Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zwierzatko_mojej_mamy

proponuje renifera ;D mnie dzieci jako mikolaje troche przerazaja, ale jako zwierzeta juz nie lol lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Kasia

renifery tez sa fajne :)

zuzia my w zeszłym roku kupilismy krawat w smyku:)

kompletów JUŻ wtedy nie było

rilla

ja ubieram normalnie - body i kamizelke lepszejsza i tyle. Mam skarpety z reniferem to mzoe akcent bedzie

didi_loczek

My w święta będziemy najprawdopodobniej chrzcić Wojtka więc też przydałoby się zamienić dres na coś fajniejszego :D :D :D

Kasia

zuzia

Cytat: Kasia w 14 Paź 2010, 12:29:15
taki to tylko na bal przebierańców :)
na bal przebierańców to my mamy smoka! Dziadkowie kupili.

zwierzatko_mojej_mamy

zuzia no ten deko za stary chlopczyk chyba lol lol  poza tym on jest taki za bardzo ;) mi sie takie podobaja:

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

zuzia

zwierzatko_mojej_mamy
takiego to i ja bym chciała!

Dodany tekst: 14 Paź 2010, 12:33:43

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 14 Paź 2010, 13:32:23zuzia no ten deko za stary chlopczyk chyba
bo ten kostium to występuje w wersji od 1-2 latka do 5-6.

didi_loczek

kupiliśmy wczoraj Wojtkowi kurtkę na zimę, już nie było z czego wybierać :( Kurcze, we wrześniu mam myśleć o zimie?  :hmm:

Kasia

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 14 Paź 2010, 12:32:23
zuzia no ten deko za stary chlopczyk chyba lol lol  poza tym on jest taki za bardzo ;) mi sie takie podobaja:

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ooo takie i mi się podobaja :)

magdalinska

Cytat: didi_loczek w 14 Paź 2010, 13:39:04Kurcze, we wrześniu mam myśleć o zimie?
no wlasnie, skad ja mam wiedziec ile moje dziecko urosnie do np. stycznia?

Kasia

Cytat: didi_loczek w 14 Paź 2010, 12:39:04
kupiliśmy wczoraj Wojtkowi kurtkę na zimę, już nie było z czego wybierać :( Kurcze, we wrześniu mam myśleć o zimie?  :hmm:

fajna :)

zuzia

dziewczyny, ja, jak już kilka z was zapewne, kupiłam buty zimowe dla M.
jest kurde październik a w najgorętszych rozmiarach (jak się dowiedziałam w sklepie) czyli 23, 24, 25 nie ma już praktycznie nic, szczególnie dla chłopców.

Kasia

Cytat: zuzia w 14 Paź 2010, 12:48:48
dziewczyny, ja, jak już kilka z was zapewne, kupiłam buty zimowe dla M.
jest kurde październik a w najgorętszych rozmiarach (jak się dowiedziałam w sklepie) czyli 23, 24, 25 nie ma już praktycznie nic, szczególnie dla chłopców.

mnie feeling wyratowała z opresji i we Wrocku te co chciałam buty upolowała :)

foszek

Cytat: magdalinska w 14 Paź 2010, 12:47:31
no wlasnie, skad ja mam wiedziec ile moje dziecko urosnie do np. stycznia?
dzieci sa nieobliczalne, ja wlasnie jade oddac jedna przeciwdeszczowa kurteczke i kurtke zimowa, bo malemu rece strasznie sie wydluzyly w ciagu miesiaca. Dobrze ze mam 4 tyg na zwrot

Angie

Ja na zimę dla Leny jeszcze nie mam. Na razie biega w jesiennych z Bartka.
Na zimę myslałam kupić tak w listopadzie  :hmm:  chyba że jakieś straszne mrozy nadejdą.

zuzia

Cytat: Angelos w 14 Paź 2010, 13:53:53Na zimę myslałam kupić tak w listopadzie    chyba że jakieś straszne mrozy nadejdą.
dla dziewczynek jest łatwiej.
ale na twoim miejscu (jeżeli nie chcesz zapłacić gigantycznych pieniędzy) wybrałabym się do factory (polecam maranga kids) już jakos teraz.

magoo

takie reniferki, jak zwierzaka widzialam, w ktoryms ze sklepow w uk, ale to bylo 2 lata temu, jak szukalalm z kumplem czegos dla jego cory

feeling.good

OlaFasola

Wczoraj ubrała Miko pierwszy raz w kurtkę zimową i chyba jednak przesadziłam z rozmiarem. On jest mały i całkiem się w niej gubi.

abkasia

ja szukam kurtki zimowej i spodni ocieplanych, ale nic mi sie nie podoba... :(
nie ma zadnego wyboru...

wroclawianki widzilyscie gzdies cos ciekawego?

zuzia

ja dla Młodego na zimę mam kombinezon (spodnie + kurtka) - tylko nie wiem czy dotrzyma rozmiarem
i kożuszek, który dziadek kupił mu zanim się M. urodził lol

didi_loczek

Ja mam mętlik w głowie ;D U nas zima nie jest mroźna, czasem temp. spada poniżej zera ale jest wietrznie i duża wilgoć. Śnieg to rzadkość ;D No ale na Święta przyjeżdżamy do Polski (i za tydzień na 2 tyg.) i może być bardzo zimno.

Do spacerówki Stokke mamy przegrubaśny śpiworek więc stanęło na cieplejszej kurtce tylko.
Najwyżej będę latała w Legnicy i szukała kombinezonu ;D