promocje obnizki wyprzedaze rzeczy dla dzieci

Zaczęty przez marax, 29 Sie 2009, 08:29:26

Kasia

Cytat: niewiemjaka w 15 Gru 2011, 01:00:45w H&M juz sie zaczely w piatek bodajze wyprzedaze (dzieciece w wola parku kolezanka dzwonila)
:hmm: byłam w poniedziałek, guzik przecenione ;) tylko jeden regał wyprzedażowy, ten co zawsze stoi i na nim tez te resztki stare, co już wczesniej były przecenione :hmm: o dziecięcym dziale piszę ;)

Angie

ja byłam w hm we wtorek w reducie i sporo rzeczy było przecenionych na wszystkich działach :)

niewiemjaka

Kasia no to nie wiem, kolezanka mowila ze byly o 50% przecenione zimowe kurtki na pewno i spodnie zimowe (narciarskie ?) i kupila kurtale zimowa za 50 zł ;) a co z reszta to nie wiem, nie bylam nie widzialam
bo niestety w HM w galmoku nie ma kuźwa dzieciecego wrrrr  :zly:

mary

Cytat: niewiemjaka w 16 Gru 2011, 11:43:32
Kasia no to nie wiem, kolezanka mowila ze byly o 50% przecenione zimowe kurtki na pewno i spodnie zimowe (narciarskie ?) i kupila kurtale zimowa za 50 zł ;)

u nas te przeceny na kurtki i spodnie narciarskie dziecięce były już na początku grudnia - spodnie były świetne, kupiliśmy dzieciom na mikołaja.

Kasia

a tak, spodnie i kurtki były przecienione ale tez i na wieszakach pustawo ;)
dzisiaj chyba bede w wola parku w hm to zobacze co i jak :)

Dodany tekst: 16 Gru 2011, 12:18:58

Cytat: niewiemjaka w 16 Gru 2011, 11:43:32bo niestety w HM w galmoku nie ma kuźwa dzieciecego wrrrr  zly
a to nie pomysleli jakoś

Kasia

byłam w H&M
rzeczywiscie jest sciana wyprzedazowa ;) a na niej m.in spodnie ktore juz w zeszlym roku upolowałam na wyprzedazy, wtedy kupiłam je za 20zł teraz sa za 30 :D
dodatkowo kilka bluzeczek, mniej ciekawych bluz, jakie szmatki, widac ze im się pałetaly po magazynie (te wisiały na tym wieszaczku wyprzedazowym, tym co cały rok stoi ;)

wiekszość asortymentu jeszcze nie jest przeceniona ;)

Justynna

Cytat: Kasia w 17 Gru 2011, 23:15:18
byłam w H&M
ja też :)
kupiłam w promocyjnej cenie tylko cienki za duży jeszcze na Michała polar i bandamkę za 5 zł, resztę rzeczy już w normalniej cenie ;D

konwalia

Cytat: maraxela w 27 Gru 2011, 13:32:26
hmmm u nas jest tak od dawna . To z kolejnościa zgloszen jest jakies chore.
u nas jest kolejność zgłoszeń...

marax

u nas jest miesiąc za złożenie papierów . Są punkty za samotną matkę , niepelnosprawne dziecko w rodzinie , pracujacych rodziców, miejsce zamieszkania , odprowadzania podatków itp Nie ma dzikich kolejek

feeling.good

zaczęły się już wyprzedaże w mothercare. Na razie jeszcze nie wszystko, ale już sporo rzeczy można kupić taniej.

olgaaa1

Czy ktoś może wie, co się stało z pieluchami pampers premium care, w sklepach w ogóle ich nie ma. W tesko widziałam, ale albo 6 albo 1

errata

olgaaa1 premium care mają być na promocji w Rossmannie od 5.01

Kasia

olgaaa1 widziałam reklamę ze chyba cos w nich zmienili, zewnetrzna warstwę na bardziej oddychajacą czy jakoś tak ;)
pewnie tesco ze starych sie wysprzedało i na dostawe nowych czekali

marcheewka

byłam wczoraj w motercare, kupilam Olce dwa trójpaki body z krótkim po 29 zł i trójpak pajacy po 62. Podobaly mi sie inne, ale nie były przecenione. Pójdę jeszcze pod koniec stycznia, moze jeszcze będą i będa przecenione.
Widzialam dużo bielizny dla noworodków w super cenach.
Byłam też z Zarze, pustki! Tych sukienek, które chciałam nie było, w ogóle żadnych sukienek nie było, a nie mam czasu jechać do innej Zary ( byalm w Renomie)

Poszukuje takich w rozmiarze 24-36 m ( wzrost chyba 92..), widział ktoś??

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-W2011-s/163153/536528/FLORAL%2BDRESS
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-W2011-s/163153/424532/KNITTED%2BDRESS%2BWITH%2BBOW
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-W2011-s/163153/526503/STRIPED%2BDRESS

Kasia

mary

w H&M wyprzedaż - niemal wszystkie czapki dziecięce po 5 zł. - dla maluchów i dla większych dzieci (tak przynajmniej jest w Katowicach)

Kasia

W rossmanie wyprzedaja sie z mleka hipp combiotyk czy jakoś tak, małe puszki przecenione z 18,99 na 10,49

To taniej niż bebiko ;)

Dodany tekst: 11 Sty 2012, 20:26:39

A hm mnie denerwuje ;) na dzieciach powyżej 1,5 roku gowniane wyprzedaze, większość ciuchów w normalnej cenie :( czapki, rękawiczki rzeczywiście po 5zl

Na maluszkach już lepsze przeceny

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: Kasia w 11 Sty 2012, 20:24:30Na maluszkach już lepsze przeceny
klamstwo! tez jestem zawiedziona ta przecena - jakies spady przecenione nawet sprzed roku i wcale nie tak bardzo..
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Kasia

A zwierzu, wiesz tak myślałam jak to pisałam ;) ze pewnie mi sie tylko tak wydaje a mamuski które są na bieżąco tez nie
maja co kupić lol

No ale ciutke lepiej było z towarem po tej stronie ;) i mniej było nieprzecenionego towaru ;) przecen było dwa razy wiecej niż cen regularnych, na starszych dzieciach przecen jest gdzieś ze 20% :(

feeling.good

kiepsko w tym roku i to bardzo. Kupiłam dla Małej kilka rzeczy, a dla Stacha nic. Nic nie dało sie wybrać z tej większej rozmiarówki.

Byłam wczoraj w mothercare, miałam nadzieję, że coś więcej przecenili, ale pajace, które mi się podobają wciąż w normalnej cenie. Chciałam też jakieś bluzki dla S. do latania po domu, ale wszystko szaro-bure :(

Kasia

Lipa...... W kappahlu tez lipa
Kupiłam młodemu tylko jedne jeansy

Czaje sie na zare, oni przeceniaja sporo ciuchów, tylko na razie ceny nie moje ;) poczekam na ostatni rzut ;)

I chyba do smyka, wielkiego na kruczej muszę podjechać :knuje: tam jeszcze sie coś trafi, właśnie nieszaroburego ;)