Swiateczny slub grudniowy - co radzicie?:)

Zaczęty przez Szaraczek, 01 Wrz 2009, 20:48:51

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

olcia

nie często się udzielam na strefie ale czasem podglądam Wasze przygotowania.wpadł mi w oko taki bukiecik może ci się spodoba :)

aniak1211

Szaraczek
Wygladasz pieknie  :thumbup:
Suknia,woalka,futerko-pieknie
Fryzura tez piekna :)

Bukiet jak dla mnie powinien miec te czerwone kuleczki-nie wiem jak sie zwa ale pamietam ze pani w kwiaciarni mowila ze to kawa,
tak mi sie swiatecznie kojaza,
Bukiet od kamy podoba mi sie:)

Ale bedziesz pieknie wygladala w dniu slubu :dreaming:

sobieska

mimo ze nie lubie rozkow, to ten wedlug mnie jest sliczny, ale nie wiem jak do twojej sukni, bo jak juz sie na swoim watku pokazalam o dopasowaniu bukietu nie mam pojecia :) no i moj hicior, czyli jagodowy jak inspiracje do poszukiwan :)

callja

szaraczku - super, że będzie kok bez warkocza, ochoć osobiście uwielbiam warkocze to tutaj on daje już za dużo szczęścia ;) Fryzjerce IMHO jakaś czekolada extra się należy, naprawdę ma dziewczyna wyczucie w paluszkach i spisała sie na medal !!! futerko sympatyczne, toczek - pięknie, bukiety - podoba mi sie pierwszy od kamy + ten z dziurawcem, bo sprawiają "świąteczne", ostrokrzewowate wrażenie  ;) no i ten kolorrrrrrrrrrrrrrrrrrr, mrau!

A w ogóle śliczna z Ciebie dziewczyna i będziesz uroczą Panną Młodą  :bravo:
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

sobieska

przeszukalam jeszcze troche i znalazlam typowo zimowe bukiety :)

magoo

sobieska ten drugi bukiet piekny, zmienilabym tylko troche ksztalt

rilla

ajajaj ... to amaralisy (drugi bukiet)? piekneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

aniak1211

Oba sa piekne!!!
Szczerz to nie wiedzialbym na ktory sie zdecydowac ;)

Szaraczek

Dziewczyny, pięknie dziękuję za wszystkie miłe komplementy  :blush:
i jak zwykle świetne pomysły!!
:thankyou:
Jednak chciałabym, żeby bukiet nawiązywał do świąt, więc będzie dziurawiec.
Ale chyba poproszę florystkę o ostateczny projekt, bo też niesamowicie zdolna z niej bestia. Kiedyś dostałam zrobiony przez nią bukiet na urodziny w grudniu - tulipany z gałązkami sosnowymi i plastrami pomarańczy, całość była bajeczna. Niestety wtedy nie wpadłam na to, żeby zrobić zdjęcie :)
Sobieska, oba są piękne! Zaraz zapisuje na kompie i pokażę je jako bazę do finalnych ustaleń.
Wow, coraz bliżej święta ;)

Oczywiście, polewam piwka!  :champaign:

Dodany tekst: 03 Gru 2009, 23:25:49

więc widzę to jako coś między tymi:

wrobelek0403

widze ze wszystko tu juz powiedziano :)

kok cudny, oczywiscie bez warkocza. ;) woalka z toczkiem :thumbup:

no i ogólny look super :D

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Szaraczek

Dobrze, że jednogłośnie jesteście za woalką, bo ja miałam wątpliwości.
Jakoś nie chciałabym mieć poczucia przestylizowania...
Zastanawiam sie nad jeszcze jedną rzeczą...
Jak sądzicie, warto zabrać suknię w podróż poślubną i sobie fotki jakieś zrobić samemu?
Nie dzieliłam sie z J. tym twórczym pomysłem, raczej powie, że to głupie... Ale w sumie nie będziemy mieli pleneru. No nie wiem...
Co wy na to?

kama

Ja bym zabrała bo wpadłam na taki sam pomysł :D
Jeszcze się nie dzieliłam nim z T...choć trochę śmiesznie możemy wyglądać "pozapinani po samą szyję" na brazylijskiej plaży...ale jak coś to przemycę w swojej walizce :D

malybob

suuper pomysl, pod warunkiem,ze efekty pokazesz na Strefie ;) !

Norka

Bierz kiecę i się nie zastanawiaj - mężczyźnie należy stale udowadniać, jak piękną się jest :dance: Oboje będziecie wypoczęci i nieprzytomnie zakochani, więc taka sesja nie może nie wyjść ;)

Szaraczek

Wczoraj ruszyliśmy na zakupy dla J.
Nie sądziłam, że to będzie taaaakie trudne...
Byłam wykończona!
Garnitur kupiliśmy wcześniej - czarny na jeden guzik, fajnie dopasowany, ale nie bardzo wytaliowany. W zasadzie klasyka :)
Wczoraj po ciężkich poszukiwaniach kupiliśmy buty (to zdecydowanie najtrudniejsze!), koszulę i krawat.
Koszula kremowa, krawat hmmm złotawy (stare złoto, sama nie wiem, czy złoto to dobre określenie...) w deliatne czarne kropeczki (nie grochy!).
Ja chciałam jaśniejszy (beżowy), J. chciał czarny. Dłuuugo nie mogliśmy dojść do zgody ;)
I teraz nie wiem, co dalej, bo J. chce chusteczkę a nie kwiat w klapie. Co sądzicie?
Aaaa, i jeszcze jedno, powstała koncepcja alternatywna - jasna, kremowa wiązakna ze złotymi elemenatmi. Jak mówię - jest to koncepcja, którą trzeba dopracować... :)

Norka

Toż to wspaniały kropeczkowy kompromis - uśmiałam się jak norka :point_lol::beer:
Ale serio: lubię jasne krawaty przełamane czymś ciemniejszym (kropeczkami, cienkimi paskami), bo takie jednolite wydają mi się nieciekawe, zwłaszcza przy jasnej koszuli. Ale się nie znam, więc poczekajmy na ekspertki :thumbup:

aniak1211

Cytat: Szaraczek w 05 Gru 2009, 15:06:59jasna, kremowa wiązakna ze złotymi elemenatmi. Jak mówię - jest to koncepcja, którą trzeba dopracować... Smiley

hmmm
ja nie jestem jakas ekspertka,ale chyba cos czerwone by pasowalo do switecznego slubu.
Moze kremowy bukiet z dodatkiem czerwonych ozdob???

Szaraczek

Miał być czerwony bukiet, ale nowa koncepcja jest taka: ja jasny bukiet, J. ten "złoty" krawat (w wolnej chwili może zrobię fotę) plus chusteczka (plus ewentualnie jeszcze kwiatek).
Już sama nie wiem :crazy:
A czy sądziecie, że kwiatek i chusteczka to to much, czy ok?
jak na zdjęciach tu:
http://www.hejwesele.pl/porady,56,chusteczka_wypustka_a_moze_butonierka.html

Dodany tekst: 05 Gru 2009, 16:11:06

Cytat: Norka w 05 Gru 2009, 15:40:06Toż to wspaniały kropeczkowy kompromis - uśmiałam się jak norka
Jak norka, mówisz ;)

aniak1211

Jak dla mnie kwiatek i chusteczka to za duzo.

Szaraczek

Byłoby mi łatwiej, gdybym znalazła taki bukiet... Dobra, poszukam :)

Dodany tekst: 05 Gru 2009, 16:13:13

Cytat: aniak1211 w 05 Gru 2009, 16:12:06Jak dla mnie kwiatek i chusteczka to za duzo.
Tak się właśnie mój J. wywija ;)

aniak1211

Cytat: Szaraczek w 05 Gru 2009, 16:12:22Tak się właśnie mój J. wywija wink

to moze rzeczywiscie zostac przy chusteczce jak on nie chce kwiatka ???;)

Szaraczek

Pewnie tak może być. I wtedy nie chciałabym wprowadzać już 3 koloru tylko dla siebie. Moje kwiaty powinny nawiązywać do jego chusteczki i krawata. W sumie w jednej rzeczy mogę sie podporządkować... Chyba ;)

aniak1211

Cytat: Szaraczek w 05 Gru 2009, 16:57:34Moje kwiatry powinny nawiązywać do jego chusteczki i krawata. W sumie w jednej rzeczy mogę sie podporządkować... Chyba wink
No w sumie to  on tez jest wazny tego dnia ;)
niech ma cos od siebie ;) :D

Szaraczek

Cytat: aniak1211 w 05 Gru 2009, 17:52:48
No w sumie to  on tez jest wazny tego dnia ;)
niech ma cos od siebie ;) :D

Dokładnie ;)

Więc ostatecznie kwiaty dostosuję do niego ;)
Ale jeszcze spróbuję ponegocjować  :P

justynaaaa2

sobieska ten jagodowy bukiet to śnieguliczka :) to jest ten krzak co często rośnie na osiedlach jako żywopłot, takie te kulki strzelające jak się je zdepcze ;) są też białe i ciemno różowe :)

Dodany tekst: 05 Gru 2009, 21:50:07

Szaraczek ja bym obstawiała jednak amarylisa  :dreaming: na zimowy ślub jest suuuper  :thumbup: a może po prostu przewiązać wiązankę złotą wstążką taką samą jak chusteczka i już będzie element wspólny  :hmm: