Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kasia

Cytat: Justynna w 29 Mar 2011, 11:20:17
Czy ktoś się orientuje ile ta bluza kosztuje w sklepie?
http://allegro.pl/hm-nowa-kolekcja-2011-rozm-86-92-i1527179284.html

wczoraj w HM widziałam chyba ta bluzke za 49,90zł

feeling.good

widziałyście, że na stronie h&m są teraz polskie ceny?
Ciekawe czy są już te rzeczy:

mobka

Feeling a jakie to rozmiary? Bo ja wczoraj w hm bylam i takiego asortymentu na maluchach nei widzialam.
Widzialam za to te czapki w paski zielone, ale tylko rozmiar 62 byl. A moj ma leb wielki ;D A 9,90zl kosztowaly, wiec taniocha.

Kasia

te niebieskie spodenki są :) kupiłam młodemu na urlop
30zł kosztowały,

bardziej zasadne jest tutaj pytanie czy JESZCZE są ;) bo w zeszłym tygodniu to juz pustki w tych portkach były

zdjecie tych portek masz w linku z egiptu tegorocznego

Dodany tekst: 05 Kwi 2011, 21:02:05

Cytat: mobka w 05 Kwi 2011, 22:00:11Feeling a jakie to rozmiary?
to było na tych starszych dzieciach, od 86 tam sa rozmiary

mobka

Cytat: Kasia w 05 Kwi 2011, 22:01:32to było na tych starszych dzieciach, od 86 tam sa rozmiary
A to nie wiem ;D DLatego pytalam jakie to rozmiary :D

Kasia

Cytat: mobka w 05 Kwi 2011, 21:04:14
A to nie wiem ;D DLatego pytalam jakie to rozmiary :D
ale na starszych tez już np. tych niebieskich spodenek nie było, z tego modelu chyba tylko ze dwie czy trzy sztuki czarnych
a były jeszcze jakies bezowe i białe chyba

feeling.good

Cytat: mobka w 05 Kwi 2011, 21:00:11
Feeling a jakie to rozmiary? Bo ja wczoraj w hm bylam i takiego asortymentu na maluchach nei widzialam.

taj, jak pisze Kasia, od 86.
Kurczę, muszę pojechać. Jeszcze niedawno ich nie było. Przynajmniej w hmie najbliżej mnie.

Podoba mi się też kombinezon kąpielowy w decathlonie i jak na złość w naszym nie ma  :zly: :zly: :zly:

Kasia

Cytat: feeling.good w 05 Kwi 2011, 22:12:37Jeszcze niedawno ich nie było. Przynajmniej w hmie najbliżej mnie.
no ja kupowałam jakoś przed 15 marca

Dodany tekst: 05 Kwi 2011, 22:15:45

jakby któras była w HM to zobaczcie prosze czy maja te bluzy z gerfildem
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

źródło:http://allegro.pl/hm-bluza-rozpinana-garfield-wyprzedaz-98-104-i1547632927.html

u mnie w HM były przecenione na 40zł ale niestety same duze zostały,
a ja szukam w tej cenie albo 86/92 albo wieksza czyli 98/104

zuzia

Cytat: Kasia w 05 Kwi 2011, 22:17:20a ja szukam w tej cenie albo 86/92 albo wieksza czyli 98/104
ja sie dołączam :)

marax

po co taki kombinezon kompielowy ?? ja bym nie chciala byc zapatulona w cos takego przy 30 stopniach . Daj mu normalne majty niech ma cos z zycia .

OlaFasola

maraxela ja też tego typu kupiłam Mikołajowi, chroni przed słońcem i ma filtr 50 albo i więcej. A jest z takiego materiału, że nie grzeje.
Bałabym się puścić młodego na plażę w samych gaciach, nawet pokremowanego wysokim filtrem.

Dodany tekst: 05 Kwi 2011, 23:09:49

mamy taki http://www.next.co.uk/shopping/boys/youngerboys/67/8?extra=sch&n=boys&pid=465-772&returnurl=%2fshop%2fgender-olderboys-gender-youngerboys-use-swimwear-48%3fx%3d1%26nxti%3d0%26nxtv%3d0%23465-772&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bOlder%20Boys%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bYounger%20Boys%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bSwimwear

Kasia

dokładnie tak jak ola pisze ;) ja juz dwa razy leżakowałam w cieniu - nie za fajnie ;) w tym roku dopiero w pełnym slońcu sie prazylismy ale młody już starszy, non stop smarowany 50 a dodatkowo poza woda non stop w szlafroku łaziła

