Sobieska walczy ;)

Zaczęty przez sobieska, 17 Lis 2009, 19:45:20

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zuzia

Cytat: sobieska w 21 Gru 2009, 21:34:23co do makijazu, to zaraz po byłam bardzo zadowolona później coraz mnie, nie trzymał się tak jak się spodziewalam po kosmetykach kryolana, ale ponoc mikrodermabrazja kilka dni wczesniej znacznie przedłuża trwalość makijazu i minimalizuje świecenie twarzy, więc jeszcze będę probowała
a próbowałaś już mikro?
bo jak nie to jest to fatalny pomysł na kilka dni przed ślubem

sobieska

bede generalnie teraz trochę chodziła, żeby podleczyć buzię :) nie zaryzykuje nowosci kilka dni przed slubem :D

effik

świąteczny byczek rulez opluty

sobieska

wszystkiego najlepszego, duzo radosci, milosci, pogody ducha, zdrowia! pociechy z meza vs. narzeczonego i dzieciatek:) z tesciow tez, a co tam!  xmas

sobieska

wiecie co wiedzmy drogie.... wlasnie wrocilam z kwitkiem wplaconej zaliczki na sukienke... te z kokarda.. nie ma odwrotu juz ...

iiiii  :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: bardzo sie cieszę :aaaa:

choć się boje jak diabli też... w maju już powinnam ją mieć.. chyba będę z nia spała :) no nic. kolejna sprawa załatwiona.

Anupka

I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

effik

hehe gratulacje, pijmy lol :beer:

sobieska

pijmy!!! effik tobie polewam jeszcze za miska- uwielbiam go :)

Norka

:rotfl: Sobieska, jeśli będziesz z nią spała to narzeczony zobaczy i efekt zaskoczenia diabli wezmą!
Polewam pod dobrą decyzję :champaign:

sobieska

ale sie wam spodobala moja weddressfilia :) kiedys jak bylam mala to dotalam takie buty- sniegowce, bialo- niebieskie , takie byly cudne, ze z nimi spalam :DDDD  :dance: i tak mi zostalo... co do efektu zaskoczenia, to spapralam juz sprawe, bo n. widzial zdjecia z przymiarek... ale sadze ze i tak calosc bedzie zaskakujaca :) oby....  :zly:

chocoladette

Cytat: sobieska w 29 Gru 2009, 23:38:38co do efektu zaskoczenia, to spapralam juz sprawe, bo n. widzial zdjecia z przymiarek... ale sadze ze i tak calosc bedzie zaskakujaca Smiley oby....  zly

Moze zapomni :D moj by zapomnial, na bank :D

sobieska

pewnie bedzie kojarzyl aaa to ta z kokarda... :)

z innej bajki, siedzę nad zaproszeniami i wpadłam na pomysł prezentów dla rodzicow... moze z duzym wyprzedzeniem, ale lubie zbierac pomysly, dzieki temu calkiem fajne rzecz mi wychodza i trafione w potrzeby :) mianowicie, co sadzicie, zeby zreobic dla rodzicow zdjecia nasze z sesji narzeczenskiej, ale oprawione zgodnie z techniką scrapbookingu... http://scrapbooking-mirabeel.blogspot.com/search?updated-max=2009-09-17T14%3A50%3A00%2B02%3A00&max-results=7 któraś z forumek polecała to studio w watku zaproszneiowym i tak mi się to spodobało, że fajnie byloby ofairwać cos takiego niepowtarzalnego w formacie około A4+, chętnie sama bym to zrobiła może jak więcej poczytam to znajdę:) i mojemu mezulowi przy okazji zrobilabym prezent slubyn- księgę marzeń do spelnienia na nową drogę zycia dla nas :) co wy na to? wrzucam wszystko w swoj watek, nie wiem czy slusznie...

callja

Wiesz, ale akurat fotoksiążki o różnym stopniu zaawansowania graficznego albo zdjęcia narzeczeńskie to teraz prezent dla rodziców na 80% wesel - ot, taki niezbędny dodatek do "Cudownych rodziców mam" + tańca w kółeczku ;) a Ty ambitna gangrena jesteś, więc może jednak warto coś ciut oryginalniejszego wymyślić??
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

sobieska

Caljo ale ja nie chce fotoksiazki, tylko mini3d obraz ;) jeszcze sie nie spotkalam na zadnym z wesel- w sumie szkoda, bo to piekne jest, wedlug mnie przeynjamniej,w  moim guscie :D  taki kolaż (nasze zdjecie, moze coś z dzieciństwa wmontowane, niekoniecznie zdjecie tylko pamiątki plaskie ;)), mam nadzieje ze nikogo nie obrazam, bo to moje pierwsze spotkanie z tego typu rekodzielem, a sadzilam ze liznelam wsyzstkich :)  wyciskacz lez- do cudownych rodzicow idealny... :) hehe juz mam wizje... ciekawe ile ich jeszcz ebede miala... :DDD

ambitna gangrena.. nonoo ostatnio bylam psycho-kulka to i AG chętnie zostanę... :D

znowu pisze skrotami myslowymi... mam nadzieje ze ktos mnie rozumie :)

callja

Cytat: sobieska w 30 Gru 2009, 01:00:11znowu pisze skrotami myslowymi... mam nadzieje ze ktos mnie rozumie

Jak się przyuczę (-ymy) i wprawię (imy), to może zrozumiem (-y) :P

A najmodniejsze gadżety "dla rodziców" to właśnie fotoksiążki i/lub zdjęcia w ramkach (cyfrowych lub niecyfrowych ;) ). Albo serca kryształowe z allegro z wygrawerowaną dedykacją względnie plastikowe pozłacane "oscary" :P

suegro

Cytat: Norka w 29 Gru 2009, 22:52:49
:rotfl: Sobieska, jeśli będziesz z nią spała to narzeczony zobaczy i efekt zaskoczenia diabli wezmą!
Polewam pod dobrą decyzję :champaign:

