Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

ishka82

Cytat: marlen_ka w 07 Cze 2010, 17:10:46
nic nie mów o cenach, ja ostatnio kupiłam dla Małej w next pajacyja za ok 80 zł i jeszcze trojpak spiochów za ok 145 i sie cieszyłam jak głupia ze tak tanio
:padam: :padam: :padam: :crazy:

abkasia

Cytat: marlen_ka w 07 Cze 2010, 17:10:46
nic nie mów o cenach, ja ostatnio kupiłam dla Małej w next pajacyja za ok 80 zł i jeszcze trojpak spiochów za ok 145 i sie cieszyłam jak głupia ze tak tanio
no ale next to tesco nei jest... ;D

ddu

nie kupuję ciuchów, bo mam dużo
ale pod domem otworzyli nam Pepco
weszliśmy z Sz. i to on stwierdził, że jak są pajace (tak tego nie nazwał, a ja bym musiała do ściągi KAsi zajrzeć, czy to czasem nie body ;) ) za 4,99 to bierzemy chociaż dwa.
i jest jeden w paski, drugi w jakieś wzorki

marlen_ka

abkasia ale na Islandii jest tylko jeden supermarket-Haug kaup i ciuszki sa tam drozsze niz w next niz baby samie :padam: :padam: :padam: :padam: niestety takie sa uroki zycia na małej wyspie

rilla

Cytat: nionczka w 07 Cze 2010, 13:05:19
Juz za mala?

tak, jest krotka , za dwa tygodnie pojdzie w odstawke. Piotrus wazy juz 7 kg i jest naprawde długi.

magdalinska

ishka82 na Kube 68 jest juz za małe -dopiero wczoraj zauwazyłam ;) jutro musze jechac cos mu kupic, bo nie mam w co dziecko ubrac  :crazy:

zosia2007

Cytat: doda w 07 Cze 2010, 19:17:59
zosia a jaki rozmiar Pawełek nosi i ile waży??
przypuszczam, ze Mateuszek juz 4 kg przekroczyl :D
miesci sie jeszcze w 56 ale niektore ubranka nosi juz 62, wazy tak na oko 4,5-5kg tzn tak mi wychodzi jak z nim na wage stane, w czwartek bede dokladnie wiedziala to napisze ;)

ishka82

Cytat: magdalinska w 07 Cze 2010, 20:16:45
ishka82 na Kube 68 jest juz za małe -dopiero wczoraj zauwazyłam ;) jutro musze jechac cos mu kupic, bo nie mam w co dziecko ubrac  :crazy:
:crazy: :crazy: :crazy: Ile on ma wzrostu ??? No ja przypadkiem odkryłam, że większość 68 jest już ok i czas zrobić porządki w szafce i odłożyć rzeczy za małe i powyciągać dobre ;) Bo w końcu Niuśka będzie pomykać w za małych ciuchach, jak w szafie czeka zapas dobrych ;) Ale już ostrzeę sobie pazurki na wyprzedaże ;) :blush:

rilla

dziewczyny kiedy się zaczynaja wyprzedaze? bed ajakies w tesco? ja bym chciala jakies miekkie buciki kupic, w h&m nic mi się nie podaba, ale kupiłam fajny kapelusik na lato

feeling.good

właśnie ja też czekam na wyprzedaże :) dajcie koniecznie znać, jak się zaczną bo ja rzadko w sklepach bywam

rilla

dziewczyny a gdzie można kupić fajne lekkie buciki na rzepy? taki tylko na wyjścia wielkie?

magdalinska

Cytat: ishka82 w 07 Cze 2010, 20:46:41
:crazy: :crazy: :crazy: Ile on ma wzrostu ???
nie mam pojecia, ale musze go jakos zmierzyc. pajace 68 są na styk, a te bodziaki z tesco za małe.... ale duzy nie jest, patrzac na Piotrusia Rilli to mam wrazenie ze jest polowe mniejszy ;)

abkasia

Cytat: rilla w 07 Cze 2010, 21:21:40
dziewczyny a gdzie można kupić fajne lekkie buciki na rzepy? taki tylko na wyjścia wielkie?
w h&m i wszystkich innych dzieciatych, smyk, zara,

elve

a co z rampersami? sprawdziły się wam? jakie polecacie?

