Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kasia

no własnie, to zalezy co się akurat trafi :zly: w innych miastach w 5-10-15 wiekszy asortyment, w warszawie wiekszość wymieciona

rilla

w katowicach 5-10-15 jest kiepsko zaopatrzone, ale juz w mikołowie jest dużo dużo wiecej

feeling.good

bardzo ładny sweterek od rozmiaru 86 jest teraz w hm. Dekolt w serek, zakłądany przez głowę, szerokie pasy białe-turkusowe i zółte czy zielonkawe. Nie ma na stronie, a mojemu jeszcze nie kupiłam :)

OlaFasola

feeling.good a te koszulki dla Stasia, to w której części hm kupiłaś? Dla maluchów czy już starszaków. Dzisiaj przechodziłam i nie widziałam. A może już nie ma hmmmm?

feeling.good

leżały na stole pomiędzy maluchami a starszakami. Zaraz przy skarpetkach dla maluchów jest duży stół. W poniedziałek jeszcze były.

OlaFasola

feeling, didi_loczek dzięki. \  :beer:
Ja ciągle z przyzwyczajenia zaglądam tylko na maluszki.
Ale w sumie Miko ma  jeszcze 3 bodziaki na 68 z hmu i są zupełnie dobre :D

ddu

hela już się ledwo mieści w 68, 7 prawie nic nie mam,
w 5-10-15 nic mnie nie oczarowało, mothercare nie mam.
są tam jeszcze promocje? może koleżankę bym poprosiła o zakupy

mobka

didi_loczek

Cytat: OlaFasola w 19 Sty 2011, 19:27:06
Ale w sumie Miko ma  jeszcze 3 bodziaki na 68 z hmu i są zupełnie dobre :D

Wojtek jeszcze swobodnie wchodzi w jeansy 62 z H&M  :padam: chociaż koszulki i body nosi 74/80 :D

Justynna

Cytat: didi_loczek w 20 Sty 2011, 11:28:22
Wojtek jeszcze swobodnie wchodzi w jeansy 62 z H&M  :padam: chociaż koszulki i body nosi 74/80 :D
Michał z H&M ma czapkę zimową 68!! Niektóre spodnie na 68, a body to już 74 :)

mobka

Justynna to Michac chyba niewielki :D Bo ja body na 68 mam juz z H&M malawe, dresy tez musze dzisiaj na 74 kupic, bo te 68 to juz na styk ;D W ogole z body na 74 przeslzismy, bo przynajmniej jak na brzuchu lezy, to cala klata mu nie wychodzi przez dekolt :D

OlaFasola

Cytat: didi_loczek w 20 Sty 2011, 11:28:22Wojtek jeszcze swobodnie wchodzi w jeansy 62 z H&M  padam
A to też, i sztruksy, może minimalnie za krótkie ale mu przynajmniej z tyłka nie spadają :D

Justynna

Cytat: mobka w 20 Sty 2011, 11:36:33
Justynna to Michac chyba niewielki :D Bo ja body na 68 mam juz z H&M malawe, dresy tez musze dzisiaj na 74 kupic, bo te 68 to juz na styk ;D W ogole z body na 74 przeslzismy, bo przynajmniej jak na brzuchu lezy, to cala klata mu nie wychodzi przez dekolt :D
no nie jest taki niewielki, jest dość długi, ale szczupły (coś koło 9kg będzie :D), body na 74 jest tak w sam raz. O ile z innych firm nosimy już większość rzeczy na 80, to kupiłam kilka rzeczy z H&M na 80, ale są jeszcze sporo za duże :)

zwierzatko_mojej_mamy

a gdzie mozna bedzie kupic te muminy?? bo bobek jest super, tez chce ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

marax

golinda serioo free do polski nie widze gdzie to pisze piekne rzeczy maja .............

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

marax

zlozymy sie na muminy a pozniej porozsyłamy po polsce ??