Prezent na gwiazdkę (sorry od mikołaja) :)

Zaczęty przez olgaaa1, 29 Lis 2009, 10:31:31

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

magdalinska

foszek

Kupilam malemu prezenty: na mikolaja dostanie pozytywke ze swietym mikolajem i krecaca sie podstawa w ksztalcie ciuchci :D
A pod choine duzy zestaw klockow lego duplo gospodarstwo

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: foszek w 23 Lis 2010, 15:23:41A pod choine duzy zestaw klockow lego duplo gospodarstwo
a juz myslalam, ze lego to nikt nie kupuje ;) a ja tak kochalam moje lego :) fajnie ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

foszek

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 23 Lis 2010, 15:26:56
a juz myslalam, ze lego to nikt nie kupuje ;) a ja tak kochalam moje lego :) fajnie ;)
ja walczylam pomiedzy playmobil a lego. Bralam 2 serie pod uwage  zoo i wlasnie gospodarstwo. Wygralo lego bo jest od 2 lat, a nie jak playmobil od 4 no i mozna je roznie budowac a nie tylko ustawiac.

A w zeszlym roku maly dostal z lego taki samolot i do dzisiaj sie z nim nie rozstaje

zwierzatko_mojej_mamy

nie wiem co to playmobil ;) ide poszukac ;D

Dodany tekst: 23 Lis 2010, 15:39:28

o juz wiem - to nie nie, bez sensu jest zupelnie ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mobka

Ja lego mam w planach jak tylko Mlody klocki ogarnie :D Bedziemy wszyscy we trojke skladac :D Ja zawsze o Lego marzylam, a rodzicow nie bylo stac :( Maz do tej pory ma kilka zestawow technicsa :D

A co do pana metki, to mialam pisac ostatnio, ze cos takiego jest, ale dziec mi przeszkodzil i pozneij zapomnialam ;)

zuzia

Cytat: foszek w 23 Lis 2010, 15:31:24A w zeszlym roku maly dostal z lego taki samolot i do dzisiaj sie z nim nie rozstaje
ooo
też poszukam :)

aja

moje dziecko na pytanie co chciałbyś od Mikołaja - powiedział,że lizaka (po swojemu) ciekawe do kiedy bedą takie mało wygórowane zachcianki :D

sonatina

http://allegro.pl/lego-duplo-5592-pierwszy-samolot-kurier-w-24h-i1331115473.html

Dodany tekst: 23 Lis 2010, 16:31:47

aja
mój ma już wygórowane zachcianki, na to pyt. odpowiada: - samolot, helikopter, pociąg i niespodzianke!

zuzia

rubin04

Fajne to Duplo gospodarstwo.

Razem z M. nie mozemy się jednak doczekac etapu lego i jak kupimy P. statek :D
(mialam taki statek-kontenerowiec w dzieicństwie i do dzis go wspominam jaki był cudowny, zwłaszcza w wannie)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Lwica

U nas Lego to podstawa. Mała już ma wszytskie maszyny Boba Budowniczego plus Policje, Straż i Karetkę. Teraz za jakiś czas dostanie po siostrzeńcu pociąg z torami, zwrotnicą i bocznicami.
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

foszek

Ten pchacz mi sie strasznie podoba, zwlaszcza w tym kolorze :D

siog

Cytat: foszek w 23 Lis 2010, 21:43:41
Ten pchacz mi sie strasznie podoba, zwlaszcza w tym kolorze :D

no to taki pchacz ze skladowiskiem:) tam sie rzeczy wklada :) to co mala lubi najbardziej

konwalia

brawur popraw, dopiero zauważyłam:
Odp: Przezent na gwiazdkę (sorry od mikołaja) :)

twinnie77

elizapj

magdalinska

moj M. nei moze sie doczekac, az Kuba dorosnie do kolejki, zawsze marzyl o takiej, z ogromna iloscia torów, semaforami, przejazdami, doczepianymi wagonami itp

Lwica

Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!