Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

Kasia

Cytat: zuzia w 28 Paź 2010, 10:23:12
też mi chodzi po głowie ta z 5-10-15

Mi chodzi ale pewnie jej nie kupię, niepotrzebne nam dwie kurtki :knuje:
ale fajna jest!

zuzia

Cytat: Kasia w 28 Paź 2010, 10:24:12
Mi chodzi ale pewnie jej nie kupię, niepotrzebne nam dwie kurtki :knuje:
ale fajna jest!
żeby miała spodnie do kompletu....

Kasia

Cytat: zuzia w 28 Paź 2010, 11:57:02żeby miała spodnie do kompletu....

granatowe spodnie były w coccodrillo :D mozna osobno kupiwać, pewnie cos koło 60zł kosztowały

no ale ja chciałam komplet i mimo iz zasatnawiałam się nad takim rozwiązanie (tamta kurtka i te spodnie z coccodrillo) to jednak się nie zdecydowałam, bałam się ze jednak kolory beda inne i będe nie wkurwiac ;)

ale moze tobie podpasuje :)

cieszę się ze mam juz ten kombinezon z głowy ale z drugiej strony jestem rozczarowana że w kappahlu nie było Michałowego rozmiaru, bo jednak ten z kappahla mi się najbardziej podobał :( bede podziwiać abkasiowego Hugo ;)
ten z coccodrillo jest fajny ale kolory takie sweet za bardzo ;)

zuzia

Cytat: Kasia w 28 Paź 2010, 10:59:57
granatowe spodnie były w coccodrillo :D mozna osobno kupiwać, pewnie cos koło 60zł kosztowały

myslisz, że by pasowały?

Kasia

no własnie uzupełniłam wiadomość poyzej :d

zuzia

Cytat: Kasia w 28 Paź 2010, 11:59:57ten z coccodrillo jest fajny ale kolory takie sweet za bardzo
no ja go nie widzę bo u mnie allegro zablokowane

Kasia

Cytat: zuzia w 28 Paź 2010, 11:04:10
no ja go nie widzę bo u mnie allegro zablokowane

zuzia

Kasia
fajny, tylko faktycznie sweet.
ja się rozglądam za tym tchibo.
bo przymierzyłam wczoraj M. kurtkę od tego co mam (kupiony latem na wyprzedaży przez dziadków) i mimo tego, że na 18 miesięcy to nie sądzę, żeby całą zimę przebiegał w tym. o ile w ogóle do grudnia dotrwa :crazy:

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Kasia

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 28 Paź 2010, 12:22:58a allegro pelne kombinezonow ;P

patrzyłam, nic mi się nie podoba, te coccodrollo uzywane na allegro czesto drozej niz ja nowego kupiłam
tcghibo drozej niz w sklepie

narny wybór jest z kombinezonami dla dzieci w wieku mogeo M.
bo wiele firm na ten rozmiar tylko jednoczesciowe robi

allegro przetrzepałam wyjatkowo uwaznie :D

no i z kombinezonem niestety ciężko w rozmiar trafic :(

zuzia

Cytat: Kasia w 28 Paź 2010, 12:25:36narny wybór jest z kombinezonami dla dzieci w wieku mogeo D.
dla D. kombinezonu szukasz? ciężko może być lol lol lol

Dodany tekst: 28 Paź 2010, 11:26:55

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 28 Paź 2010, 11:22:58
a allegro pelne kombinezonow ;P
ale ta kurtka w 5-10-15 świetna jest!
poza tym kombinezon to jednak wolę przymierzyć zanim wydam 200 zł.

Kasia

Cytat: zuzia w 28 Paź 2010, 11:26:28
dla D. kombinezonu szukasz? ciężko może być lol lol lol

a tam, pomyłka pisarska, czepiasz się jednej literki ;) opluty

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: zuzia w 28 Paź 2010, 12:26:28poza tym kombinezon to jednak wolę przymierzyć zanim wydam 200 zł.
no tak tak, tylko ze uzywki sa za 40 zl juz :D:D ale rozumiem, ze nie kazdy chce uzywke ;) chociaz dla mnie roznica cen jest zabojcza ;)

www.annawilk.pl

zuzia

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 28 Paź 2010, 11:35:56
no tak tak, tylko ze uzywki sa za 40 zl juz :D:D ale rozumiem, ze nie kazdy chce uzywke ;) chociaz dla mnie roznica cen jest zabojcza ;)
ja się nie przejmuję używanymi ubraniami.
ale patrząc na stopień zniszczenia niektórych ciuszków dla dzieci w wieku M. (bo dla niemowlaków to luuuuz) to jednak lepiej kupić nowy