zuzia

Cytat: ddu w 07 Cze 2010, 20:32:19ale pod domem otworzyli nam Pepco
weszliśmy z Sz. i to on stwierdził, że jak są pajace (tak tego nie nazwał, a ja bym musiała do ściągi KAsi zajrzeć, czy to czasem nie body  ) za 4,99 to bierzemy chociaż dwa.
z Pepco uważaj bo mi się większość bodziaków od nich pokuczyła prana w 30 stopniach

Dodany tekst: 07 Cze 2010, 22:08:36

polecam coccodrillo. jeżeli nie masz na miejscu to kup na allegro. są niedrogie a dobre.
zara ma drogie
smyk - ok.
h&m w tej kolekcji nie ma nic ładnego z miękkich. przynajmniej ja nie widziałam

Dodany tekst: 07 Cze 2010, 23:09:39

Cytat: elvelve w 07 Cze 2010, 22:40:41
a co z rampersami? sprawdziły się wam? jakie polecacie?

mi się sprawdziły rampersy w wakacje ubiegłoroczne, ale Michaś był młodszy od Ani.
jeżeli Ania raczkuje to na samej podłodze z gołymi kolankami może byc jej ciężko.

martullek

ja kupiłam w bartku, ale niebartkowe, tylko jakiejś innej firmy za 29,99. w smyku też są w takiej cenie. w zarze są piękne, ale za co najmniej 60 pln

nionczka

Cytat: rilla w 07 Cze 2010, 22:21:40dziewczyny a gdzie można kupić fajne lekkie buciki na rzepy? taki tylko na wyjścia wielkie?

Zara, fajne widzialam w 5-10-15, ale byly dla dzieci niechodzacych wiec nie kupilam
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

w HM były jakies granatowe na rzepy, nawet ładne ale nie wiem jak z rozmiarami :knuje:
Ja kupiłam Michałowi w Smyku, na rzepy, za 30zł

piekne, cudne widziałam z zarze ale niestety koło 75zł kosztowały :(

no i jeszcze w takich niegaleryjnych sklepach sa butki niechody firmy bobas, tych jest chyba najwiekszy wybór - koszt ca 20zł
buciki firmy bobas widziałam w świecie dziecka

Dodany tekst: 08 Cze 2010, 10:54:54

o własnie, 5-10-15 od niedawna ma niechody :jejeje: wybór nawet spory był

OlaFasola

Cytat: Kasia w 08 Cze 2010, 11:54:16w HM były jakies granatowe na rzepy, nawet ładne ale nie wiem jak z rozmiarami knuje

My mamy z HM takie. Tylko na nie chyba już trochę za ciepło. No i wydaje mi się, że są trochę "niskie" w podbiciu.

aja

Kasia

niewiemjaka

OlaFasola a W ma takie same spodenki :D ale Mikolaj ma swietne trampy  :thumbup:

rilla

dzieki za podpowiedzi.
w hm  byłam, sa wlasnie ciezkie i niefajne:/ jedyne ok to sandałki z krabem.

mobka

Cytat: doda w 09 Cze 2010, 18:04:43wygląda boooooskooo Cheesy
Zdjecie moja droa w odpowiednim watku :P

niewiemjaka

dziewczyny gdzie sa jakies fajne rampersy dla chlopca do spania i do chodzenia w te upaly... ???
w tesco kupilam takie niebieski z dalmtynczykiem - sa fajne do spania, jedne kupilam na allegro ale nie zuwazylam ze sa lekko dziewczece :headbang: wiec tez do spania..

poszukuje tez lekkich fajnych spodenek takich dluzszych jak te ktore ma Mikolajek (takie juz mamy)