pomocy zapodajcie jakis tytul na 1 piosenke

Zaczęty przez marax, 18 Wrz 2007, 22:31:41

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

marax

no wlasnie plis nie ma jeszcze poierwszej piosenki zapodajcie jakis tytul piosenek ktore mozna tanczyc "nie tanczac"tylko sie przytulajac mocno i bujajac.No z naszych lekcji tanca nic nei wyszlo i wolimy pujsc na latwizne i sie pobujac

ishka82

My się bujaliśmy do "Nothing else matters" Metallica. Piękna ballada, chociaż nie wiem, czy to Twoje sympatie muzyczne ;-)  Pomyślcie jaką piosenkę lubicie, jaka jest dla Was ważna. To chyba lepsze niż wybierać tytuł od tak :mrgreen:

marax

lubie balladty metalliki:) m\dostalam jzu jakeigos przed slubnego pietra normalnie czuje ze nic nei mam zalatwione

vobi

Spoko, nawet jesli jeszcze cos nie jest zalatwione, to macie jeszcze ponad tydzien, zdazycie :)

ishka82

Spokojnie, na pewno masz WSZYSTKO załatwione :)  Zostały jakieś szczeguliki, które się załatwia na ostatnią chwilę.
Ja lubię Metallice w ogóle, a ta piosenka jest moją najukochańszą, najulubieńszą i mój mąż też ją lubi i dlatego właśnie ona była. Goście byli lekko zaskoczeni, ale pozytywnie  :mrgreen: Na pewno nie spodziewali się usłyszeć Metallici na weselu ;-)

marax

ma wieczor panienski w piatek chyba mnie do domu przyciagna za nogi-jak to ma byc ostatni moj panienki wypad to musi byc huczny do tej pory najgorsze co mnie spotkalo to bylo niesienie na plecach przez kolege teraz to chyba mnie R dowioza: o masakra maraxela zona jak to brzmi

vobi

a propos pierwszej piosenki, to mi sie marzyla na pierwszy taniec ta piosenka ktora slychac w reklamie Fiata Brava (Gianna Nannini)... slucha sie jej swietnie, ale zatanczyc jakos jej nie potrafilismy, nawet w formie minimalistycznego przytulanca

ishka82

Ta, musisz sobie w końcu poużywać ostatni raz :mrgreen:  Pewnie znajomości na pogotowiu już wyrobione, to i R załatwić możesz. To by dopiero było coś :shock:

marax

haha wisz co wystarczy wykrecic 998 i R zalatwione;)

ishka82

No niestety to nie takie proste, nie w naszej służbie zdrowia :-P

vobi

Cytat: "maraxela"teraz to chyba mnie R dowioza:

w sumie.... to moglabys sobie R zalatwic jako transport do slubu... moznaby tesciowa przekonac ze to taka dorozka ... specjalistyczna  :mrgreen:

ishka82

Cytat: "vobi"moznaby tesciowa przekonac ze to taka dorozka ... specjalistyczna
Tak, tak :mrgreen: Nawet konie mechaniczne posiada ;-)

marax

myslalam o tym bo mi koledzy proponowali ale karetke wypadkowa ale w sumie lekko glupio jecvhac do slubu karetka wypadkowa to tak jakby ten slub byl wypadkiem:) w koncu wyszlo na to ze jedziemy garbusem srebrnym z 68 roku bo nasz dzip wojskowy sie zapsul i nie dzi9ala

tachogti

I feel good i Michel Buble
Purple rain - prince
Almost paradise - Footloose
savin all my lovin' for you - tom Waits - rodzina rozumiejaca angielski moze sie zdziwic ale polecam ;)
And no more shall we part - Nick Cave i ogolnie jego ballady ach...
sweet child'o mine albo patience Gunsow
Fields of gold- sting
I was born to love you-queen
Ballady- poscielowy Bon Jovi  jakies Always, czy inne Bed of roses
Samba Pa Ti - santana
Kissing Yoy- des're
Condemnation i Home- Depeche Mode
Takie nietypowe wypisuje moze cos Ci podjedzie  ;-)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

elve

podnoszę temat... nam zostało 3 (prawie) dni a tu piosenki niet. A miałam się nie przejmować takimi pierdołami... Mam taką jedną, ale nijak ją zatańczyć.

asik801

My mamy Weselne Preludium Krawczyka, nie trzeba być mistrzem tańca aby to zatańczyć:) A piosenka sama w sobie piękna:)

zuzia

Cytat: "maraxela"haha wisz co wystarczy wykrecic 998 i R zalatwione;)

albo mi się coś kręci albo 998 to numer na straż pożarną.
weszłam w google i znalazłam:
Numery telefonów alarmowych:

•         997 - telefon alarmowy Policji,

•         998 - telefon alarmowy Straży Pożarnej,

•         999 - telefon alarmowy Pogotowia Ratunkowego.

•         112 - telefon alarmowy służb ratowniczych,

Maraxela , ty się podszkol w tych numerach bo w ogóle do domu nie wrócisz :D

A co do pierwszej piosenki - my tańczylismy do Seweryna Krajewskiego "Wielka Miłość" - piosenki z Uprowadzenia Agaty.

zwierzatko_mojej_mamy

zuzia, moze maraxela oferuje kompleksowe uslugi w ratowaniu nie tylko zdrowia, rowniez zycia, mienia :D dzwonisz pod dowolny numer alarmowy a tam - siup "maraxela, slucham w czym moge pomoc?" rozszerza dzialalnosc tak bym powiedziala - potem policja, wopr, gopr.. przejmie wszystko ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

zuzia

Cytat: "zwierzatko_mojej_mamy"zuzia, moze maraxela oferuje kompleksowe uslugi w ratowaniu nie tylko zdrowia, rowniez zycia, mienia :D dzwonisz pod dowolny numer alarmowy a tam - siup "maraxela, slucham w czym moge pomoc?" rozszerza dzialalnosc tak bym powiedziala - potem policja, wopr, gopr.. przejmie wszystko ;D

chyba powinniśmy zacząć się bać....

martucha55

kate.zet1

my mielismy "Prócz ciebie nic" Kajah i Kiliański :)

kamelia04.08.2007

legalna teoria dowodowa rozbudowała klasyfikację dowodów wg. ich wartości, znano min. dowody pełne, niepełne, półpełne, niezupełne, więcej niż półpełne, mniej niż półpełne, a także oczywiste, poważne, przekonujące, rzeczywiste, wątpliwe, podejrzane

malutenka

My mieliśmy to http://youtube.com/watch?v=GAT48J097nA
Pixies 'Where's my mind'
Do pobujania się świetne :)

mycha.21.06.08

polecam Ci Kindle i piosenke "Z kims takim jak Ty"  Mozna sie pobujać, a tekst naprawde fajny

mary

mycha.21.06.08,  gdzie mogę ją usłyszeć? Zaintrygowała mnie, gdyż jestem pewna, że słyszałam już coś tego zespołu a nijak sobie przypomnieć nie mogę gdzie i co.