OlaFasola

Cytat: zuzia w 28 Paź 2010, 12:37:47ale patrząc na stopień zniszczenia niektórych ciuszków dla dzieci w wieku M. (bo dla niemowlaków to luuuuz) to jednak lepiej kupić nowy
No właśnie to chciałam napisać. Tak jak dla najmniejszych dzieci ubranka są w super stanie, to te dla starszych już często nie bardzo.

Kasia

zwierzatko_mojej_mamy pozadne kombinezony, w miere wygladajace wcale tanio na allegro nie chodza :knuje:

ja bym i uzywany kupiła, wczoraj w zasadzie pojechaliśmy do tego coccodrillo zobaczyć rozmiarówkę, zmierzyć i kupic na allegro
ale jak zobaczyłam ceny, to kupiłam nowy - kosztował tyle samo lub nawet mniej niz na allegro

zwierzatko_mojej_mamy

nie kupuje tego :D tu juz za 42 zl nowka :D:D
http://allegro.pl/ewaed-zimowy-kombinezon-boys-green24-ok-92-i1290681316.html

dopoki mi nie napisza na kombinezonie z jakiego materialu jest w sensie przepuszczalnosci wody i wiatru jak na kurtkach narciarskich dla doroslych to i tak im nie wierze, ze ten z metka cieplejszy czy lepszy ;)

Dodany tekst: 28 Paź 2010, 11:45:32

Kasia no wlasnie ja tam nie wierze w porzadnosc tylko dlatego, ze w sklepie dla dziecia ;) jakby byl to kombinezon z  burtona czy spidera to uwierze ;) cala reszta to dla mnie loteria ;)

www.annawilk.pl

Kasia

no ja szukałam takiego co wygląda na ciepły, podobny do narciarskiego ;)

tańsze mam, nawet nowe, u mnie na bazarku,
no ale te kombinezony bardziej na takie jesienne mi się widziały
a na jesień młody kombinezonu nie potrzebuje :D

abkasia

kasia,fajny kombinezon,choc jak dla mnei troche dziewczecy....  :blush:

Dodany tekst: 28 Paź 2010, 14:22:36

a ja kupilam drogi kombinezon w sklepie i nie zamierzam miec poczucia winy, ae tyle wydalam... ;D 

Kasia

pokaż ten drugi :)

Cytat: abkasia w 28 Paź 2010, 15:21:47choc jak dla mnei troche dziewczecy....

:D upewniełam się dwa razy czy to na pewno kolekcja chłopieca :) bo tez jakis taki jasny
w tym roku mój Michał bedzie jeszcze po dziecinnemu ubrany, za rok kupie mu juz baardziej dorosły ;) za rok mam nadzieje ze juz problemu z rozmiarami nie będzie :D

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: abkasia w 28 Paź 2010, 15:21:47a ja kupilam drogi kombinezon w sklepie i nie zamierzam miec poczucia winy, ae tyle wydalam... Grin
kiedy nikt Ci na kaze :D:D ja tez bym nie miala jakbym kupila wlasnie spidera czy cus takiego :)

www.annawilk.pl

abkasia

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 28 Paź 2010, 14:33:39
kiedy nikt Ci na kaze :D:D ja tez bym nie miala jakbym kupila wlasnie spidera czy cus takiego :)
no wiem, tak sobie to napisalam,
nie w celach wywolania awantury ;D

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl

niewiemjaka

Cytat: abkasia w 28 Paź 2010, 15:21:47choc jak dla mnei troche dziewczecy....  blush
to się nazywa droga abkasiu kombinezon "rozwojowy" :mocking: a nie dziewczecy :D
a swoja droga fajny ;)

zuzia

jak ja szukałam w sklepach butów zimowych dla M. to w jednym mi pan powiedział, że teraz najlepiej schodzą w kolorach uniwersalnych, żeby dla drugiego dziecka były :crazy: