Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

magoo

o rany feeling.good niezly elegancik bedzie ze Stasia, tyle ubranek juz ma :)

zuzia

wrzucam tutaj bo 1 z kombinezonow musze jak cos to jutro oddac.
mam 2 do sprzedania:
bialy, uszaty (na zdjeciu Michal ma identyczny brązowy), nowy, z metkami, cubus, raczej jesienno - wiosenny niż zimowy. ale śliczny, cena 39,99 (tyle zaplacilam, ale potrzebowalam 2 a w GM w Cubusie mieli drugi, ale... 2 razy drozszy diabli wiedzą dlaczego), rozmiar 74

kremowy, też uszaty, ale grubszy, zimowy, ale nie na -20 :D, kupiony przez moich teściow w USA, bez metek (część metek z ciuchów urwali), ale nowy i nieuzywany. rozmiar 6-9 mcy wiec nasze 74

Michal ma dość kombinezonow w tym rozmiarze, wiec...

justynaaaa2

feeling ubranka piękne :) ale wasza sypialni mi się bardzo podoba  :thumbup:

zosia2007

ja tez dzis obkupilam Pawelka w smyku i h&m :D

gioseppe

feeling.good mozesz napisac gdzie zamawialas rolety?:)
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

nionczka

Czy Wasze dzieci uzywaja szlafroczków? My dostalismy jeden i w sumie nie wiem jak i kiedy go uzywac. Po kapieli pakujemy mala w pizmake i gotowe. Jedyne co mi przychodzi do glowy to po wysjciu z morza czy basenu.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

feeling.good

Cytat: justynaaaa2 w 30 Gru 2009, 22:29:53
feeling ubranka piękne :) ale wasza sypialni mi się bardzo podoba  :thumbup:

Dziękuję bardzo :)

Cytat: gioseppe w 30 Gru 2009, 23:06:31
feeling.good mozesz napisac gdzie zamawialas rolety?:)

Jasne:) http://www.lucyhome.pl/
Takie same mamy też w dużym pokoju, gdzie jest naprawdę duże okno i drzwi balkonowe. Za całość zapłaciliśmy jakoś 500 pln  :thumbup:

Kasia

Cytat: nionczka w 31 Gru 2009, 12:12:20
Czy Wasze dzieci uzywaja szlafroczków? My dostalismy jeden i w sumie nie wiem jak i kiedy go uzywac. Po kapieli pakujemy mala w pizmake i gotowe. Jedyne co mi przychodzi do glowy to po wysjciu z morza czy basenu.

Ja sama szlafroka nie użwam, za bardzo nie wiem nawet kiedy miałabym go załozyć ;)

dziecku tym bardziej ;)

w mieszkaniach teraz jest ciepło wiec sama piżamka wystarczy

kiedyś, jak ja byłam mała, bywało zimniej i wtedy po kąpieli jak jeszcze nie spalam to rodzice zakładali mi szlafrok, w dzisiejszych czasach nie widze potrzeby

Dodany tekst: 31 Gru 2009, 12:28:53

ale własnie na wyjazd wakacyjny chyba zakupię dla małego bo na wakacjach widziałam ze to się sprawdza
jak dziecko wyjdziez wody i w cieniu  lezy

nionczka

Ja na Kanarach widzialam takie fajne reczniki dla dzieci z kapturkiem, jak poncho, wlasnie plazowe.

jestynka

Cytat: nionczka w 31 Gru 2009, 12:12:20Czy Wasze dzieci uzywaja szlafroczków?

nie, ale jak bym miała to na basen bym zabierała. Filip gdy czeka na mnie to zamiast owinięty ręcznikiem to w szlafroczek bym go ubierała.

brawurka

nionczka mam szlafroczek  używam, Maja zaraz po kąpieli biegne do łóżka,a wtedy chce byc nago, toleruje ew szlafrok,bo wtedy brzuszek dotyka kołdry, Ige czasem zamiast wytrzeć ręcznikiem ubieram w szlafrok

kasiad

Cytat: vobi w 28 Gru 2009, 20:28:40
Hanka wyrasta z rozmiaru 80, ale 86 jest wciaz za duzy (najczesciej), wiec trwa w lekkim zawieszeniu ;D

