Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

feeling.good

mobka ja Stasiowi po domu raczej też jeansów czy sztruksów nie zakładam. Zresztą sama w nich nie chodzę po domu ;)
Ale na spacery, wyjścia to jak najbardziej. Zakładałam prawie od początku. Zwracam zawsze uwagę żeby spodenki miękkie były

magdalinska

Cytat: zuzia w 13 Lis 2010, 20:22:39w wawie e second handach drogo Sad
u mnie chyba tanio, ja chodze tylko do jednego, jak jest dostawa, mozna naprawde fajne rzeczy kupic w dobrym stanie. Bluzki 3-4zł, spodnie 5-6, kurtki 7-12. W tamtym tygodniu kupiłam swietna kurtke next na wiosne/jesien, ale dopiero na 2-3 lata, jeszcze musi do niej dorosnac ;)

mobka

Cytat: feeling.good w 13 Lis 2010, 20:33:52
mobka ja Stasiowi po domu raczej też jeansów czy sztruksów nie zakładam. Zresztą sama w nich nie chodzę po domu ;)
Ale na spacery, wyjścia to jak najbardziej. Zakładałam prawie od początku. Zwracam zawsze uwagę żeby spodenki miękkie były

No ja mam miekkie, ale one i tak w pasie zawsze maja jakies zaszewki, gumki, nity itp. i to  mi sie wydaje twarde i niewygodne. Ale ja malo do ludzi z mlodym wychodze. A jak juz wychodze to i tak wole cos bawelnianego - hitem jak na razie sa lniane spodenki z H&M, bo cale sa takie jak spodnie wyjsciowe, ale w pasie maja ten taki szeroki pas, wiec nigdzie nie gniota :D

Dodany tekst: 13 Lis 2010, 20:44:05

Z Kappahla tez jeansy mam ;D

didi_loczek

mobka Wojtek po domu chodzi w półspiochach albo bawełnianych dresikach, jeansy zakładam na spacery i inne wyjścia od jakiegoś 4 miesiąca. Jeansy, które mam są mięciutkie i na gumkę ;) Wydaje mi się że całkiem wygodne ;D

mobka

Na spacery nei chce mi sie mlodego przebierac ;) Z reszta i tak go teraz w kombinezon pakuje ;)

Kasia

Cytat: mobka w 13 Lis 2010, 20:43:11ale w pasie maja ten taki szeroki pas, wiec nigdzie nie gniota Cheesy

ja mam tego typu jeansy a kappahla, wiem ze hm tez takie jeansiki robił :)

mobka

Cytat: Kasia w 14 Lis 2010, 09:32:41ja mam tego typu jeansy a kappahla, wiem ze hm tez takie jeansiki robił Smiley
Owszem, mozna takiekupic i chyba bede tylko takich szukala ;)

Kasia

z kappahla:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

z tego co pamietam to w Cubusie i w HM takie tez sa :)

Justynna

Cytat: Kasia w 14 Lis 2010, 10:20:43
z kappahla:

z tego co pamietam to w Cubusie i w HM takie tez sa :)
mam podobne do tych sztruksy z Cubusa dla Miśka, śmiejemy się, że wyglądają tak jak moje spodnie ciążowe  :rotfl:

feeling.good

taki kombinezon Stasiowi kupiłam. W mothercare jest teraz promocja -20% na większość kombinezonów, kurtek i niektórych akcesoriów zimowych

didi_loczek

feeling.good fajny ten kombinezon  :thumbup:

My nie mamy jednak kombinezonu ;D Tutaj zimy nie są takie srogie, a do Polski na święta mama uszyła Wojtkowi do kurteczki spodnie - ocieplane ogrodniczki :D

elve

melduję, że zakupiłam Ani sukienkę wizytową, oczywiście różową za niebotyczną sumę 39,90

errata

Kasia

elve, śliczna ta sukienka :)

Dodany tekst: 14 Lis 2010, 16:43:32

a HM widzialam bodziaki ala biała koszula z muszką - z tego co pamiętam to ktos szukał :)

Kata

elvelve Piękna, a były inne kolory i rozmiary? I gdzie ją nabyłaś?
Pozdrawiam

Kata

kasiad

Cytat: feeling.good w 09 Lis 2010, 20:36:15

Mam jedne kozaczki z h&m, ale nie są ocieplane i Staś je z łatwością ściąga, więc rozglądam się za czymś innym

chyba te same kozaczki ma mój Olek i abkasiowy Hugo :D
po każdym spacerze zbierałam je z trawnika :D

magdalinska

ja kupiłam takie wyzsze, ocieplane, na rzepy w c&a, ale sciaga je jednym ruchem ;)

siog

feeling.good

didi_loczek

Cytat: ziuta w 22 Lis 2010, 16:11:51
Czy ktoś wie, jaka jest cena sklepowa tych koszul w H&M?
http://allegro.pl/h-m-koszula-krawat-r-74-nowosc-i1329535949.html

Chciałam sprawdzić w sklepie online ale oczywiście strona dziś nie działa ;D Dzisiaj rządzi Lanvin ;D

ziuta

Dzięki feeling.good  :beer:
didi_loczek, na Polskę z tego co wiem nie ma sklepu on-line, sprawdzałam już w niemieckim (chyba 9,95 euro, czy coś koło tego), ale te ceny czasem nijak się mają do polskich.

edit: Jakby kogoś jeszcze ineresowało, byłam w H&M, rzeczywiście koszula kosztuje 39,90 zł, tak jak pisała feeling.good. Niestey nie było naszego rozmiaru  :zly:

foszek

Musze sie przejechac do jakiegos sklepu i poszukac cos dla malego na swieta... widziala ktoras moze cos w rozmiarze 92 z motywem swiatecznym? Jakas koszula, swterek?

aja

JA widziałam cały strój mikołaja w ...... matherace ale jedno częsciowy takie duże rozmiary tez były - kiepsko to wyglądało tzn. takiego dużego dziecka jakoś sobie nie mogłam wyobrazić