Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kasia

a to musze zobaczyc, tym bardziej ze mam chyba zniżke 25%

a pamiętasz ile kosztowały, tak mniej wiecej?

znalazalam firmy TU 18-24 m-ce i się zastanawial czy za małe nie bedą :knuje:

twinnie77

Kasia, a kiedy na piżamy się przerzucisz??
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

nie wiem :D młody sie rozkopuje okrutnie, jak sie rozkopuje to marźnie, jak marxnie to momentalnie sie budzi
wiec wole szczelnego pajaca, wygodny jest, bo nic sie nie podwija a młody i tak z toalety jeszcze nie korzysta wiec nie ma potrzeby oddzielnych, łatwo zdejmowalnych gatek :)

twinnie77

Pytam, bo ja właśnie w okolicy 2. roku życia zaczęłam Hubsona w piżamy ubierać.
On do tej pory się rozkopuje, najchętniej całą noc spałby na kołdrze ;D

Kasia

ja mam jakies pizamy kupione ale na większy rozmiar no i jakoś na razie jestem z pajacy najberdziej zadowolona :)

rilla

ja już ubieram Piotrkowi przede wszystkim piżamy:) tez sie rozkopuje - body zakładam i tyle:)

magdalinska

moj w pizamie spi od pozniej jesieni ;) tzn w spodniach od pizamy, bo góre odłozyłam, spi w body. Wydaje mi sie, ze w takim zestawie jest mu o niebo wygodniej niz w pajacach, w pajacach mu nogi albo wychodziły przez otwory, albo podkulił i pozniej nie mogl rozprostowac, a tak to tylko mu ew. stopy wystaja spod koldry albo kawałek łydki ;)

zuzia

my też mamy na razie pajace. i jestem bardzo zadowolona.

abkasia

Moj spi w body i spodniach od pizamy gdzies od 7 mies.
Foszek kupilam juz kurtke dla H w rederved

Dodany tekst: 09 Kwi 2011, 08:55:42

http://www.reserved.com/2011/#/en/kids/product/64/P3363_2

aja

też miałam ostatnio problem z pizamą
za głowę się złapałam jak zobaczyłam w świecie dziecka pizamę za 76 zł o tyle tylko była fajna,że nie miała zadnych aplikacji, które często są sztywniejsze lub wystają.... (wiecie o co mi chodzi) ale cena kosmiczna

abkasia

ja mam body z tesco i 3 pary spodni pizamowych.. 1 kupione w kap ahl, 2 jakies darowane..
wychodzi mi to tanio, bo w tych spodniach spi juz od pazdziernika, czy nawet dluzej..

Justynna

ostatnio zaczęłam się zastanawiać właśnie nad zakupem piżamki dla Michała. Skubany ucieka mi w trakcie ubierania i żeby pozapinać całego pajaca, muszę robić ze trzy podejścia :D
Myślę, że z piżamą było by szybciej  :P

Kasia

e to my z pajacami problemu nie mamy, nogi nie wyłażą, młody da sie pozapinac, nie podkula nóg :) same zalety

abkaś tez sie ostatnio zastanawialam nad ta kurteczka :) fajna!

magdalinska

abkasia u nas tak samo :) ja mam jedna pizame z c&a, druga z pepco (taka z krokodylem). Musze kupic jeszcze jedna, bo juz wyrósl z tej z c&a...
76zl za pizame nie dałabym  :padam: ta z c& a kosztowała chyba 20 czy 25zł, a te z pepco są po 15 (chyba), ale bardzo fajne, miekkie, bawełniane

Justynna

magdalinska, widziałam fajną piżamę z Georgem ze Świnki Peppy w Pepco i żałuję, że jej nie kupiłam, ale wtedy myślałam, że na piżamę mam jeszcze dużo czasu  :stupid:

abkasia

Cytat: Kasia w 09 Kwi 2011, 12:23:16abkaś tez sie ostatnio zastanawialam nad ta kurteczka  fajna!

fajna... ale ceny dzieciecych ubranek sa straszne.... :(
a na Michala 92 jest dobre?
bo ona jest od 92

marax

Ja pidzamy kupuje w lidlu dobra jakoś fajne wzory i cena ok 15 zł

martullek

Wojtek też już od dawna w piżamach. od jesieni ciągle w tych samych, chyba one rosną razem z nim ;)

Kasia

Cytat: abkasia w 09 Kwi 2011, 13:15:57a na Michala 92 jest dobre?
musiałabym zmierzyc, mam ten kupon znizkowy z FB to moze sie skusimy

na razie młody ma zeszłoroczna kurtke z kappahla, dodatkowo cieplejsza z 5-10-15 i jeszcze taka ciepłą bluze z HM z korzuszkiem wiec w razie niekupienia czegos nowego na upartego ma w czym biegać :D

aniak1211

Dominika tez od dawna spi w pizamce.
Rozkopuje sie na kolderce najwygodniej:D
Jak ma troszke wieksza pizamke to nie ma problemu bo spodenki nakladam na bluzeczke i sie trzyma;)

Te nextowe pajace to masakra cenowa  :padam:
zobacze dzisiaj po ile one sa w sklepie;)
w mothercare zanalazlam takie
http://www.mothercare.com/baby-boy-13-years-clothing/b/42845041?ie=UTF8&ref=sr_nr_n_4&sort=salesrank&forceNoKeyword=false&rh=n%3A42845041%2Cn%3A44501031&size=12&pf_rd_r=0B8NTJJX3RM7J4THEYEY&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_i=42845041&pf_rd_p=231558267&pf_rd_s=related-tab-3-3
i najwieksze to 2-3 lata:)

jak macie ochote to ja moge kupic i wyslac,nie wiem ile wysylka wyjdzie ale jakies 3 funty napewno.
Ja zawsze kupowalam z georga,duzo taniej niz next;)

abkasia

dla nas pizamka jest wygodniejsza, tansza ( bo ma te same spodenki juz od zeszlej jesieni ) i wygodniejsza w zakladaniu :)

Kasia

ja kupiłam pajace z georga i z mothercare chyba po 10-15zl sztuka :D
oz zeszłej jesieni je nosi albo i wczesniej mu zalozyłam :D
dopiero teraz robia sie maławe, te z georga, bo te z mothercare jeszcze daja rade ale ja lubie miec zapas a nie kupowac jak mi sie już wszystko pokonczy :D

Justynna

Kasia, u mnie tak samo, mam trochę za dużych rzeczy, które czekają, aż M. urośnie :)
Zwłaszcza jak jest coś w promocji, to biorę też większy rozmiar :)

zwierzatko_mojej_mamy

ja mam juz cala szuflade rzeczy do 12 miechow wlacznie lol lol wszystko z wyprzedazy albo inaczej okazyjnie - patrz wyprzedaze strefowe ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Kasia

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 09 Kwi 2011, 13:42:16
ja mam juz cala szuflade rzeczy do 12 miechow wlacznie lol lol wszystko z wyprzedazy albo inaczej okazyjnie - patrz wyprzedaze strefowe ;)

no ja zawsze kupuje na wyrost :) jak muszę dokupic coś na juz to najczęściej nic w atrakcyjnej cenie nie trafiam, i kupuje płacąć jak za zboze :D ale takie sporadyczne aktualnych kolekcji zakupy tez dobre :)

mój mółody ma juz całe pudło ciuchów na wyrost, na przyszłą zimę i na lato 2012