promocje obnizki wyprzedaze rzeczy dla dzieci

Zaczęty przez marax, 29 Sie 2009, 08:29:26

mobka

Kasia

ja tez się zastanaiwm nad cymbałkami ;) Michał nie mógł sie oderwać ostatnio :D

ziuta

Cytat: sputnik w 25 Lis 2011, 11:20:14w filharmonii pokazałam jej talerze...bardzo jej się spodobały, od razu wymyśliła, że pokrywki od garnków się sprawdzą
ja sama swego czasu pokazałam karolowi, jak można użyć pokrywek :crazy: nie wiem, naprawdę nie wiem, co mnie wtedy zaćmiło :D :D

Justynna

Cytat: ziuta w 25 Lis 2011, 12:25:26
ja sama swego czasu pokazałam karolowi, jak można użyć pokrywek :crazy: nie wiem, naprawdę nie wiem, co mnie wtedy zaćmiło :D :D
zasada: nie dawaj tego, co może być użyte przeciwko Tobie :D Ja dałam M. do kąpieli kubeczki. O wow! Ile wody się da nabrać i wylać poza wannę albo na mamę :D :D

ziuta

Cytat: Justynna w 25 Lis 2011, 12:59:41
zasada: nie dawaj tego, co może być użyte przeciwko Tobie :D Ja dałam M. do kąpieli kubeczki. O wow! Ile wody się da nabrać i wylać poza wannę albo na mamę :D :D
a widzisz, ja też dałam kubeczki do kąpieli, ale nie zostały użyte przeciwko mnie :D
a z tymi pokrywkami to było tak, że pakował mi łapy do zmywarki pełnej brudnych naczyń, wyciągał takie kapiące rzeczy i biegał z nimi po kuchni :crazy: byłam już tak zdesperowana, że byłam gotowa dać mu wszystko, co odwróci jego uwagę od tej nieszczęsnej zmywarki, w końcu sam się zainteresował pokrywkami, a ja - żeby wzmocnić efekt i na dłużej przykuć jego uwagę :D - pokazałam mu jak ich używać ;D na tamten moment naprawdę wolałam to trzaskanie metalu, niż jego łapki we wczorajszych talerzach ;)

magdalinska

u nas podstawa kapieli są kubeczki i butelki :D nie powiem, kilka kubeczków wody i kilka butelek wyladowało poza wanna, ale oprocz tego to jest spokojnie ;)

Dodany tekst: 25 Lis 2011, 14:20:50

ale te intrumenty to chyba komplet

magdalinska

errata

Cytat: sputnik w 25 Lis 2011, 11:20:14razu wymyśliła, że pokrywki od garnków się sprawdzą

no i jaka mądra panienka  :bravo: dla Alicji

twinnie77

Cytat: twinnie77 w 22 Lis 2011, 16:23:53
26 listopada na stronie Rossmanna będzie do pobrania kod na bebilon 3 za 30,99 PLN

http://www.rossnet.pl/okazje

Cytat: iksa_nl w 22 Lis 2011, 20:36:51
ehh szkoda, ze nie na dwojke ;)

Cytat: bozena.dp w 23 Lis 2011, 18:16:49
w gazetce rossmana jest napisane, że ta promocja to na mleko 2/3/4, nie tylko na 3 ;)

Cytat: twinnie77 w 24 Lis 2011, 00:20:16
na stronie www jest tylko 3, więc nie wiem, która wersja prawdziwa...

Kupiłam dzisiaj Bebilon 2 z rabatem, więc gazetka mówi prawdę :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zwierzatko_mojej_mamy

ja nie lubie wcale - sztywne podpaski.. kup biedronowe ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

malybob

Lego ( w tym Duplo) w Limango. Niestety, nie znam sie jeszcze ;) , wiec nie wiem czy to naprawde okazyjne ceny.

feeling.good

lego w smyku do 30% taniej: http://www.smyk.com/lego-klocki-gry-do-30-taniej/lego-duplo

Sprawdziłam kilka zestawów z cenami z allegro i opłaca się. Zwłaszcza, jeśli mozna odebrać w empiku za free

kotabma

Cytat: feeling.good w 11 Gru 2011, 20:55:27Zwłaszcza, jeśli mozna odebrać w empiku za free
nie można odbierac w empiku: produktów o średnich i dużych wymiarach, np.: puzzle, gry, foteliki samochodowe, meble, wózki -
ciekawe jak duplo potraktują?
sprawdzałaś?

feeling.good

pewnie zalezy od zestawu, Po dodaniu do koszyka będziesz miala możliwe opcje odbioru. Raz zamawiałam u nich więcej rzeczy i nie mogłam odebrać w empiku, ale za przesyłkę kurierska zapłaciłam 5 złotych (zamówienie powyżej 100), więc i tak się opłacało

twinnie77

W ENDO w dniach 12-14 grudnia darmowa wysyłka (powyżej 50zł)

didi_loczek

Cytat: twinnie77 w 12 Gru 2011, 10:07:01
W ENDO w dniach 12-14 grudnia darmowa wysyłka (powyżej 50zł)

Jaka szkoda, że zamawiałam w zeszłym tygodniu :D

feeling.good

ciekawe czy jutro zaczną się wyprzedaże w HM  :knuje:

mobka

Cytat: feeling.good w 14 Gru 2011, 21:45:37
ciekawe czy jutro zaczną się wyprzedaże w HM  :knuje:
Ja bylam dzisiaj i czesc rzeczy byl ajuz przeceniona. Ale generalnie nic mi sie nie podobalo - z doroslych jakosciowo, z dzieciecych wzorniczo ;D

feeling.good

Kasia

A hm jutro? Muszę kupić bluzkę dla siebie i Sweterek dla Michała, nie pogardzilabym niższa cena :) chociaż ostatnio jak chciałam coś dla siebie kupić to tylko sukienkę prAcowac znalazłam, nic wiecej nie wpadło mi w oko

niewiemjaka

w H&M juz sie zaczely w piatek bodajze wyprzedaze (dzieciece w wola parku kolezanka dzwonila)
dorosle ja  zaliczylam osobiscie kupujac koszule dla siebie za 4 dychy w GM

dzisiaj tez widzialam wyprzedaze w Smyku (np kurtki chlopiece za 60 zl zimowe)