promocje obnizki wyprzedaze rzeczy dla dzieci

Zaczęty przez marax, 29 Sie 2009, 08:29:26

konwalia

zosia2007

Cytat: Kasia w 11 Paź 2011, 10:50:19
słuchajcie ale jest ten weekend avanti http://avanti24.pl/moda/1,119325,10378054,Z_Avanti_taniej_.html

tam tez chyba dzieciece mozna kupowac :knuje:
mozna, kupilam mlodemu wczoraj ;)

konwalia

iksa_nl

bozena.dp

Cytat: Kasia w 10 Paź 2011, 14:17:41
widziałam je w lidlu i były i chłopiece :) ładne, ładniejsze niz te poprzednie :)

wiem, byłam, widziałam ;)

konwalia

w biedronce sa huggisy premium jumbo za 39,99(czwórki za 46gr)  i chusteczki pure(moje ulubione) za 9,99/3op

feeling.good

a huggiesy premium fajne są? Mam zwykłe (teściowie przez pomyłkę kupili) i nie mogę ich zmęczyć. Sztywne są, mało chłonne i nieprzyjemne

konwalia

sztywniejsze niz pampki, ale nie perfumowane, chłonnosc ok

magdalinska

konwalia

Cytat: magdalinska w 13 Paź 2011, 18:02:08
są gdzies pampersy w promocji?
niby w sp cos jest, ale bez szału

w rossmanie bedzie enfamil za 23zł i 18.10 kod na pampers za 44,99, ale nie wiem ile czwórek(6 54szt)

mobka

I chyba w tesco tez pampersy w promocji, ale promocja jak w superpharm raczej bez szalu.

Co do Huggisow premium, kupilam terazjak byly w promocji w tesco i chlonnosc ok. Troche sztywneijsze od pampkow, ale daja rade.

mary

Cytat: feeling.good w 13 Paź 2011, 17:25:13
a huggiesy premium fajne są? Mam zwykłe (teściowie przez pomyłkę kupili) i nie mogę ich zmęczyć. Sztywne są, mało chłonne i nieprzyjemne
ja teraz kończę opakowanie tych premium - są zdecydowanie lepsze od tych zwykłych huggiesów (never again), ale już 2 razy zdarzyło nam się, że było mokre body z boku na dole. W pampersach coś takiego nigdy nie miało miejsca.

Dodany tekst: 13 Paź 2011, 19:59:45

myśmy niedawno kupowali 2pack pampersów w realu po 88zł. Ale nie wiem czy to nadal aktualna promocja.

mobka

Cytat: mary_popins w 13 Paź 2011, 19:58:40
ja teraz kończę opakowanie tych premium - są zdecydowanie lepsze od tych zwykłych huggiesów (never again), ale już 2 razy zdarzyło nam się, że było mokre body z boku na dole. W pampersach coś takiego nigdy nie miało miejsca.

Dodany tekst: 13 Paź 2011, 18:59:45

myśmy niedawno kupowali 2pack pampersów w realu po 88zł. Ale nie wiem czy to nadal aktualna promocja.

Kuba do ok. 3 miesiaca zycia notorycznie budzil sie z mokra plama z boku. W pampersach. Pozniej przeszlo. Nie wiem co bylo przyczyna, bo zapinamy tak samo, siusiaka kierujemy tak samo, o falbanki i boczki dbamy zawsze tak samo ;D

konwalia

Cytat: mobka w 13 Paź 2011, 21:13:12Nie wiem co bylo przyczyna
rozmiar? lepsze przyleganie jak nózki pulchniejsze>? bo u mnie z "wiekiem" tez rzadziej cos przeleci

mobka

Cytat: konwalia w 13 Paź 2011, 20:53:34
rozmiar? lepsze przyleganie jak nózki pulchniejsze>? bo u mnie z "wiekiem" tez rzadziej cos przeleci
Nie, bo i wieksze, i mniejsze, i huggisy, i pampersy przeciekaly.

rubin04

Konwalia, a Daguśka jaki rozmiar pieluch ma?
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

konwalia

rubinku czwórki, a Milcia? trójki pewnie?

Kasia

lidl http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-60456F3D-BAEE9774/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=22104

fajne sa te podkolanówki :D w zeszłym roku kupiłam i na cieplejsze jesienne lub zimowe dni super sie sprawdzały, zamist rajstop

marcheewka

gdzie jest promocja na chusteczki pappersa, te z aloesem?? Kiedyś były 6 szt za 24 zl, teraz widzę tylko 4 szt w tej cenie...

Justynna

marcheewka, chyba trudno dostać tej w cenie chusteczki, nie dość, że zmniejszyli ich ilość w opakowaniu, to cena też podskoczyła  :zly:
A bardzo je lubię.

marcheewka

Cytat: Justynna w 18 Paź 2011, 12:13:02
marcheewka, chyba trudno dostać tej w cenie chusteczki, nie dość, że zmniejszyli ich ilość w opakowaniu, to cena też podskoczyła  :zly:
A bardzo je lubię.

no wiem. latem były w realu, ale sie spóźniłam.

konwalia

w carfurze sa pampersy za 49,99(r4 70szt)+e-bon na 15zł do realizacji 2-30.11

rubin04

W Superpharmie 30% zniżki na wszystkie Emolienty (nie wiem jak sie to pisze ale wiadomo o które chodzi)

konwalia

w listopadzie w tesco duze kartony pampersów za 98,99