Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zuzia

justynaaaa2

feeling.good

Dzięki Dziewczyny :)  :beer:

wezmę jednak tę pierwszą - kolor drugiej szalenie mi się podoba, ale szara wydaje mi się bardziej uniwersalna.

A dla starszej siostry chyba tę wezmę: http://endo.pl/produkty/kategoria/2-dla-dziewczynki/grupa/51-krotki-rekaw/6382-tunika-dla-dziewczynki.html?v=54342 Bardzo ciężko z rozmiarem 92.

Dodany tekst: 21 Lut 2011, 17:06:58

nie ma to jak zdecydowanie :) M. wybrał fioletową :) Większością głosów została wybrana opcja nr 2

abkasia

marax

ostatnia bluzka mi sie bardzo podoba. Ja sie nie nadaje na kupowanie ubran dla dzieci 99% wydaje mi sie za droga :):) to samo ma miejsce z zakupami dla siebie  :padam: :padam: :padam:

siog

Cytat: maraxela w 22 Lut 2011, 18:20:05
ostatnia bluzka mi sie bardzo podoba. Ja sie nie nadaje na kupowanie ubran dla dzieci 99% wydaje mi sie za droga :):) to samo ma miejsce z zakupami dla siebie  :padam: :padam: :padam:

chcialabym tak miec chociaz przez miesiac! ja jesc bede mniej ale ubrania kupowac musze :)))))

Dodany tekst: 22 Lut 2011, 18:24:27

kupilam tez sliczny top w mothercare na przecenie, taki rozbielony lilowy kolor z uszami krolika:)

marax

ja np biore 300 zl i chce sobie cos kupic w galerii do ubrania- no mozna za to juz cos kupic . wchodze do wklepu ogladam rzeczy wszystko mi sie wydaje nie dla mnie, nie wiedziec czemu takie drogie, ci ludzie chodzący w kolo zaczynaja mi cisnienie podnosic ,sprzedawcy mowiący "w czym moge pomoc" sprawiają ze staje mi się goraco ,slabo i wychodze .....................z niczym :)

feeling.good

właśnie przyszły zamówione ciuszki z endo - śliczne są i fajny gatunek. Niestety dopiero teraz zorientowałam się, że zapomniałam zamówić koszulkę dla Stsai

konwalia

Cytat: maraxela w 22 Lut 2011, 18:20:0599% wydaje mi sie za droga
ja najdroższą rzecz jaką kupilam to śpiworek do chrztu za 44zł
poza tym ubranka 5-25zł

errata

Cytat: konwalia w 23 Lut 2011, 16:34:44poza tym ubranka 5-25zł

w sumie to ja tez tak, ale na razie mam czas i kupuje na wyprzedażach itp. Jak patrze na normalne ceny tych ubranek to  :padam:

konwalia

dlatego ja ciuszki już mam-te podstawowe, na wyprzedaze czerwiec już raczej nie bedę miała siły, a  tak kupiłam przy okazji

errata

no ja też już ma sporo, ale w zasadzie nie wiem, co jeszcze. Mam i tak wraznie, że wiele mi brakuje :) Poczekam, aż W. wróci to go gdzieś jeszcze wyciągnę :D

didi_loczek

Przyszły muminkowe dresy z Bobkiem, fajne są :) Bobek jest taki superancko włochaty :D a myślałam że to będzie zwykła naprasowanka.

zuzia

aja

Kasia

bluza ze smyka 35zł
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

i bluzki po 20zł

a z Auchan dres za 26zł tak wyglada, rarytas to nie jest ale do wyciarania kurzy w domu moze być ;)

i bluzka, cienka taka sweterkowa za niecale 20zł

pierwsza bluza jest na teraz, reszta to na nastepny zimowy sezon ;)

jestynka

Cytat: maraxela w 22 Lut 2011, 18:20:05Ja sie nie nadaje na kupowanie ubran dla dzieci 99% wydaje mi sie za droga  to samo ma miejsce z zakupami dla siebie

też tak mam! P. się ze mnie śmieje jak ja analizuję ceny ciuchów

konwalia

Cytat: zuzia w 24 Lut 2011, 13:10:01
?????
ja będę chrzcić październik/listopad, kupiłam taki kombinezon/spiwór beżowy jak na szydełku w smyku-łaził mi tydzień po głowie taki sliczny był
potem zrobię fotę

Justynna

Dziewczyny, gdzie mogę znaleźć fajną wiosenną kurtkę z kapturem dla chłopca, rozmiar 80-86??

mobka

Justynna bylam ostatnio w reserved i troche fajnych kurtek bylo. Pewnie tez cos w h&m mozna znalezc.