Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

Kata

No wiem, ja się też rozczulałam :), a pieluszkę Pampers w rozmiarze 1, którą do jakiejś gazetki dodawali to oglądałam kilka razy dziennie i się nie mogłam nadziwić jaka ona malutka i że ta nasza córa ma ją nosić :)
Pozdrawiam

Kata

salsa

ja bym z tymi ciuszkami jeszcze nie szalała, tylko Sputnikowa juz chciała sie pozbyc, no to pogrzebałam i wziełam co mi sie podobało - dziwne to wszytsko :P
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

Kata

No dziwne, ja miałam tony ciuchów od koleżanek też chciały się pozbyć z braku miejsca, ale jako, że moja Mała na długość rośnie baaardzo szybko, to dosyć szybko im je zwróciłam :) Dopiero teraz powoli dokupuję ciuchy jak czegoś mi brakuje.
Pozdrawiam

Kata

salsa

widziałam ze Twoja Alicja rośnie na jakąs koszykarkę albo modelkę :) ja brałam te od 52 rozmiaru ale tylko kilka a tak to wieksze - no zobaczymy

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

Kata

Cytat: golinda w 13 Sty 2011, 20:51:13

widziałaś Huggies newborn?
mam na pamiątkę ;)

Widziałam, takie malutkie :). Teraz żałuję, że sobie na pamiątkę nie zostawiłam.
Pozdrawiam

Kata

zuzia

jusia

przy drugim sobie zostawicie ;)

ja tez mam takiego newborna pampers, tycie to jest teraz :)
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

nionczka

Irene ma bardzo duzo ubran z Zary i sa kolorowe. generalnie kocham kolory, ale ma byc umiar, ma pasowac wszytsko do siebie. Nie lubie ubran, ktore maja wszystko w sobie: kolor, fakture, napis, falbanke. Niestety na ulicach widuje bardzo duzo dzieci zle ubranych. I na pewno nie jest to kwestia braku pieniedzy.
A teraz sama juz nic nie kupuje wlasciwie bo dostalam 3 siaty wielkie od przyjaciolki. Sliczne rzeczy, styl mamy podobny, ale juz na sklepy nie pojde.

foszek

Cytat: feeling.good w 12 Sty 2011, 11:57:56
tak

właśnie nie wiem, nie widziałam ich na żywo. W necie wydają mi się unisexowe

mogłabym kogoś poprosić, tylko przesyłka 4, czy 6 poduszek mogłaby byc mało opłacalna, bo ciężko to zapakować.
Może przy okazji didi podpytam czy one są fajne.
Zieleń i turkus mi się bardzo podoba, a u nas albo nie ma, a jak już jest coś ładnego to duużo droższe
jezeli chcesz zobacze jutro czy sa  u nas, moj tato wraca jutro wieczorem do PL i moglby ci ewentualnie zabrac

feeling.good

Cytat: foszek w 14 Sty 2011, 16:18:32
jezeli chcesz zobacze jutro czy sa  u nas, moj tato wraca jutro wieczorem do PL i moglby ci ewentualnie zabrac

byłoby super! bardzo chciałabym dwie turkusowe i dwie zielone :)

foszek

Cytat: feeling.good w 14 Sty 2011, 17:48:12
byłoby super! bardzo chciałabym dwie turkusowe i dwie zielone :)
jezeli tylko beda jutro w sklepie to Ci kupie. Szkoda ze szybciej tu nie zajrzalam, bo zamowilabym Ci je.

errata

zuzia

foszek

bylam w czoraj w sklepie, niestety na stanie nie mieli, moga je na zamowienie sprowadzic.
Czy sa jakies chetne? wyslalabym wtedy paczka do PL razem i wtedy byscie sie na miejscu jakos podzielily.

A i jeszcze jedno, to nie sa cale poduszki, tylko poszewki :D

errata

Cytat: zuzia w 16 Sty 2011, 00:49:36
chce!

to poproszę adres i w okolicach kwietnia wyśle, ok? Może być tak późno?

feeling.good

Cytat: foszek w 16 Sty 2011, 17:07:14
A i jeszcze jedno, to nie sa cale poduszki, tylko poszewki :D

a to jeszcze lepiej - poszewki łatwiej wysłać :)
Ja jestem chętna. Czy jeszcze ktoś chce?

zuzia

feeling.good
ile one kosztują?
i z jakiego są materiału?

feeling.good

zosia2007

feeling daj linka do tych poszewek, ok?

didi_loczek

Jutro będę robić zakupy w H&M online, kupić komuś te poszewki? Albo coś innego?

feeling.good

didi to może ja bym poprosiła o te poduszki żeby już foszka na finiszu nie obciążać chodzeniem do sklepu i zamawianiem?

didi_loczek

okej, ale wiesz że to poszewki są a nie poduszki?
to napisz mi jakie chcesz kolory i ile sztuk, może być na PW czy e-mail

foszek

Cytat: feeling.good w 17 Sty 2011, 22:31:01
didi to może ja bym poprosiła o te poduszki żeby już foszka na finiszu nie obciążać chodzeniem do sklepu i zamawianiem?
z zamowieniem nie byloby problemu, problem bylby tylko z ty, ze nie wiem kiedy bym odebrala i wyslala :D Nikt nie zna dnia ani godziny ;)