Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

foszek

Cytat: dragonfly w 12 Paź 2010, 20:48:54w ogole to bym chciala znowu miec takie malutkie dziecko bo tyle jest slicznych mini ubranek  rotfl
sliczniutkie to, tylko powiem szczerze ze ceny mnie powalaja troche tam :)

Wlasnie sie zastanawiam dlaczego na strefie nie funkcjonuje jeszcze zaden bazar bieciecych ubranke, wszystkie chowaja je dla ewetualnego 2 dziecka??

vobi

ja nie chowam.... ale juz trzecia (liczac Hanie jako pierwsza) dziewczynka zajezdza jej ciuchy ;D a, te najmniejsze i neutralne jeszcze chlopczyk nosil - mamy przerob, nie? :mocking:

rilla

foszek w styczniu moja kolezanka bedzie miala synka, czesc pewnie jej dam,ulubione zostawie, a lepsze chce sprzedac

Kasia

ja wszystko po Michale oddaję lub sprzedaję, trzymam dosłownie kilka ciuszków, na pamiątkę, dla drugiego ewentualnego :D

didi_loczek

Cytat: foszek w 12 Paź 2010, 21:34:22
Wlasnie sie zastanawiam dlaczego na strefie nie funkcjonuje jeszcze zaden bazar bieciecych ubranke, wszystkie chowaja je dla ewetualnego 2 dziecka??

Ja nie chowam ani nie sprzedaje ;D Po prostu oddaje przyszłym mamom ;D

Zostawiłam tylko pierwsze śpioszki w których Wojtek wychodził ze szpitala i czapeczkę :) Jak teraz na nie patrzę to takie malusieńkie te ciuszki :D

zuzia

ja część oddałam siostrze K.
część koleżance
a część zatrzymałam na pamiątkę

magdalinska

feeling.good

Cytat: magdalinska w 13 Paź 2010, 12:03:54
ja wszystko trzymam dla ew. drugiego

ja na razie też. Bardzo lubię ubranka Stasia, a ma ich sporo, więc nie są w ogóle znoszone. Jeśli będzie córeczka, to wtedy je oddam

sonatina

W ciuszkach po Ignaśu smiga teraz Igor. A te po Igorze segreguję, te gorsze oddaję a lepsze trzymam dla mojego brata, który właśnie stara się o drugie dziecko :)

aniak1211

Ja nie mam komu oddac,
sami chlopcy si rodza ;)
Czasem wystawiam kilka rzeczy na ebay-zawsze jakis grosz wpadnie;)
Reszta zajmuje mi miejsce w pudlach:D

elve

Nie ma któraś do odsprzedania sukienki wizytowej, jesienno-zimowej dla roczniaka (c.a. 86)?

dragonfly

Cytat: elvelve w 13 Paź 2010, 20:30:52
Nie ma któraś do odsprzedania sukienki wizytowej, jesienno-zimowej dla roczniaka (c.a. 86)?
jak wizytowa ma byc ta sukienka?

elve

dragonfly

elve - ja mialam dla mlodej taka sukienke, tylko potrzebujesz cos pod spod ;D na kiedy Ci potrzebne?
A, to jest taki fajny sztruks :D

foszek

Dragon ta sukienka jest po prostu przeliczna :D

dragonfly

Cytat: foszek w 13 Paź 2010, 21:50:17
Dragon ta sukienka jest po prostu przeliczna :D
dzieki, no slodka jest, Ingrid juz wyrosla - a ile Anusia ma "w biuscie" bo to 6-12 m-cy (ale Gap a oni maja niby wieksza rozmiarowke)

elve

dragonfly super ta sukienka !!! Ania jest dość duża, nie wiem ile ma w biuście :rotfl: zmierzę
kiecka potrzeba za miesiąc

zuzia

doradźcie mi coś w co będę mogła ubrać tego mojego małego rozbójnika na święta.
wiem, że to kawał czasu jeszcze ale w sklepach z ciuchami już świąteczne rzeczy się pojawiają (mikołaje i inne zestawy etc) i wolę wczesniej kupić niż później ganiać za rozmiarem.

zosia2007

ja swojego zamierzam ubrac normalnie, tzn bardziej swiatecznie ale normalnie - jeansy, koszula, pulower lub swetr.

zuzia a jak ty go chcesz ubrac? chcesz go przebrac za mikolaja czy cos takiego?

zuzia

Cytat: zosia2007 w 14 Paź 2010, 11:11:38zuzia a jak ty go chcesz ubrac? chcesz go przebrac za mikolaja czy cos takiego?
myślałam o czymś takim na wigilię, ale to może dziadków poproszę (bo będzie ogromna wigilia i chyba fajnie by było, ale nie wiem jeszcze)
ale myślałam o jakimś fajnym zestawie - z kamizelką czy krawatem.
byłam w HM bo w ub. roku były a w tym - nic :(

Kasia

zuzia ja z zeszłym roku kupiłam młodemu strój mikołaja w zasadzie tylko do zdjęć :)
na wigilię młody był ubrany w białę koszulę, chyba jeansy i krawat ;)

w tym roku już CHYBA sobie odpuszcze mikołajowe przebieranki

zosia2007

zuzia

Cytat: zosia2007 w 14 Paź 2010, 10:19:31
a na allegro szukalas?
jeszcze nie bo nie miałam kiedy (w pracy zablokowane, w domu nie mam absolutnie czasu bo nawet jak usiądę przy kompie to Michał od razu naciska wszystko co się da).

ishka82

Cytat: foszek w 12 Paź 2010, 21:34:22

bazaru nie ma, ale np. moja Domi dużo pięknych ciuszków dostała od strefowych ciotek :) i te z których wyrosła już służą następnym strefowym laseczkom ;) widziałam, ze na bazarku czasem któraś wystawiała ciuszki ;)