BTW szlafrok ponczo super sprawa - polecam :) Michał ma z Ikei :D

aniak1211

Cytat: OlaFasola w 06 Kwi 2011, 00:02:36Bałabym się puścić młodego na plażę w samych gaciach, nawet pokremowanego wysokim filtrem.
Ja uzywalam filtr 50 na plazy-dzieciaki nawet sie nie opalily:D
Ale to byla nasza polska plaza;)
Ale bylo bardzo goraco:)

Kasia

Cytat: aniak1211 w 06 Kwi 2011, 00:13:11Ale to byla nasza polska plaza;)
ja na polskiej zawsze mam udar lol
dla mnie w PL jak jest pogoda to słońce prazy mocniej niz gdzie indziej :D

aniak1211

No my bylismy w czerwcu,jak zaslonilismy wiart parawanem to nie dalo sie siedziec:)
Siostra madra chciala sie opalic i bez niczego wyskoczyla na plaze(bez filtrow;))
pozniej nawet 50 jej nie pomogla:D

foszek

W koncu kupilam malemu jasna kurteczke, wszystko co do tej pory widzialam bylo jakies takie szaro bure a tutaj wpadl mi w reke taki rodzyneczek :D
http://www.ernstings-family.de/mode/Topolino-Jungen-Wendejacke,,,,240950,537547,,3.html

zuzia

feeling.good

Cytat: foszek w 06 Kwi 2011, 17:48:47
W koncu kupilam malemu jasna kurteczke, wszystko co do tej pory widzialam bylo jakies takie szaro bure a tutaj wpadl mi w reke taki rodzyneczek :D
http://www.ernstings-family.de/mode/Topolino-Jungen-Wendejacke,,,,240950,537547,,3.html

świetna!!!

Byłam dziś w hm. Kupiłam młodemu spodenki, ale niestety banbanek nie było :(

abkasia

a ja mam 1 kurteczke dla H zielona i sie teraz zastanawiam nad jakas ciemna, bo tapieore co 2 dzien, po kazdym spacerze , wizycie na dzialce jest do prania...
jasnej nie kupialabym nigdy przy takim tempie brudzenia sie mojego dziecka...

Dodany tekst: 06 Kwi 2011, 20:52:56

foszku siwetna ta kurteczka :)

marax

hmm moze i macie racje z tym kombinezonem . ja bralam pod uwage polskie lato gdzie slonce to rzadkość nad naszym morzem . 

abkasia

Cytat: OlaFasola w 06 Kwi 2011, 00:02:36maraxela ja też tego typu kupiłam Mikołajowi, chroni przed słońcem i ma filtr 50 albo i więcej. A jest z takiego materiału, że nie grzeje.
Bałabym się puścić młodego na plażę w samych gaciach, nawet pokremowanego wysokim filtrem.
hugo teraz na urlopie w wiekszosci po plazy latal na golasa.. rozbieral sie uparcie ze wszystkiego... nawet czapki nie chcial nosic..

ale filtrami byl smarowany 50 i 30.. jak sie opalil same widzialyscie.... ;D
ani razu nie byl nawet rozowy... on sie poprostu robi czarny.... ;D

foszek

F. sie tez prawie wcale nie opalil na Dom. caly czas smarowany 30 i 50, roznie zdazalo mu sie biegac, na golasa, w kapielowkach, na wierzch narucona haajska koszulka :D mialam tez taki 2-czesciowy ochronny kostium (koszulka i spodenki do kolanek) i maly nie protestowal w nim, anii sie jakos specjalnie nie pocil

Angie

Kasia

Angie bardzo ładna
ta foszka tez super :)

a co do opalania, ja mimo iż na pierwszych wyjazdach starałam się trzymać Michała wiecej w cieniu to młody jednak się opalił, fakt ze nie strzaskał się tak jak ja ale opalenizna była dość widoczna.
młody kapał się w peiluszce do kapieli lub w kapielówkach

tylko ze ja ze smarowaniem się opuszczam tzn smaruję 50 ale to trzeba non stop smarować a ja cierpliwości nie mam :D

teraz w Egipcie cienia już unikalismy wiec młody miał ten szlafroczek, biegał w nim cały czas i tez się opalił
a smarowałam 50 :D

Abkaś, Hugo to ma inną karnację :dreaming:, on nie jest biały jak syn młynarza a wiekszość dzieci raczej ten typ karnacji ma :D

magdalinska

no, Hugo ma swietna karnacje :) ja o takiej marze.....

ja mam ziajke 30, niby tesciowa Kube smaruje, ale juz widze, po 3 dniach spedzonych na podwórku, ze ma niezle opalona twarz....