Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

magdalinska

rajtuzy z lidla to badziewie. ładne, ale jakos tandetna. dzisiaj załozyłam Kubusiowi i ma juz dziure, rozeszło sie na szwie  :zly:

siog

Cytat: aniak1211 w 02 Paź 2010, 17:25:48
siog
Super :)
Kurteczka tez next???
podoba mi sie ,musze zobaczyc czy u nas sa ;)

kurtka z Name it
chyba najladniejsze jakie widzialam w tej cenie
http://nameit.bestsellershop.com/EU/kids/jackets/9/185625

kasiad

Cytat: vobi w 30 Wrz 2010, 13:27:18
kasiad???

kasiadowy dzieć  ;)
Przecież nie od dzisiaj piszemy o sobie i dzieciach jakbyśmy były jednym ciałem  ;) :D
nionczkowe Ty też znaczyło Wy też?  ;)

ddu

kupiłam małej świetny dżisnowy kimbinezon i nie umiem go włożyć :(
no gamoń ze mnie. chyba nożyczkami coś tam poprawię ;)

siog, taki płaszczyk sama bym chciała

nionczka

Moja tez ma plaszczyk, ktory sama bym chciala. W kolorze oberzyny. I jeszcze zielona sztruksowa budrys'owke na zime i czerwona puch'owke z zeszlego roku :-)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ishka82

Dzisiaj byliśmy na zakupach dla Domi, udanych zakupach, pomimo pierwszych niepowodzeń ;)
Kupiliśmy kurtkę (udało się znaleźć coś fajnego i nie różowego, ale było ciężko), komplecik czapka i "apaszka" (cocodrillo) i butki :) Do tego Mała dostała dwie nowe zabawki-zawieszki :) Zakupy udane, my i dzieciak zadowoleni :D
Szkoda tylko, że na zdjęciach to już tak superowo nie wygląda, chyba nie umiem robić fajnych zdjęć ;D

martullek

nionczka

ishka82
boska kurteczka, sama bym taka nosila!

Kasia

Angie

ishka świetna kurta :) I reszta rzeczy również :)

Dodany tekst: 04 Paź 2010, 17:59:59

gdzie kupiłaś kurtkę?

ishka82

Angelos, w jakimś dzieciowym sklepie, nie w sieciówce, to jest jakiś no name ;D Fajnie, ze Wam się podoba :D Na mrozy potrzebujemy jeszcze kombinezon, ale to bratowa mówiła, ze poszuka, bo chyba ma...jak nie, to kupię, ale ciężko mi w rozmiar trafić. Kurtka jest 74 i wiem, że niedługo będzie mała, ale w większych wyglądała jak w worach ;) Myślę, że kombinezon 80 kupię :hmm:

siog

ishka swietna ta kurtka! nadal szukammm bo chce z kapturem

OlaFasola

Cytat: rilla w 04 Paź 2010, 21:30:58na mojego niechody sa za małe:(
nawet te duże rozmiary z HM? Ja kupiłam małemu chyba rozmiar 19 kozaczki i są sporo za duże.

rilla

byłam w weekend w h&m i nie było żadnych butów na zime. Jak zawsze u nas nic nie ma. Byłam w tesco, w smyku, w zwykłym sklepie gdzie sa fajne polskie buty bobas

a jakie sa w h&m? ile kosztuja?

Dodany tekst: 04 Paź 2010, 20:46:41

i w ccc byłam, bo tam są już dla chodzacych ale w miare lekkie 19 byłyby ok

ishka82

Cytat: rilla w 04 Paź 2010, 20:30:58
super kurtka! i fajne buciki... na mojego niechody sa za małe:(
na moją większość niechodów też mała ;) znalazłam jeden jedyny sklep, gdzie mają większe niechody i najpierw Domi miała stamtąd trampki, a teraz te zimówki :) to rozmiar 12-18 miesięcy, jakoś 19-20 ;D Dominika, to wielka stopa, jak mamusia, hihi :mocking:

nionczka

Cytat: OlaFasola w 04 Paź 2010, 21:56:14Ja kupiłam podobne do tych pierwszych, ale były też takie jak te drugie. I jeszcze jeden model. Zapłaciłam 29pln

Irene miala w zeszlym roku podobne do tych 2, bez misia. I musialam wziac numer wieksze bo ciezko sie zakladaly.
Teraz tez ma kozaczki z H&M. Buty tam trzeba kupowac jak sie pokazuja a nie jak sie zimno robi bo potem nie ma.

Dodany tekst: 05 Paź 2010, 10:29:47

Cytat: ishka82 w 04 Paź 2010, 22:20:57na moją większość niechodów też mała
Irene miala odwrotnie i to jest trudniejsze jeszcze bo chodzila w niechodach. Po ziemi, betonie w bucikach na zamszowej podeszwie.

zuzia

Cytat: rilla w 04 Paź 2010, 21:30:58super kurtka! i fajne buciki... na mojego niechody sa za małe:(
rilla, ale różne firmy mają duże niechody.
jaki ma rozmiar stópki? Michał długo chodził w niechodach. mam nawet 1 duże (19 albo 20) ze smyka do sprzedania.

Dodany tekst: 05 Paź 2010, 11:39:47

iska, rilla, sprawdzcie jeszcze coccodrillo bo ten ich rozmiar 9-12 miesiecy to spory jest.
i rozmiary w różnych modelach sie różnią.

rilla

u mnie brak coccodrillo, chyba w jaworznie tylko jest:/ bede w weekend szukac wraz z kombinezonem, bo potrzebuje w drugiej połowie października nad morze

Kasia

niechody takie zwykłe, niezimowe to w coccodrillo są duże rozmiary (ceny super 5-20zł)

i duzy wysyp tych trampków jest w Besta plus i tez duże rozmiary były

zuzia

Cytat: rilla w 05 Paź 2010, 11:41:49
u mnie brak coccodrillo, chyba w jaworznie tylko jest:/ bede w weekend szukac wraz z kombinezonem, bo potrzebuje w drugiej połowie października nad morze
to wymierz Piotrusiowi stópkę to mu kupimy w wawie.
a może kombinezon ze stopkami mu kupisz? ja sobie bardzo chwaliłam brak butów.

kasiad

Cytat: zuzia w 05 Paź 2010, 12:01:32

a może kombinezon ze stopkami mu kupisz? ja sobie bardzo chwaliłam brak butów.

ja też :)
całą zeszłą zimę Olek przenosił kombinezon ze stópkami  ;) bardzo wygodne to było  ;)