Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

feeling.good

Cytat: OlaFasola w 21 Paź 2010, 20:15:27
feeling.good a coś się więcej fajnego pojawiło w HM, bo dawno nie byłam, a jak byłam to były puuuustki na regałach dla chłopców.

bida z nędzą. Ale u mnie na Bielanach zazwyczaj jest krucho z asortymentem. Może w innych lepiej

OlaFasola

Cytat: feeling.good w 21 Paź 2010, 21:20:11Ale u mnie na Bielanach zazwyczaj jest krucho z asortymentem. Może w innych lepiej
Mi się zawsze wydawało, ze tam jest lepiej niż w innych właśnie. Przynajmniej w zeszłym roku na zimowych wyprzedażach tylko tam były ciekawe rzeczy i dużo. No nic może się kiedyś w końcu zbiorę, jak tylko przestanę być chodzącym smarkiem.

feeling.good

Jak poczujesz się lepiej, to spotkamy się na na Bielanach, a później przyjedziemy do mnie na kawkę :)

OlaFasola

Cytat: feeling.good w 21 Paź 2010, 21:43:32Jak poczujesz się lepiej, to spotkamy się na na Bielanach, a później przyjedziemy do mnie na kawkę Smiley
Super pomysł :)

OlaFasola

mobka Mikołaj ma te drugie, też mi się strasznie podobają. Chciałam też z tej samej serii spodenki w paseczki, ale nie było akurat rozmiaru.

abkasia

Cytat: feeling.good w 21 Paź 2010, 20:43:32
Jak poczujesz się lepiej, to spotkamy się na na Bielanach, a później przyjedziemy do mnie na kawkę :)
a ja? ;)

feeling.good

Cytat: abkasia w 21 Paź 2010, 21:49:17
a ja? ;)

no dooobra, Ty też ;) A tak poważnie, to mam wielką ochotę na kolejne spotkanie Krasnali. Zapraszam do mnie  - tylko termin musimy ustalić.

marax

feeling bardzo duzo widzialam tych czapek w arkadach

mobka

OlaFasola

Cytat: mobka w 21 Paź 2010, 23:10:23Ola, jak z ich jakością?
To jest taka grubsza bawełna, tych jeszcze nie nosił bo są na 9-12 miesięcy, ale mam też inne na 6-9 i trochę się sprały jedne, które były w ciemne wieloryby. Ale się nie zmachaciły, ani nie zmieniły fasonu.
Mi je koleżanka przywiozła z UK, więc sporo taniej wyszły niż te na allegro.

elve

pajace z next są niemal nie do zdarcia :rotfl:
A ja nadal rozglądam się za sukienką
oglądałam w mothercare fajne, ale cena mnie zabiła

OlaFasola

elvelve ja ostatnio, choć to już w sumie prawie miesiąc temu w sumie, widziałam śliczne sukienki w HM i znając, ich ceny mają do przełknięcia.

elve

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

elve

ejjj no!  wszyscy myślą ze Ania to chłopak, tu nie byłoby wątpliwości :rotfl:

aniak1211

Cytat: OlaFasola w 21 Paź 2010, 23:21:27koleżanka przywiozła z UK, więc sporo taniej wyszły niż te na allegro.
Wlasnie sprawdzalam i ona kosztuja 13-14 funtow za 3 pak,
ale maja przebitke na allegro.

zuzia

Cytat: elvelve w 21 Paź 2010, 23:31:11ale zastanawiam się czy nie narobić Ani wstydu  i ubrać ją w coś takiego: http://allegro.pl/tigerlily-sliczna-sukienka-sukieneczka-18-24-86-i1276847552.html
ta może być za duża :)

Dodany tekst: 22 Paź 2010, 00:54:33

Cytat: aniak1211 w 21 Paź 2010, 22:40:50
Wlasnie sprawdzalam i ona kosztuja 13-14 funtow za 3 pak,
ale maja przebitke na allegro.
no chyba nie aż taką.
funt jest po ca 5 zł.
to wychodzi 65 - 69 zł w UK
a tutaj 77.

OlaFasola

Cytat: zuzia w 22 Paź 2010, 01:52:29no chyba nie aż taką.
funt jest po ca 5 zł.
to wychodzi 65 - 69 zł w UK
a tutaj 77.

Funt jest po niecałe 4.5 i to jest 58-62 PLN, a na allegro po około 80 plus przesyłka wyjdzie ze 100 więc sporo drożej IMO.

zuzia

Cytat: OlaFasola w 22 Paź 2010, 01:54:53
Funt jest po niecałe 4.5 i to jest 58-62 PLN, a na allegro po około 80 plus przesyłka wyjdzie ze 100 więc sporo drożej IMO.

to ja sie na innym kursie zatrzymałam.

rubin04

Cytat: feeling.good w 21 Paź 2010, 20:43:32

a ja? ja też chcę!

Poza tym jak już potwierdze medycznie że ten drugi mój szkodnik to będzie dziewczynka to ogłoszę strefowy skup ciuszków dla dziewczynki :)
Dużo kupowac moze nie będę, bo w po pawełkowym niebieskim też jej będzie równie wygodnie, ale jako dobra matka chyba coś bede musiala nabyć..

Dodany tekst: 22 Paź 2010, 09:01:23

Cytat: abkasia w 21 Paź 2010, 15:02:57
wiec kupila mlodemu kurtke i sponie na snieg i zime.

Dodany tekst: 21 Paź 2010, 14:04:34

i takei spodnie
mam nadz, ze bedzie mu cieplo i nie przemoknie

a na jaki rozmiar kupiłas?
Bo byłam w SMYKU, znalazłam fają kurtkę + spodnie na szelkach ale cholera za duże bo na 86 nie robią - na ten rozmiar tylko kombinezony a ja nie chcę w kombiezon go ładować :(
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

Cytat: rubin04 w 22 Paź 2010, 09:58:47a na jaki rozmiar kupiłas?
te z kappahla sa mniejsze, 86 było na bank

zuzia

Cytat: rubin04 w 22 Paź 2010, 09:58:47a na jaki rozmiar kupiłas?
Bo byłam w SMYKU, znalazłam fają kurtkę + spodnie na szelkach ale cholera za duże bo na 86 nie robią - na ten rozmiar tylko kombinezony a ja nie chcę w kombiezon go ładować
popatrz jeszcze na allegro za cartersem. ja mam fajny zestaw od nich.

rubin04

feeling.good

akcja "czapa" odwołana. Udało się ją kupić didi  :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:

Dziękuję wszystkim za zaangażowanie ;D