promocje obnizki wyprzedaze rzeczy dla dzieci

Zaczęty przez marax, 29 Sie 2009, 08:29:26

konwalia

nionczka

Dziewczyny z Wawy, likwiduja sklepik z butami skorzanymi dla dzieci w przejsciu pod Rotunda, przy wyjsciu na Forum. Fajne buciki typu trzewiki dla chlopcow, dla dziewczynek same rozowe. Ale mozna kozaczki czy inne trzewiki kupic. Ceny sensowne mi sie wydaly, ale nie wnikalam. do czwartku
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mika

Cytat: nionczka w 24 Sty 2012, 22:07:37
Dziewczyny z Wawy, likwiduja sklepik z butami skorzanymi dla dzieci w przejsciu pod Rotunda, przy wyjsciu na Forum. Fajne buciki typu trzewiki dla chlopcow, dla dziewczynek same rozowe. Ale mozna kozaczki czy inne trzewiki kupic. Ceny sensowne mi sie wydaly, ale nie wnikalam. do czwartku
a jakich firm mają te buty?

marcheewka

Cytat: Kasia w 24 Sty 2012, 19:48:42
właśnie przybieglam o tym napisać :) aż podskoczylam z radości jak zobzaylam bilboard ;) jak to promocja pampkow potrafi człowieka ucieszyć :)

Wyskoczyłam dzisiaj z pracy do carefura (mam blisko) i nie bylo 4!!! a byłam o 11. Kupiłam 4+, jadę koszem na parking i widze dziewczyne z dwoma kartonami 4 w koszu, wiec pytam skąd ma? A ona mówi, ze z magazynu! Zapytala obslugę i dali jej z magazynu, podobno jeszcze nie zdążyli wyłożyć. Wrócilam więc i pytam, mila pani mówi, ze nie ma, nie dojechały, na to mówie, nieprawda, przed chwilą pytalam panią, która miala dwa kartony i dostala z magazynu. Pytam, Czy te 4 są w takim razie tylko dla wybranych??

No to poszła do magazynu i przyniosła mi pudło ;)

Chyba sobie schowali...

bozena.dp

Cytat: marcheewka w 25 Sty 2012, 15:15:36Chyba sobie schowali...

normalka, że tak powiem...
często tak w marketach robią i to nie tylko z pieluchami, ale tez i innymi rzeczami z promocji

Kasia

twinnie77

4 lutego na stronie rossmanna będzie kod na mleko bebilon -20% - 33,99 PLN

http://www.rossnet.pl/okazje

Justynna

Wczoraj zauważyłam w Rossmanie, że zdrożały kaszki Zdrowy Brzuszek i mleko Nestle Junior  :zly:

Dodany tekst: 02 Lut 2012, 12:04:27

a i pieluchy Babydream też  :zly:

fasolka1980

Justynnaa  Zdrowy Brzuszek po ile teraz jest?

Justynna

Cytat: natka w 02 Lut 2012, 12:20:26
ooooooooo to sporo poszla do gory....byla chyba za ok 10zl, nie??

no dokładnie, byłam wczoraj mocno zaskoczona tą ceną, a "nasze" mleko, aż o 2 zł za pudełko!

natka

Cytat: Justynna w 02 Lut 2012, 12:23:37
no dokładnie, byłam wczoraj mocno zaskoczona tą ceną, a "nasze" mleko, aż o 2 zł za pudełko!
:crazy:  :crazy:  :crazy: powariowali :/ chyba rossmann w ogole zdrożał. Kupuje gerbera 3ke i tam mieli fajna cene, ale z  miesiace temu poszlo do gory o 50gr a w tesco dalej ta sama cena...

fasolka1980

Justynna

natka, rosną te ceny w oczach  :padam:

Dodany tekst: czw, 2 lut 2012, 12:30:29

Cytat: fasolka1980 w 02 Lut 2012, 12:28:42
o kurde, niedawno kupowałam po 8,99
a ja po 9,49 zł i no podejrzewam, że jak będzie promocja, to będzie taka kiepska teraz :/

zosia2007

jak ktos kupuje mleko gerber'a to w rosmannie jest w promocji po 10,99 PLN

Kasia

a ta promocja w tesco na gerbera już się skonczyła? tam była rewelacyjna cena :)

natka

Cytat: Kasia w 02 Lut 2012, 13:12:58
a ta promocja w tesco na gerbera już się skonczyła? tam była rewelacyjna cena :)
już się skonczyła, ale zdążyłąm zrobić zapas :D

kotabma

Cytat: natka w 02 Lut 2012, 13:56:03już się skonczyła, ale zdążyłąm zrobić zapas
ja co prawda kupuje bebiko ale u nas w domu zawsze jest pelno kartonow mleka i paczki pampersow :D :D :D
jak ktos to widzi to sobie mysli ze Z to musi duuuuzo jesc :D

Kasia

u mnie mleko jest wszedzie poupychane lol
pampki tez staram sie miec w zapasie, chociaz ostatnio sie skonczyły i musiałam kupic bez proocji, kupiłam bebydreamy aby taniej było (o dziwo niewielka to oszczedność była)

ishka82

Zdrowe Brzuszki w tesco są po 9,99 normalnie :) chyba taniej niż w rossmanie ;)

Justynna

Cytat: Kasia w 02 Lut 2012, 14:24:58
u mnie mleko jest wszedzie poupychane lol
pampki tez staram sie miec w zapasie, chociaz ostatnio sie skonczyły i musiałam kupic bez proocji, kupiłam bebydreamy aby taniej było (o dziwo niewielka to oszczedność była)
ja też robię zapasy, mleka, kaszek, pieluch, chusteczek, podkładów do przewijania i innych przydatnych bardzo rzeczy :D

Dodany tekst: 02 Lut 2012, 14:40:58

tak jak mój T. piwa  :rotfl: W każdym sklepie on leci na alkohole, a ja na dział dziecięcy  :mocking: