a ja jużpo !! Wrażenia:D

Zaczęty przez mroczna_dama, 20 Wrz 2007, 10:14:17

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mroczna_dama

Kochane, już jestem po ślubie ( 15 wrzesień) i chętnie podzielę się z Wami swoimi spostrzeżeniami, polecę ludzi, z którymi współpracowałam:-)
Ślub miałam na 14 (polecam tę porę, spokojnie można się wyspać i załatwić czesanie i malowanie). Było nerwów, co nie miara, bo samochód nam się spóźniał:D Na szczęście na sam ślub dotarliśmy punktualnie, nawet z zapasem czasu.

Braliśmy ślub w uroczym kościółku na Bonifraterskiej. Wszyscy mówili, że msza była bardzo ładna i taka niespotykana. Dokumenty podpisywaliśmy w czasie ślubu- ksiądz podchodził do nas i składaliśmy podpisy. Był opłatek, picie wina z kielicha, całowanie obrączek przed włożeniem na palec ukochanego... po prostu wyjątkowo. A na koniec mszy prezent od księdza- piękna biblia z dedykacją- miła pamiątka tego niezwykłego dnia. Marsz weselny brzmiał tak uroczyście, a my razem w błysku fleszy aparatów znajomych, rodziny i profesjonalistów wychodziliśmy ze świątyni.
Pod kościołem poleciały pieniążki, które oczywiście, zgodnie z tradycją wyzbieraliśmy, co do jednego. Potem pełno życzeń, cudowne bukiety kwiatów, którymi cieszymy się do dzisiaj (zdobią nam mieszkanko), prezenty od znajomych, zdjęcia. Mimo wiatru nam było bardzo gorąco.
Następnie droga do restauracji.

Tu gorąco muszę polecić wszystkim restaurację VALENCIA w INTRACO w Warszawie (38 piętro). Przywitali nas nie tylko rodzice,ale i kierownictwo restauracji oczywiście tradycyjnie- chlebem i solą. Potem szampan i życzenia. Z okien restauracji rozciąga się cudowny widok na Warszawę, pięknie widać Starówkę. Po zmroku fantastycznie oświetlona Warszawa była dodatkową atrakcją dla nas i dla gości. Obsługa w restauracji fantastyczna- miła, fachowa i dzielnie znosząca moje zachcianki:-) Do tego oczywiście fantastyczne jedzenie i dobry alkohol. Tu także spotkała nas niespodzianka- restauracja przygotowała nam prezent- butelka przepysznego szampana. Czuliśmy się wyjątkowo! Generalnie jestem zachwycona cała restauracją i obsługą. Jeśli ktoś miałby ochotę to chętnie podam namiary dokładne.

Dalej to już tylko podróż do domu i przezywanie tego cudownego dzionka. Było magicznie i przecudownie. Szkoda tylko, ze trwało to wszystko tak krotko- czas śmignął jak blyskawica:D
Na szczęście będzie masa pamiątek w postaci zdjęć!!

Pozdrawiam
Szczęśliwa Mężatka.

zuzia

gratulacje.
tylko gdzie te zdjęcia??? jestem ciekawa wszystkiego i z przyjemnością oglądam zdjęcia ślubne!

Agaaa

mroczna_dama GRATULUJE i zycze szczescia na nowej drodze :)
a jak z kapela sie spisała? masz kogoś godnago polecania?

kamelia04.08.2007

gratulacje,
a gdzie zdjęcia?
legalna teoria dowodowa rozbudowała klasyfikację dowodów wg. ich wartości, znano min. dowody pełne, niepełne, półpełne, niezupełne, więcej niż półpełne, mniej niż półpełne, a także oczywiste, poważne, przekonujące, rzeczywiste, wątpliwe, podejrzane

Kasia

gratuluję
dzięki za obfity opis :)

i czekam na foty

malutenka

Gratulacje i czekamy na zdjęcia :)

asik801

czekamy, czekamy:) Wszystkiego najlepszego:)

ishka82

Wszystkiego najlepszego:) Czekamy na zdjęcia :mrgreen:

errata

mary

Gratuluję i do listy oczekujących na zdjęcia się dopisuję, a co! ;)

mroczna_dama

Dziękuję:-) Zdjecia pokażemy jak tylko będą- te profesjonalne dopiero za miesiąc. Ale te od znajomych już wkrotce:-)

A jak inne wrześnianki?? Dziewczyny z 15:D Tyle Was było, a teraz cisza??