promocje obnizki wyprzedaze rzeczy dla dzieci

Zaczęty przez marax, 29 Sie 2009, 08:29:26

OlaFasola

Cytat: fasolka1980 w 17 Sie 2012, 13:29:27
A superpharm inne rozmiary tez są w promocji? Bo mnie 3 interesuje.
Są inne, jeśli 3 to midi, to są. Midi 70szt, maxi 62, maxi+ 56, junior 52, extra large 44 szt

mignon

Cytat: marcheewka w 17 Sie 2012, 14:01:03
a gdzie ty to widzisz? W gazetce widze po 46,99

do mnie przyszedł list z kuponami i ofertą na pampersy właśnie za 29,99 ale tylko 21-22.08; w gazetce rzeczywiście są droższe

zuzia

ta oferta na pampki z SF to tylko z kartą lifestyle

marcheewka

Cytat: mignon w 18 Sie 2012, 11:33:09
do mnie przyszedł list z kuponami i ofertą na pampersy właśnie za 29,99 ale tylko 21-22.08; w gazetce rzeczywiście są droższe

hmm, a dlaczego do mnie nie przyszedł? taż mam kartę lifestyle

marcheewka

wyslaalm dzisiaj M po papersy do Superpharmu, dzwoni do mnie , że nie ma żadnej promocji! No to mu mowie, ze to na kartę idz i sie domagaj!
No i poszedł.. a ja przeczytaąłm ,że to od jutra :point_lol:
Zadzwonił do mnie wkur.., ze głupa z siebie zrobił, bo u kierowniczki był z tym "domaganiem się wydania pampersów"

feeling.good

marcheewka, dobrze że napisałas bo właśnie się zbierałam do wyjazdu...

marcheewka

Cytat: feeling.good w 20 Sie 2012, 14:47:29
marcheewka, dobrze że napisałas bo właśnie się zbierałam do wyjazdu...

no!
ja jakoś tak zakodowalam, ze to od poniedziałku jest.
Tylko, ze jutro to nie wiem, czy mi sie uda kupić, bo M nie może, a ja idę do fryzjera.
Najwyżej pójdę obładowana pampersami ;)

foszek

ja po cichu licze ze nie bede musiala juz wiecej w swoim zyciu kupowac pampersow :pray:

marcheewka

byłam 0 12 w superpharmie, 4 ani 4+ juz nie było, wzięłam 5 (było 52 szt) wychodzi 0,58 za szt, też dobrze.
Podobno jutro ran oznów mają być , a w tych paczkach 4+ to ile ma być??

konwalia

ja tylko chciałam powiedzieć, że pampy są limitowane, 3 paczki na osobę(mam 6 :D)

feeling.good

ja dotarłam dziś o 16 i już tylko "6" zostały :(

marcheewka

Cytat: feeling.good w 21 Sie 2012, 20:56:02
ja dotarłam dziś o 16 i już tylko "6" zostały :(

ja byłam na Bielanach w południe, były wszystkie oprócz 4 i 4+. Powiedzieli, że zamowili i mają być dzisiaj, ale pewnie tylko rano.
Ja kupilam 5, bo wyszły całkiem korzystkie. Wczoraj ubrałam Oli i nie widzę różnicy do 4+.

marcheewka

Cytat: natka w 22 Sie 2012, 10:51:16
a ja znowu z lidlem :D od 30go pare ciuszków dla dzieci http://www.lidl-pageflip.com/pl.html?kid=BtbVsN promocje kilka stron na końcu gazetki

o kurcze, podobają mi sie spodnie i bluzki, ale 30 sierpnia mnie nie będzie :crying:

elve

te najładniejsze są dla starszych dzieci, takie dla Anki to nie moja bajka, no nie wyszło im tym razem

Kasia

ja byłam w poniedziałek w lidlu zobaczyc spodnie dresowe, też lipa, nie dość że rozmiarow nie było to jeszcze jakoś naprawdę marna :(
podobne w smyku za 15zł kupiłam ;)

marcheewka

Cytat: konwalia w 21 Sie 2012, 20:32:59
ja tylko chciałam powiedzieć, że pampy są limitowane, 3 paczki na osobę(mam 6 :D)

też słyszałam, a czy to limitowanie jest zapisane w regulaminie promocji, czy sklep sobie tak zdecydował???
Ja akurat brałam 3, ale laska obok mnie miala 5 paczek i byl problem.

aaa, doczytałam - 3 sztuki na osobę

talula

W Tesco są przecenione pajace i inne rzeczy jakieś 30-50%

Kasia

twinnie77

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

foszek

W niemieckim c&a maja od dzisiaj do 13 wrzesnia 24% na wszystko