają, tylko wyprzedaze
itd

a co do tegorocznych kolekcji to 5-10-15 ma super kurteczki, duzy wybór i nawet jasne kolory (ceny niestety wysokie) i chyab rozmiary 0d 86

teraz chyba 14 kwietnia w kappahlu bedzie dzień kappahla to podobno z karta klinta jest -25%

no i w sobotę 16 kwietnia z ta karta glamour tez są zniżki

Dodany tekst: 13 Kwi 2011, 08:20:08

Cytat: zuzia w 13 Kwi 2011, 00:16:51i endo.

w endo chce kupić Michałowi koszulkę z napisem misiowym :D coś w stylu czy nie uwazasz że jestem fajnym misiem (mogłam pokrecić)

zuzia

Kasia
fantastyczne te ciuszki z HM.
na tą bluzę też sie czaję.

gdyby ktoś widział tego granatowego garfielda to prosze mi kupić  :pray: :pray: :pray:

Kasia

ten granatowy był tylko jeden, na 2-3 lata - bedzie na zimę :)

feeling.good

Kasiu, pamiętam, że kiedyś polowałaś na takie sweterki z hm z zębami-potworami. Teraz są na wyprzedaży za 30 pln

Kasia

kupiłam za 30zł, własnie ostatnio :D teraz sa nawet po 20zł :D ale resztki resztki :D
:beer: za info :)

kupiłam czerwonego :d

rilla

Cytat: zuzia w 12 Kwi 2011, 23:16:51
ja mam już listę na wyprzedaże z HM, 5-10-15 (mają turkusy :dreaming:) i endo.
a kiedy sie zaczynaja wyrzedaze?

rubin04

Ja kupiłam P. bluzę z kapturem Cheeeroke w Tesco,
przeceniona na 22 zł.
Coś z napisem 1-Mate czy coś,
tak sie P. i M. podoba że dokupiłam jeszcze jedną na 3-4 lata.

I takie cieńsze bluzki z długim rękawem z rybkami, rekinem, statkami itp. motywami morskimi  marki Cheeroke kupiłam ostatnio w tesco po ok. 14 zł/szt :)

czekam na wyprzedaż w Smyku bo podobała mi sie tam taka z wielorybami.