Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

vobi

dragonfly ja tez chce takie, adoptuj mnie prosze :pray:

siog

Justynna

Cytat: feeling.good w 09 Lis 2010, 20:36:15
dziewczyny, widziałyście gdzieś fajne niechody zimowe?
Mam jedne kozaczki z h&m, ale nie są ocieplane i Staś je z łatwością ściąga, więc rozglądam się za czymś innym
Kupiłam dla Michała fajne i niedrogie buciki ala kozaczki w Coccodrillo, granatowe z szarym kożuszkiem w środku, zapinane na zamek z boku i dodatkowo jeszcze są sznurowane na środku. Są mięciutkie i dobrze się je zakłada :)

OlaFasola

dragonfly boskie te koszulki, sama bym chętnie takie nosiła.

A ja kupiłam młodemu ciuchy na chrzest. Jak M zobaczył to stwierdził, że będzie wyglądał jak Huckleberry Finn :D

feeling.good

Cytat: Justynna w 10 Lis 2010, 19:35:50
Kupiłam dla Michała fajne i niedrogie buciki ala kozaczki w Coccodrillo, granatowe z szarym kożuszkiem w środku, zapinane na zamek z boku i dodatkowo jeszcze są sznurowane na środku. Są mięciutkie i dobrze się je zakłada :)

super, dziękuję  :beer:

Cytat: OlaFasola w 10 Lis 2010, 19:38:20
A ja kupiłam młodemu ciuchy na chrzest. Jak M zobaczył to stwierdził, że będzie wyglądał jak Huckleberry Finn :D

jakie, jakie :) ?

foszek

Dragon jak zwykle boskie rzeczy

Cytat: OlaFasola w 10 Lis 2010, 20:24:36
spodnie
http://shop.hm.com/gb/shoppingwindow?dept=BARN_BAPO_ALL&modelnum=779941&type=matching
Koszulę/body z długim rękawem i brązową kamizelkę na guziki.
nietypowe jak na chrzest.

Namnie sie tesciowa troszke dziwnie popatrzyla jak pokazalam ze kupilam malej koszulke z tym stforkiem:

OlaFasola

Cytat: foszek w 10 Lis 2010, 20:34:33nietypowe jak na chrzest.
Wiem, ale jest zima, więc i tak będzie w kościele w kombinezonie.
Więc postanowiłam kupić coś co mi się podoba i co jeszcze założy poza tym jednym dniem.

Dodany tekst: 10 Lis 2010, 20:38:42

Cytat: foszek w 10 Lis 2010, 20:34:33Namnie sie tesciowa troszke dziwnie popatrzyla jak pokazalam ze kupilam malej koszulke z tym stforkiem: http://shop.hm.com/gb/shoppingwindow?dept=BARN_BAPO_ALL&modelnum=779941&type=matching
Wyświetla mi się się główna strona.

foszek

dlatego wkleilam zdjecie :) Cos zle zrobilam

dragonfly

foszek biore sie za to w ten weekend  :blush: :blush: :blush: M wyjechal wiec bede siedziala w domu i ogarne temat :D

feeling.good

spodenki są boskie :) koszula-body też w hm? Chciałam taką na święta :)

OlaFasola

Cytat: foszek w 10 Lis 2010, 20:34:33Namnie sie tesciowa troszke dziwnie popatrzyla jak pokazalam ze kupilam malej koszulke z tym stforkiem:
Mi się podoba, mamy takie body.

Dodany tekst: 10 Lis 2010, 20:44:27

Cytat: feeling.good w 10 Lis 2010, 20:41:19spodenki są boskie Smiley koszula-body też w hm? Chciałam taką na święta Smiley
Dzięki
Tak wszystko hm, mają różne te koszule, chyba z 3 rodzaje. Ja wzięłam taką bez niczego.

foszek

te body tez sie srednio podobaly

Dragon, nie boj zaby, jak poloze malego spac to napisze ci pw

OlaFasola

Cytat: foszek w 10 Lis 2010, 20:46:09te body tez sie srednio podobaly
świetne są
Uwielbiam ciuchy dla maluchów z hm, w sumie to ostatnio już tylko tam ubieram młodego.

feeling.good

moja teściowa na tego stworka mówi barnaba :) Staś też ma z nim bodziaka i kapciuszki.

Dawno nie byłam w hm, a z tego, co widzę fajne rzeczy są. Może w weekend się wreszcie wybiorę :)

mobka

Tez lubie H&m :D Chyba najbardziej :D Glownie za to, ze maja dosc waskie spodnie w pasie :D A jak sa szersze, to maja sznureczek jeszcze :D Kuba ma tylko spodnie z H&M dobre, bo inne mu z tylka spadaja :D

didi_loczek

Ja w zasadzie kupuję tylko w H&M ubranka dla Wojtka ;D
Też muszę poszukać czegoś na chrzest bo będzie w święta ;)

feeling.good

ostatnio zamówiłam Małemu takie rzeczy. Bardzo żałuję, że w Polsce nexta nie ma. Mają fajne, kolorowe ubranka, ale u nas często wychodzą drogo :(

mobka

Ja z Next bede zamawiac pajace. Sa w takiej samej cenie jak te z mothercare, a z tych drugich jakos zaden wzor mnie nie urzekl. Chcialam, zeby mi kuzynka Nexta w Dublinie sprawdzila, ale cos sie nie odzywa, wiec nie bede sie prosic ;D
Niby Next jest w Warszawie, w Zlotych Tarasach, ale tam mi totalnie  nie po drodze. I nie wiem nawet, czy dzieciecy dzial maja ;D

Justynna

Cytat: mobka w 11 Lis 2010, 11:38:58
Ja z Next bede zamawiac pajace. Sa w takiej samej cenie jak te z mothercare, a z tych drugich jakos zaden wzor mnie nie urzekl. Chcialam, zeby mi kuzynka Nexta w Dublinie sprawdzila, ale cos sie nie odzywa, wiec nie bede sie prosic ;D
Cytat: mobka w 11 Lis 2010, 11:38:58
Niby Next jest w Warszawie, w Zlotych Tarasach, ale tam mi totalnie  nie po drodze. I nie wiem nawet, czy dzieciecy dzial maja ;D
Niby Next jest w Warszawie, w Zlotych Tarasach, ale tam mi totalnie  nie po drodze. I nie wiem nawet, czy dzieciecy dzial maja ;D
Zamówiłam pajace z Nexta na Allegro i bardzo mi się podobają, materiał i kolory super tylko są jak dla nas dość szerokie ;)

mobka

No ja wlasnie z next pajacy nie mialam, ale mimo ze moj Kuba jest drobny, to tesco sa dla mnie za waskie, mothercare jest optymalne, ale tam z zakupami sie do wyprzedazy wstrzymam. Jak juz mam tyle kasy wywalic, to kupie nexty najprawdopodobniej.

zuzia

feeling.good
cudne te rzeczy!
mi też własnie brakuje kolorów w ubraniach chłopięcych. czasem coś sie trafi ale generalnie to chcieliby chłopców tak szaro-buro ubierać!