Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

rilla

ale ja byłam we wrzesniu tez, kupowalismy czapke ze snoopym - nie było na pewno zimowych rzeczy eh to moje dziecko gołe bedzie chodziło:)

zuzia

Cytat: OlaFasola w 08 Paź 2010, 21:56:41
rilla bo już nic nie ma w HM, ja kupiłam fartem zimowe rzeczy początkiem września. Babka na kasie mi powiedziała, że tak jest z rzeczami dla maluchów. Ludzie kupują zimowe ciuchy już pod koniec sierpnia jak tylko się pojawi zimowa kolekcja.

A czapeczkę która mi się spodobała, a był tylko mały rozmiar, znalazłam na allegro. O dziwo koleś sprzedawał w takiej samej cenie jak w sklepie.

w wawie jescze sporo rzeczy jest.
komplet czpka, szalik, ochraniacz i rekawiczki kupilam bez problemu

Dodany tekst: 08 Paź 2010, 22:10:28

rilla
kupic ci cos?

mobka

Cytat: zuzia w 08 Paź 2010, 23:08:52w wawie jescze sporo rzeczy jest.
komplet czpka, szalik, ochraniacz i rekawiczki kupilam bez problemu
W arkadii tak, w Wola Parku bylo juz gorzej. Caly komplet tylko w kolorze niebieskim by sie znalazl. Z brazu byly tylko czapki. Nabylam jedna i pompon obcielam :D Kot ma zabawke a mi nic przeszkadzac w schowaniu do kaptura nie bedzie :D

aniak1211

Jak to dobrze ze tu nie ma ostrych zim:)
Nie musze kupowac kombinezonow ;)
Dominika od maluszka na zime miala plaszczyk,kurteczke i bylo wystarczajaco.

Zawcze kupuje czapeczki w H&M,
tanie i ladne,
ostatnio jak poszlam cos kupic to bylam w szoku-kompletnie nic nie bylo,
mam nadzieje ze to byly porzadki przed nowym towarem ;)

Podobno w tym roku ma byc dosc mroznie i szukam cieplego plaszczyka :)
Jedna kurteczke-taka do parku juz mam :)

didi_loczek

Wybieramy się do Polski za 2 tygodnie a zapowiadają na przełom października i listopada mrozy    :crazy: :crazy: :crazy: No i muszę teraz rozejrzeć się za cieplejszą kurtką dla Wojtka  :crazy:

rilla

zuzia dziękuję Ci bardzo, ale własnie wrócilismy z tesco i kupiłam ogrodniczki i buty. Ufff kurtke mam. kombinezony w 5-10-15 i ca koszmarne, mój P. wyglądal jak kula śniegowa:/ w h&m kupie jutro czapke i rekawczki bo jeszcze są. I to wszystko na razie. Widziałam jeden kombinezon fajny ale 86 jeszcze za duże, kupimy może na przełomie roku, bedzie miał na narty w marcu

feeling.good

Cytat: didi_loczek w 10 Paź 2010, 09:44:27
Wybieramy się do Polski za 2 tygodnie a zapowiadają na przełom października i listopada mrozy    :crazy: :crazy: :crazy: No i muszę teraz rozejrzeć się za cieplejszą kurtką dla Wojtka  :crazy:

didi będziesz we Wrocławiu?

elve

didi_loczek

feeling.good tydzień będziemy w Legnicy - tydzień u mojej mamy, będziemy mieli dużo załatwiana i przeróżnych wizyt ale może uda się urwać jedno przed/popołudnie na wizytę we Wrocławiu ;)

Justynna

Cytat: mobka w 09 Paź 2010, 09:59:11
W arkadii tak, w Wola Parku bylo juz gorzej. Caly komplet tylko w kolorze niebieskim by sie znalazl. Z brazu byly tylko czapki. Nabylam jedna i pompon obcielam :D Kot ma zabawke a mi nic przeszkadzac w schowaniu do kaptura nie bedzie :D
też kupiliśmy czapkę  z H&M i pozbędziemy się pompona. Z pomponem to Michał wygląda jak ten chłopek z bajki "Sąsiedzi", Pat czy Mat, bo nie wiem, który jest który  :point_lol:

siog

kupilam wreszcie kurtke  :jejeje: sliwkowa z kapturem, nat puch w Benettonie.

obeszlam tyle sklepow  :padam: i szok, prawie wszystko wykupione z zimowych kurtek i plaszczy albo nie ma rozmiaru. musze kupic jej jeszcze jedna na zmiane i chce ten plaszcz z zary ale nie ma rozmiaru  :zly:

vobi

Cytat: Justynna w 11 Paź 2010, 18:02:27Z pomponem to Michał wygląda jak ten chłopek z bajki "Sąsiedzi", Pat czy Mat, bo nie wiem, który jest który

opluty

brawurka

elvelve mogę jutro zajrzec do mojego lidla, jakie te skarpety chcesz?

Dodany tekst: 11 Paź 2010, 22:30:45

a w nowej ofercie już ich nie ma, a tych z poprzedniej oferty już u nas nie ma

zuzia

inka mi kupiła tą piękną niebieską kurteczke z aldiego jupi jupi jupi

ale na przyszły rok dopiero bo na ten to wszystkie wykupili :zly:

Kasia

zuzia

Kasia

ładna! ciekawe czy/kiedy w wawie doczekamy się Aldiego :knuje:

zuzia

Cytat: Kasia w 12 Paź 2010, 12:42:34ładna! ciekawe czy/kiedy w wawie doczekamy się Aldiego
znając życie pewnie nie :(

siog

/
Cytat: dragonfly w 12 Paź 2010, 18:48:00
nie, niech ktos mi zabierze haslo do asos... znowu kupilam dziecku cos...

co ??

dragonfly

Cytat: siog w 12 Paź 2010, 19:43:37
/
co ??
www.asos.com//Imps-Elves/Imps-Elves-V-Neck-Sweater-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1294109
a dla przyjacioli dla jej listopadowego dziecia to z Olive&Moss (oczywsicie ubranko kupilam, bez dziecka ;) )

Dodany tekst: 12 Paź 2010, 19:50:38

w ogole to bym chciala znowu miec takie malutkie dziecko bo tyle jest slicznych mini ubranek  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

siog

super! ale tam nigdy nie ma rozm dla mojej malej  :thumbdown:

dragonfly

siog zastanawialam sie jeszcze nad tym ale watpie czy bylaby lubiana w zlobku  :mocking:
www.asos.com/Allsaints/Allsaints-Kids-Lady-Death-T-Shirt/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1229225&cid=9898&Rf-300=1521,1522&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=WashedBlack

Dodany tekst: 12 Paź 2010, 19:59:13

siog kupilas w koncu kurtke?

siog

Cytat: dragonfly w 12 Paź 2010, 19:58:36
siog zastanawialam sie jeszcze nad tym ale watpie czy bylaby lubiana w zlobku  :mocking:
www.asos.com/Allsaints/Allsaints-Kids-Lady-Death-T-Shirt/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1229225&cid=9898&Rf-300=1521,1522&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=WashedBlack

Dodany tekst: 12 Paź 2010, 18:59:13

siog kupilas w koncu kurtke?
kupilam w benettonie, puchowa sliwkowa z porzadnym wymarzonym kapturem,. tak wyciety ze tylko owal twarzy widac, szczelnie zazpinany