Prezent na gwiazdkę (sorry od mikołaja) :)

Zaczęty przez olgaaa1, 29 Lis 2009, 10:31:31

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zuzia

feeling.good

zuzia Michał dziś kupił w lidlu morze i duchy :) Ale one są duże, więc Staś jeszcze nie będzie umiał sam ich trzymać, na razie będzie bawił się na podłodze.

zuzia

Cytat: feeling.good w 18 Lis 2010, 20:06:05
zuzia Michał dziś kupił w lidlu morze i duchy :) Ale one są duże, więc Staś jeszcze nie będzie umiał sam ich trzymać, na razie będzie bawił się na podłodze.
ale te które ci podesłąłam są mniejsze. dlatego dobre i do auta.

feeling.good

Cytat: zuzia w 18 Lis 2010, 20:06:36
ale te które ci podesłąłam są mniejsze. dlatego dobre i do auta.

aaaaa....to super. Dzięki  :beer:

kasiad

Kupiliśmy wczoraj dla Olka konia na biegunach :)
Mąż nie wytrzymał i od razu rozpakował ;D
No ale juz jest :)
Pod choinke dorzucimy jakieś książeczki, zabawki ale główny prezent już jest w użytku :D

Dodany tekst: 19 Lis 2010, 08:53:23

Cytat: feeling.good w 18 Lis 2010, 20:06:05

fajne są te z duchami  ;) sama zastanawiałam się czy nie kupić  ;) ale w końcu wzięłam inną, dużą, do czytania, z dużą ilością obrazków, o strażakach  ;)

mobka

A ja chyba kupie to http://www.empik.com/poczytaj-mi-mamo-bechlerowa-helena-grabowski-slawomir-nejman-marek-papuzinska-joanna-porazinska-janina-wawilow-d,prod58850807,ksiazka-p :D Choc gdzies powinnam miec swoje ksiazeczki z dziecinstwa (o ile rodzice komus nie wydali, jak moje ukochane wydanie basni Andersena).

elizapj

Cytat: mobka w 19 Lis 2010, 17:25:43
A ja chyba kupie to http://www.empik.com/poczytaj-mi-mamo-bechlerowa-helena-grabowski-slawomir-nejman-marek-papuzinska-joanna-porazinska-janina-wawilow-d,prod58850807,ksiazka-p :D Choc gdzies powinnam miec swoje ksiazeczki z dziecinstwa (o ile rodzice komus nie wydali, jak moje ukochane wydanie basni Andersena).
ja bym chciala odzyskac wszystkie swoje stare ksiazki, uwielbiam takie stare okladki:) ich grafiki duzo bardziej do mnei  przemawia niz dzisiejsza:)

czekanie na rozwiazanie sprzyja wiekszej ilosci postow u mnie na blogu  :point_lol:
wlasnie skonczylam swoja analize zabawek dla najmlodszych http://moje9miesiecy.blogspot.com/2010/11/zabawki-edukacyjne.html
jesli ktos moze jeszcze cos podpowiedziec co sie jeszcze moze nadawac na 'pierwsze' zabawki to bede wdzieczna
i moze komus jakis pomysl moje przestudiowane firmy podsuna:)

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zuzia

mobka
boskie!
wpiszę na Michałową listę do św. Mikołaja.

Dodany tekst: 19 Lis 2010, 18:04:29

elizapj
link nie działa

elizapj

feeling.good

mobka super ta książka. Chyba właśnie ją nabędziemy :)

elizapj piękne te zabawki littlehathi  :dreaming:

elizapj

Cytat: feeling.good w 19 Lis 2010, 19:04:51elizapj piękne te zabawki littlehathi  dreaming
mnie az bieze ochota szydelkowania;) :dreaming:

vobi

Jesli ktos zastanawia sie nad prezentem dla dziecka ok. 2 lat, proponuje rozwazyc... hulajnoge, 3-kolowa. Hania dostala na urodziny i smiga az wiatr jej wlosy rozwiewa :rotfl: Chyba podpatrzyla u Teletubisiow jak sie jezdzi ;D

mobka

Ten zachwalany przez feeling Kubus jest do kupienia w Auchan za 149zl http://www.auchan.pl/promocje-auchan2.html

magdalinska

moj Kuba juz jakis czas temu dostał od mojej bratowej garnuszek-klocuszek, od nas dostanie takie wieksze autko, na pewno kupie tez sanki i zobacze co jeszcze

