Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: Kasia w 09 Kwi 2011, 14:45:25ale takie sporadyczne aktualnych kolekcji zakupy tez dobre Smiley
no ja teraz tez kurtke musze kupic za normalna cene, no ale to jeden ciuch, a nie 20 ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Kasia

masz juz upatrzona?
my w zesłym roku, na poczetku wiosny kupilismy kurtkę wiosenna w przecenie :D nowa kolekcja wisdiała na wieszakach a kurtka na przecenach

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: Kasia w 09 Kwi 2011, 14:55:45my w zesłym roku, na poczetku wiosny kupilismy kurtkę wiosenna w przecenie Cheesy nowa kolekcja wisdiała na wieszakach a kurtka na przecenach
byly przeceny w h&m wlasnie tydzien temu, ale byly tylko dwie kurtki - obie za wielkie, jedna na 68 co prawda, czyli tylko deko za duza, ale wlasnie z takiego plotna zaglowego prawie, to podwinac rekawow by sie nie dalo, chyba, ze obcegami ;) a z nowej kolekcji w ogole bylo tylko kilka kurtek i laska przy ladzie powiedziala, ze od razu kupili i juz nic nie ma i czekaj na dostawe - wlasnie sie wybieram do M1 bo tam wg mnie jest najlepiej zaopatrzony, najwiekszy i z najmniejsza ilosci ludzi H&M w kraku ;) zobaczymy, czy cos dorzucili;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Kasia

jakby ci na czymś szczególnie zależało to daj znać, zobacze czy u nas jest :)
i najwyżej kupię i wyslę lub przywiozę ;) u nas widziałam jakies zeszłoroczne byly przecenione

Dodany tekst: 09 Kwi 2011, 14:39:02

z HM mam chyba kurtke na 62, musiałaby spojrzec :D

feeling.good

zobaczcie jakie fajne kurteczki mają w besta plus:

Kupiłabym którąś dla S., ale w sumie już ma 4.

abkasia

a ja bylam w besta i jakos mi te kurtki nei bardzo...
ale moze dlatego, ze ja z kapturem to mam, a chcialam taka podobna do foszkowej :D

zuzia

zapoluję na te kurteczki na wyprzedażach i kupie na przyszły rok :)

feeling.good

Cytat: abkasia w 09 Kwi 2011, 16:44:50
a ja bylam w besta i jakos mi te kurtki nei bardzo...
ale moze dlatego, ze ja z kapturem to mam, a chcialam taka podobna do foszkowej :D

turkusowa i czerwona mają odpinany kaptur i po tym mają chyba podobny krój do Waszej i Foszkowej

Cytat: zuzia w 09 Kwi 2011, 17:33:13
zapoluję na te kurteczki na wyprzedażach i kupie na przyszły rok :)

o! to jest myśl :)
Muszę do besty teściów wyciągnąć. Oni lubią ten sklep, więc pewnie zasponsorują zakupy :D

zuzia

feeling.good
w wawie to chyba tylko ich outlet jest. nie widziałam innego. zorientuj się ile one kosztują :)

feeling.good

Cytat: zuzia w 09 Kwi 2011, 17:40:13
feeling.good
w wawie to chyba tylko ich outlet jest. nie widziałam innego. zorientuj się ile one kosztują :)

u nas też outlet, ale można na stronie kupować: http://www.bestaplus.com.pl/chlopcy74-122/kurtka_49.html

ddu

mi się wydawało, że helena ma tyyyyle ciuchów. i nagle ze wszystkiego wyrosła, a przebieram ją kilka razy dziennie, je jak mała świnka, np. chrupki ma poprzyklejane "na zapas", do tego sierść kotów, a potem chce te chrupki jeść :D
mam sporo bluzek "po domu", ale wiosna się zaczyna i naprawdę nie ma w czym dziewczyna się pokazać.

mothercare u nas nie ma. smyk, H&m i 5 10 15 w galerii, do kt. nie jeżdżę, bo nie mam, jak.
mam pepco pod domem, body mają fajne, ale bluzek nie...
muszę chyba  w necie zapolować

abkasia

Cytat: feeling.good w 09 Kwi 2011, 17:36:46
turkusowa i czerwona mają odpinany kaptur i po tym mają chyba podobny krój do Waszej i Foszkowej

o! to jest myśl :)
Muszę do besty teściów wyciągnąć. Oni lubią ten sklep, więc pewnie zasponsorują zakupy :D

tak> no widzisz, nie przygladalm sie az tak bardzo,
ale w wiekszej rozmiarowce nie bylo takiego wyboru, bylo chyba tylko ze 3 z tych ktore pokazalas...

ddu

zaczęłam internetowe łowy - beznadzieja, nie chce mi się wyszukiwać , zamawiać pojedynczych sztuk, a zestawy albo drogie, albo różowe

marax

Cytat: ddu w 09 Kwi 2011, 19:46:45
zaczęłam internetowe łowy - beznadzieja, nie chce mi się wyszukiwać , zamawiać pojedynczych sztuk, a zestawy albo drogie, albo różowe
wyszukuj sklepy

foszek

wlasnie zamawiam takie pizamki dla malej:
i bluzeczke dla f.

mobka

Cytat: foszek w 09 Kwi 2011, 20:28:03
wlasnie zamawiam takie pizamki dla malej:
i bluzeczke dla f.

Super! Skad sa?

Justynna

Cytat: mobka w 09 Kwi 2011, 21:06:07
Super! Skad sa?
z H&Mu,
mój Michał ma tą koszulkę z Garfildem :)

abkasia

foszek

Cena mi sie jeszcze bardziej podoba_ za koszulke 2,95 a za pizamki 7,95 €
Ktos chce?

OlaFasola

Cytat: foszek w 09 Kwi 2011, 22:23:20Cena mi sie jeszcze bardziej podoba_ za koszulke 2,95 a za pizamki 7,95 €
Mi się bardzo podobają pimarkowe ceny, koszulki, koszule za funta, dwupaki za 1.5, spodenki za 2-3. Tak to można robić zakupy :)

feeling.good

foszku a mogłabyś zamówić mi te bandanki: http://shop.hm.com/de/shoppingwindow?dept=BARN_LIPO_ACC_HAL&modelnum=774191&type=product
???

Nie wiem, czy wreszcie się u nas pojawią, a przydałyby mi się.

rilla

mój teśc był właśnie w UK i przywiózł Piotrkowi 6 kg ciuchów:) jutro zoabczę, ale chyba dużo z george. Cany własnie takie o jakich isze OlaFasola

foszek

ja w czerwcu, moj tato moze bedzie u nas w maju.

Cytat: feeling.good w 09 Kwi 2011, 21:45:54
foszku a mogłabyś zamówić mi te bandanki: http://shop.hm.com/de/shoppingwindow?dept=BARN_LIPO_ACC_HAL&modelnum=774191&type=product
???

Nie wiem, czy wreszcie się u nas pojawią, a przydałyby mi się.
obie?

Cytat: OlaFasola w 09 Kwi 2011, 22:30:39Mi się bardzo podobają pimarkowe ceny, koszulki, koszule za funta, dwupaki za 1.5, spodenki za 2-3. Tak to można robić zakupy
fajne ceny :D

feeling.good