Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kasia

Marax sliczne, kolorowe i ogólnie fajowe :)

marax

ja lubie kolory . Mi sie stylistyka zary np ni podoba . Oni robia rzeczy jak dla doroslych np koszulka dla 2 latki ze szpilkami ........... Dziecko to jest dziecko ma byc kolorowo :)

feeling.good

to Wam jeszcze pokażę spodenki dla dziewczynek, w których się wczoraj zakochałam. Cudne kolory. W zielone czy turkusowe spokojnie bym Stacha wpakowała, tylko to rybaczki :(

Kasia

Cytat: feeling.good w 12 Sty 2011, 11:41:56tylko to rybaczki Sad

ale one maja jakis dziewczecy krój?

bo rybaczki to i dla chłopaków sa :knuje:

aniak1211

feeling.good
Tu w UK tez nie spotkalam H&M home,
ale ja nie jezdze  na jakies super zakupy do centrum Londynu;)
Tyle co u nas mam na miejscu;)

Te poduszki to chyba niemiecka strona,nie masz kogos kto moglby Ci kupic w niemczech???

Kasia

ja lubie i kolorowo i stonowanie

tylko szaroburki mnie wkurzają, maksymalnie :zly:

marax

ja jestem niespełnionym hipisem ubraniowym wiec zara dla dzieci mi nie pasuje

Dodany tekst: 12 Sty 2011, 11:51:35

ja jestem niespełnionym hipisem ubraniowym wiec zara dla dzieci mi nie pasuje .Mathercare lubie

feeling.good

Cytat: maraxela w 12 Sty 2011, 11:47:16
feeling to sa rybaczki ??
tak

Cytat: Kasia w 12 Sty 2011, 11:46:32
ale one maja jakis dziewczecy krój?

bo rybaczki to i dla chłopaków sa :knuje:

właśnie nie wiem, nie widziałam ich na żywo. W necie wydają mi się unisexowe

Cytat: aniak1211 w 12 Sty 2011, 11:50:08
Te poduszki to chyba niemiecka strona,nie masz kogos kto moglby Ci kupic w niemczech???

mogłabym kogoś poprosić, tylko przesyłka 4, czy 6 poduszek mogłaby byc mało opłacalna, bo ciężko to zapakować.
Może przy okazji didi podpytam czy one są fajne.
Zieleń i turkus mi się bardzo podoba, a u nas albo nie ma, a jak już jest coś ładnego to duużo droższe

rubin04

Feeling - a w którym HM takie fajne kosuzlki?

Co do prasowania i proszków dla dzieci..

ja się na tym nie zawieszałam za mocno.. Jak prasuje ogólnie to i dla P. wyprasuje a jak nie to specjalnie mu nie prasuje.
Pierwsze pranie ciuszków miał tylko w tym dzieciowym proszku raz, przed urodzeniem jeszcze jak ciuszki szykowałam, a potem olałam, bo uznałam, że skoro przeżył szpitalne ciuszki, pieluszki, kocyki (które pewnie są prane w najtańszym proszku) to spokojnie da radę jak mu w Vizirze wypiorę i 2 x wypłuczę.

Alergii nie miał, nie ma i ogólnie zdrowy.

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

Cytat: golinda w 12 Sty 2011, 13:12:33ale takie jebutne zestawienia jak ma np. Smyk mi się nie podobają

ja znowy lubie smyka, własnie za kolory :)

mothercare mi nie podchodzi, chociaz nie zawsze, za te rozmyte kolory, pastelowe róże, pastelowe błekity itd :D

feeling.good

rubin ja akurat kupowałam na Bielanach

konwalia

Cytat: rubin04 w 12 Sty 2011, 12:50:14uznałam, że skoro przeżył szpitalne ciuszki, pieluszki, kocyki (które pewnie są prane w najtańszym proszku)
:beer: :beer:

mobka

Cytat: Kasia w 12 Sty 2011, 13:21:18mothercare mi nie podchodzi, chociaz nie zawsze, za te rozmyte kolory, pastelowe róże, pastelowe błekity itd
No cos ty? Jakie rozmyte kolory? Ja wczoraj kupilam szara bluzeczke w jebutne paseczki czerwono pomaranczowo fioletowe. Mam tez brazowy sweterek w paseczki turkusowo zolte i jeszcze jakis jedden taki podobny, turkusowe koszulki z krotkim rekawem i czerwonym krabem, polowki jedna szara z czerwonym, druga czerowna... czapeczke kupilam jakas taka szaro brazowa z paseczkami fioletowymi i jakimis jeszcze...

A w smyku bieda ostatniooo...

zuzia

mobka
ty weź to obfoć wszystko to brata może wyśle ale jemu musze pokazać bo opis to nic nie da :D :pray:
bo szukam sweterka dla M. tak w ogóle. biały, który dostał od babci jest na raz :)

marax

rubin z tego co wiem posciel dladzieci  jest sterylizowana w jakis takie specjalnych sterylizatorach szpitalnych :)

Dodany tekst: 12 Sty 2011, 14:47:03

golinda sliczne te ubrania

mobka

Cytat: zuzia w 12 Sty 2011, 14:41:20
mobka
ty weź to obfoć wszystko to brata może wyśle ale jemu musze pokazać bo opis to nic nie da :D :pray:
bo szukam sweterka dla M. tak w ogóle. biały, który dostał od babci jest na raz :)

Zuzia, no troche kijowo, bo nei bardzo mam kiedy - mam mame na karku ;D Ale postaram sie.

Kasia

Cytat: mobka w 12 Sty 2011, 14:36:20No cos ty? Jakie rozmyte kolory?
dlatego napisałam że nie zawsze :)

konwalia

rubin04

Cytat: maraxela w 12 Sty 2011, 14:44:01rubin z tego co wiem posciel dladzieci  jest sterylizowana w jakis takie specjalnych sterylizatorach szpitalnych
hihi, ciekawe po co, bo jak widziałam te kosze i półki na których to leżało (bo się przez tydzień to napatrzyłam) to nie wiem po co ta niby sterylizacja miała by być..

Pewnie na wczęsniakach itp to moze sie przykładają,
ale tam był w czerwcu taki młyn (bo szpital na Kamieńskiego był zamknięty)
że przez tydzień nie wymienili mi pościeli mimo że prosiłam bo była uwalona krwią.. zaproponowali tylko by moze ją odwrócić sobie :D

salsa

byłam u Sputnika dostałam torbe takich małych ciuszków - fak jak to na dziecko załozyc zeby go nie połamać :D

ale takie mi sliczne dała, ze sie az rozczuliłam - matkobosko co ja wypisuje :D

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

Kata

Pozdrawiam

Kata

salsa

Kata no taka czapeczka sliczna mała mowie ci :D :D :D

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)