Feeling - Stas nie niszczy tych ksiazeczek? ja mojemu pochowałam, bo poobgryzał wszytskie rogi, a z jednej to wygryzl 1/3  strony :crazy: nawet jak ja ją trzymam, i cos tam mu czytam, bo mi ją wyrwie i od razu do buzi. Zreszta on wszystko ładuje do buzi i gryzie

feeling.good

małe książeczki obgryza, w dużych chce przewracać strony. Nie da mu się ostatnio poczytać książki z normalnymi stronami bo chce rwać i boję się, że sobie przetnie paluchy papierem. Gazet też nie ma co przy nim wyciągać ;)
Sam bawi się książeczkami gumowymi.

magdalinska

a czy wasze dzieci sa zainteresowane tak naprawde zabawkami? tzn takie do roku. Bo moj nie bardzo :/ wszytsko go interesuje, tylko nie zabawki. Nie kupiłabym zadnego  kubusia puchatka, misiaczka-uczniczka czy cos innego tego typu, bo on nawet na to nie spojrzy.... i kasa bedzie wyrzucona w błoto ;/
teraz na tapecie jest kaczka na sznurku, na kółkach, wezmie sznurek, przyciagnie ją do siebie, jak dojedzie to sie odwraca i idzie szukac innego zajecia.... chwile bawił sie stolikiem, ale on tez sie juz znudzil. Najwiekszym hitem u niego byl domek z FP, dlugo potrafil sie nim zajac i trwało to miesiac.
Ni emoge sie doczekac, az bedzie układał sobie klocki, puzzle, bawil sie bardziej z sensem, bo teraz to mam poczucie wyrzucania pieniedzy w błoto :/

Dodany tekst: 20 Lis 2010, 16:51:19

Cytat: feeling.good w 20 Lis 2010, 16:45:46
Nie da mu się ostatnio poczytać książki z normalnymi stronami bo chce rwać i boję się, że sobie przetnie paluchy papierem. Gazet też nie ma co przy nim wyciągać ;)

no ;) a dawałas mu chusteczki? kiedys porwał mi całe pudełko, wyciagnal wszystkie i podarl na strzepy ;) ale taka zabawa zaintresowany byl jedynie 2-3 dni, pozniej mu sie znudzilo. moj telefon tez juz na niego nie działa. pomysly na zajecie i zainteresowanie go czym juz mi sie koncza....

feeling.good

Staś potrafi się bawić niektórymi zabawkami i czasem nawet na dłuższy czas się nimi zajmie. Nie zmienia to faktu, że najbardziej interesujące są zabawki i rzeczy psa. Jak znajdą się w zasięgu jego wzroku to nic innego się nie liczy.

Dodany tekst: 20 Lis 2010, 16:56:31

chusteczek mu nie dawałam i oby jak najdłużej sam się do nich nie dorwał ;)

Lwica

Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

konwalia

ja dla 3latki kupiłam w końcu barbie i toaletkę z akcesoriami(dla niej, nie dla barbie ;) )

magdalinska

Cytat: feeling.good w 20 Lis 2010, 16:55:59
chusteczek mu nie dawałam i oby jak najdłużej sam się do nich nie dorwał ;)
a wiesz jaka radosc dla dziecka? :D przynajmniej mojego ;) takie szczescie malowało mu sie na twarzy, jak je z rozmachem rozrywał :D

no ale w temacie: kupiłam dzisiaj w empiku dla dzieci mojego brata takie zabawy edukacyjne http://www.empik.com/zgaduj-z-czuczu-dla-dzieci-od-3-4-lat-opracowanie-zbiorowe,prod24050391,ksiazka-p
bardzo fajne, kosztuje 20zł. zaczynaja sie chyba od 2-3lata

Lwica

Wiki dostanie Pluszaka Minnie (jej ukochana postać po Mikim), Kuchnię Smoby (już czeka na balkonie u babci i dziadka), klocki wafle, pościel do dużego łóżka (po nowym roku przenoszę ją na normalne łożko) no i od teściowej nie wiem co jeszcze dostanie.
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

Kasia

Cytat: magdalinska w 20 Lis 2010, 16:40:18a z jednej to wygryzl 1/3  strony crazy

mój tez żywi sie książkami :D

zosia2007

Cytat: doda w 22 Lis 2010, 00:01:18w pluszakach i innych miśkach uwielbia metki
o taaak, to tez ulubiona "zabawka" mojego Pawla :D