promocje obnizki wyprzedaze rzeczy dla dzieci

Zaczęty przez marax, 29 Sie 2009, 08:29:26

ishka82

w cocodrillo z karta stałego klienta 20% rabatu na kolekcje wiosenną :)

od poniedziałku w Biedronie będą fajne drewniane puzzle w formie długiego pociagu z cyferkami lub alfabetem po 14,99 :)

magdalinska

są gdzies pampy w promocji? bo na odpieluchowanie sie nie zanosi :/

Kasia

Kupowalam ostatnio w carrefourze, chyba 90 zł za mały karton. Rozmiar 4 chyba po 68 gr kosztował. 4 - 132szt, 4+ 120szt.
Mamy zapas na  niespełna 4 miesiące ;)

magdalinska

ooo zagladne. chyba musze na 5 przejsc, chociaz jest malutki, to mam wrazenie ze to 4+ jakies takie małe.....

zuzia

Cytat: Kasia w 14 Kwi 2012, 14:03:03
Kupowalam ostatnio w carrefourze, chyba 90 zł za mały karton. Rozmiar 4 chyba po 68 gr kosztował. 4 - 132szt, 4+ 120szt.
Mamy zapas na  niespełna 4 miesiące ;)
ej! mówiłam, że ci załatwie. mimo, że w tym sklepie podrożały to i tak są tańsze. 4+ po 64 gr wychodzą.

Kasia

twoj maly Kubuś w 5??? 
a ja sie zawsze zastanawiam kto tych 5 uzywa :D

Dodany tekst: 14 Kwi 2012, 12:55:51

Cytat: zuzia w 14 Kwi 2012, 14:53:13
ej! mówiłam, że ci załatwie. mimo, że w tym sklepie podrożały to i tak są tańsze. 4+ po 64 gr wychodzą.

mi 4 wyszły po 68 :hmm:
cos źle twoja wiadomość odczytałam lub xle policzyłam :hmm:

Dodany tekst: 14 Kwi 2012, 13:57:52

tak, źle policzyłam ;)
cene dobra ale ilość sztuk inna wiec mnie zmyliło ;)

na całe szczescie nieduza strata bo tylko jeden karton kupiłam :D
ale głupota jednak nie boli a szkoda ;)

Dodany tekst: 14 Kwi 2012, 15:00:45

8,5 w plecy ;)
tylko my znowu na juz potrzebowalismy, bo dosłownie z 5 pieluchami w domu sie ostalismy wiec na wariata maxw ciągu 4 dni musiałabym mieć

magdalinska

no kurde naprawde, niby jest mini, ale wydaje mi sie, ze te 4+ to takie troche za małe..... mam 3szt 5, to zmierze ;)

Kasia

magdalińska no 5 pewnie tez bedfą dobre :D
Michał nosi i 4 i 4+
4+ lepsze ale 4 spokojnie dają rade :D

zuzia

Cytat: Kasia w 14 Kwi 2012, 15:54:13tylko my znowu na juz potrzebowalismy, bo dosłownie z 5 pieluchami w domu sie ostalismy wiec na wariata maxw ciągu 4 dni musiałabym mieć
ja mam je od środy w bagażniku :D
jakby coś to następnym razem.

Dodany tekst: 14 Kwi 2012, 15:29:10

Cytat: Kasia w 14 Kwi 2012, 15:54:13a ja sie zawsze zastanawiam kto tych 5 uzywa
my - na noc tylko.

Kasia

no to lipa, ja te cene podzieliłam na 70szt (4) i cena wyszła mi podobna więc już nie kombinowalam, D. w arkadii kupił i po sprawie lol
no ale przez zła ilość podzieliłam ;) dupa ze mnie i tyle ;)

zuzia

Cytat: Kasia w 14 Kwi 2012, 15:32:07
no to lipa, ja te cene podzieliłam na 70szt (4) i cena wyszła mi podobna więc już nie kombinowalam, D. w arkadii kupił i po sprawie lol
no ale przez zła ilość podzieliłam ;) dupa ze mnie i tyle ;)
a bo oni mają milion kombinacji z rodzajami paczek/kartonów i ilości pieluch w nich.

magdalinska

aja

Cytat: Kasia w 14 Kwi 2012, 15:03:03Mamy zapas na  niespełna 4 miesiące
Kasia Ty weź nie żartuj - odpieluchuj Go a nie będziesz zapasy robić

Kasia

aja, 120 pieluch na 4 miesiące to jedna pielucha dziennie, a w zasadzie na noc :D
w dzień już nie uzywamy pieluch ;)

zuzia

Kasia

Cytat: zuzia w 14 Kwi 2012, 18:49:26
wow!
e tam wow
to ze nie zakładamy pieluch nie oznacza ze jest pelny sukces
po prostu MY sie odpieluchowalismy i ćwiczymy nasza cierpliwość w ganianiu do kibla lol
sukcesy są ale nie pełen, nie mam jeszcze odpieluchowanego dziecka ;)

konwalia

o matko, ja właśnie przeszłam na 5, a wy tu w 4 i 4+ pomykacie lol
ale Daga ma szeroki tyłek, ucieka i 4+ cięzko się zakłada, 4 juz dawno nie wcisnę

fasolka1980

konwalia jak zacznie sie ruszać to schudnie i wrócicie do 4 ;)

konwalia

fasolka dobrze by było, bo 5 strasznie drogo za szt wychodzą, będę czekać z utęsknieniem, ale teraz mało już przybiera-ostatni mc 270g i ma teraz raptem 10970g, może jest szansa

yoy

a Franek w 4 ma takie slady, odciski jakby :( może ja za mocno zapinam? no ale znó jak słabiej zapnę, to przecieka :( bo i pomyka w 5 (dada i pampers)

konwalia

yoy u mojej to samo w 4 i 4+-takie czerwone pręgi zostają od gumek przy udach/pupie

no i 4 za waskie-wycieki bokiem zaliczone za kazdym razem

yoy

Cytat: konwalia w 14 Kwi 2012, 22:34:19yoy u mojej to samo w 4 i 4+-takie czerwone pręgi zostają od gumek przy udach/pupie
o to to to! dla mnie to sygnał, że za małe. Ja nie wiem jak 2-3 latki pomykają w czwórkach :) Franek chyba jednak jest gigantem :D

ishka82

rubin04

Kasia, przejdź na pielucho majty na noc!

Mnie wkurzało odpinanie/zapinanie jak szedł spac i sobie przypomniał ze jeszcze chce siku.

Nie wychodzi dużo drożej a zupełnie inny komfort.

poza tym biedronkowe majty też dają radę :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
  Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zosia2007

Cytat: magdalinska w 14 Kwi 2012, 14:35:10
ooo zagladne. chyba musze na 5 przejsc, chociaz jest malutki, to mam wrazenie ze to 4+ jakies takie małe.....
chyba zartujesz, moj P wiekszy od kuby a ja sie dopiero przymierzam do 4+
mam 5 z pampers premium i sa zdecydowanie za duze dla P, do kolan mu zwisaja