Olek pomyka w bodziakach 80, ale koszulki nosi już 86   ;)

Dodany tekst: 31 Gru 2009, 20:23:37

Cytat: nionczka w 30 Gru 2009, 09:07:10
Te z H&m sa dziwne jakies. Kupilam tam irene takie jakby kozaczki z falszywego zamszu do Polski, rozmiar 19 a wchodza dosc ciezko.

chyba te same kozaczki mam i ja i abkaś :D
i nasi synowie sami je sobie ściągali :D

Dodany tekst: 31 Gru 2009, 20:32:09

Cytat: nionczka w 31 Gru 2009, 12:12:20
Czy Wasze dzieci uzywaja szlafroczków?

mamy 3 i Olkowi nie przypadły do gustu ;D

brawurka

Moja guśka ma ubranka po Majce i teraz chodzi w body,w których Maja chodziła jak miała 6-7 miesięcy

Kasia

całkiem niezłe ceny http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=11174037&p=1&p=0

polecam te cartersy, bardzo fajne bodziaki i tanie :) http://allegro.pl/item860814201_promocja_6sztuk_carters_przesliczne_body_0_3.html

tylko niestety mały rozmiar, więc polecam tym co sa teraz w ciąży i kompletuja wyprawkę :D

a tak w ogóle to chyba bedę coś zamawiala od tego sprzedawcy wiec jakby któraś z warszawianka chciała dołączyc się do przesyłki to proszę o pw

ishka82

Ja dziś kupiłam pajaca i bluzę polarową w Tesco na wyprzedaży :) Chyba jesteśmy wyrodni, bo kupujemy Małej chłopięce ciuchy ;D :mocking: A poważnie, to odnoszę wrażenie, że wszystko co nie różowe wg metki jest chłopięce ;) I jeszcze dostaliśmy od kuzyna A. kilka ciuszków po ich synku, w tym fajny śpiworek :)

marax

Cytat: golinda w 31 Gru 2009, 15:01:38
co za kokieteria!

serio serio mam powazna wade postawy prze skrzywioną miednice. opieram ciezar ciala na bokach stopy przez co kilka razy zlamalam noge kilkanascie razy ja skrecilam itp/ wszystkie buty zalatwiam w max 3 miesiace- scieram bokami podeszwy

Kasia

Kasia

doda fajne ciuszki :)
chodziło mi o tego welurowego w paski :)
michał ma ze smyka spodnie z identyczną podszewką (w paski) i bluzeczke do kompletu z identycznych autkiem (my first car)

Kasia

ten ze smyka super, ja jakos na nie nie natrafiłam

kurde w smyku fajne wyprzedaże się zaczynają ale towar znika momentalnie, zreszta w świeta klienci i tak nieźle półki wyczyścili :(

ja własnie poluje na welurkowe pajace ze smyka, bo one dobrej jako,sci są i  nawet po kilkunastu praniach są ładne :)

Kasia

śpiochy widziałam sliczne w smyku, niebieskie z misiem, welurkowe chyba za jakieś 17zł
ale rozmiar tylko 50 był :(

Kasia

zosia część garderoby miałam lub mam teraz dlaMichała taka sama :D

bodziaki z tesco, pajaca ze snupił miałam
na załozenie czekaja bodziaki ze HM w jamniki (ostatnia zdobycz) i dresik z puchatkiem (chociaż nie wiem czy go zdążymy załozyć)

zosia2007

Cytat: Kasia w 04 Sty 2010, 13:58:47
zosia połowe garderoby miałam lub mam teraz dlaMichała taka sama :D

bodziaki z tesco, pajaca ze snupił miałam
na załozenie czekaja bodziaki ze HM w jamniki (ostatnia zdobycz) i dresik z puchatkiem (chociaż nie wiem czy go zdążymy załozyć)
bo my podobne gusta mamy :D

justynaaaa2

doda zośka ale piękne te wasze ciuszki  :dreaming:
modne te wasze chłopaki będą :D

Kasia