Moja droga, czyżbyś zakładała, że sobieska jest tak rozpustna, że przed ślubem z narzeczonym śpi?
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

sobieska

Cytat: suegro w 30 Gru 2009, 02:05:25
Moja droga, czyżbyś zakładała, że sobieska jest tak rozpustna, że przed ślubem z narzeczonym śpi?
Suergo za obronę mej cnoty!!!! pij kobieto :)

Dodany tekst: 30 Gru 2009, 02:37:00

Cytat: callja w 30 Gru 2009, 01:15:19A najmodniejsze gadżety "dla rodziców" to właśnie fotoksiążki i/lub zdjęcia w ramkach (cyfrowych lub niecyfrowych wink ). Albo serca kryształowe z allegro z wygrawerowaną dedykacją względnie plastikowe pozłacane "oscary" Tongue

no te krysztaly to jakas masakra w mojej opinii jest... ja sama marze o takim prezencie slubnym :)

co do tego mojego pomyslu na prezent slubny, to nie mysle o fotoksiążce, tylko o ramce w ramce/ ramie  recznie robionej, tak jak są te kartki i ramki na tym blogu pieknie przyozdabiane, tylko w takim bardziej eleganckm stylu :)  dzisiaj mnie naszlo jak ogladalam ten blog :)

callja

Cytat: sobieska w 30 Gru 2009, 02:33:33no te krysztaly to jakas masakra w mojej opinii jest...

W mojej też ;) kurzołapy połyskujące rulez :P

Ale są osoby, które takie gadżety uwielbiają - w końcu bez popytu podaży nie będzie...

su - pyfffko, oplułam monitor ;)

aniak1211

Cytat: sobieska w 30 Gru 2009, 02:33:33ramie  recznie robionej, tak jak są te kartki i ramki na tym blogu pieknie przyozdabiane, tylko w takim bardziej eleganckm stylu

Mi tez sie podobaja te ramki :)
Mysle ze to fajny prezent dla rodzicow :)

malybob

Wszystko mi sie podoba - i Twoja suknia i pomysly na prezenty!!! tylko uwazaj,zebys w tej ksiedze marzen nie znalazla potem wpisu typu 6 chlopcow i 5 dziuewczynek, bo potem realizowac bedzie trzeba :P

justynaaaa2

sobieska suuuuuuper, że kiecka zamówiona  :bravo: :bravo: :bravo:
na pewno będzie pięknie :)
kurde ty już zaproszenia dziergasz a ja jeszcze w lesie choć też mam plan, aby robić własnoręcznie z pomocą naszego zwierzaka  :P

jestynka

sobieska, super, że zdecydowałaś się na tą suknię :)
w którym kościele będziesz miała ślub? (jeśłi to nie tajemnica ;) )

sobieska

:thankyou: za kieckowe wsparcie, bo przyznam, że  z dusza na ramieniu zamawiałam i mama obok, która miala nadzieję, ze moze cos jeszcze przymierzę ;)ale generalnie ogromnie się ciesze i czuję ulgę, że już mam to z glowy... siostry mają ze mnie bekę, bo mnie cały czas podpuszczają,.. tak to jest jak się chce idelanie, to tylko kłopoty :)

zaproszenia, prezenty- uwielbiam takie rzeczy... generalnie jestem dośc kreatywna ( kokieterii odnośnie skromności wyrzekalm się dawno i ostatnio twierdzę szczerze, że chyba nawet jako niemowlak koło skromnosci nie leżałam... ), bo różne artystyczne sprawy sprawiają mi ogormna frajdę i najchętniej otworzyłambym własną galerię, no w głowie juz jest poukładane co i jak... ale niestety nad odwagą jak i skormonościa pracuję wytrwale :)

malybob- trojkę panie, trojkę poporszę, :blush: a do tego trzeciego to pana muszę namawiać :) on odwagi ma chyba mniej niz ja, a moze więcej odpowiedzialności? ;)

jestynka, slub bierzemy w wbydgoszczy- sw. trojcy, nadal nie mam pewności czy aby na bank mam zaklepany temrin, bo zalatwialam telefonicznie a pozniej proboszcz nas troche zbyl, wiec jutro bede sie dobijac, zeby sie upewnic :) kosciol piekny, ale chyba zbyt duzy... przede wszystkim dlugi- wiec mozna pomaszerowac :) i troche skupia ludzi, dzieki temu, że jest waski, druhny bede zaganialy gosci do przodu :) no i ma piekne organy, w sensie pieknie brzmia sa ogrmone i jeszcze starsze:)

generalnie moja drobiazgowosc, przediwywalnosc i dbalosc o szczegoly wprawila mnie  wjakis kociokwik z tym slubem i w domu maja ze mnie zwale, tym bardziej, ze widza roznice w planowaniu mojej siostry :)

co tam :dance: tylko bede musila sie napic przed, zebym sie nie denerowala ze ktos zrobil cos nie po mojej mysli  :headbang: :) gangrena caljo gangrena jak nic.... :beer:

callja

Cytat: sobieska w 30 Gru 2009, 22:16:08gangrena caljo gangrena jak nic...

Nie bez powodu tak Cię nazwałam ;) zresztą tak samo mówie do mojej studentki - świetnej dziewczyny, z charakterkiem i oczuciem humowu :)

suegro

Cytat: sobieska w 30 Gru 2009, 02:33:33Suergo za obronę mej cnoty!!!! pij kobieto

Bo na tej strefie rozpusta się szerzy!

:D
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski