promocje obnizki wyprzedaze rzeczy dla dzieci

Zaczęty przez marax, 29 Sie 2009, 08:29:26

Justynna

ponoć Dady i Pampersy są produkowane w jednej fabryce :) Żałuję, że tak późno odkryłam te Dady ;D
A ja Babydream też kupuję, ale pieluchomajtki :D

ziuta

Cytat: Justynna w 26 Wrz 2011, 11:28:35A ja Babydream też kupuję, ale pieluchomajtki
A po co w ogóle są te pieluchomajtki? Bo ja jestem ciemna i nie wiem ;D

Justynna

Cytat: ziuta w 26 Wrz 2011, 12:10:35
A po co w ogóle są te pieluchomajtki? Bo ja jestem ciemna i nie wiem ;D
dla uciekających dzieci idealne do założenia :D albo czasem w miejscach gdzie nie mam jak inaczej przebrać Michała ;D

ziuta

Cytat: Justynna w 26 Wrz 2011, 12:32:52
dla uciekających dzieci idealne do założenia :D albo czasem w miejscach gdzie nie mam jak inaczej przebrać Michała ;D
Aaaaa, w ten sposób :knuje: Faktycznie czasem jak przebieram K. poza domem na stojąco to mogłoby być dobre rozwiązanie. Muszę spojrzeć, jak to wychodzi cenowo. Dzięki za oświecenie :) :beer:

Justynna

ziutacenowo wychodzą drożej niż zwykłe pieluchy, ale nie używam ich cały czas, a tylko w wyjątkowych sytuacjach. Kupiłam je kiedyś przez przypadek i już zostałam im wierna :D

errata

nie wiem, jak to cenowo wygląda, czy faktycznie korzystnie
ale w marko od 4.10 będą pampersy jumbo pack po 48,59
deserki gerber 130g 2,37
deser hipp 190g 4,09
dania bobovita 125g, po 2,69

ishka82

mam sms dający 50zł rabatu na kurtkę w Quadri Foglio, wystarczy pokazać przy kasie, można sms rozsyłać dalej, ważny do 31 października :) jak któraś chętna, to wyślę...a sama idę patrzeć czy mają jakieś fajne kurtki i w jakich cenach ;)

Justynna

Tej wczesniejszej promocji Lidla kupiłam wczoraj bluzki (2-pak), grube rajstopy i skarpetki z ABSem. I bardzo mi się podobają te rzeczy, są fajne i kolorystycznie i jakościowo :)

Lwica

Od 12 w Biedronce mega pudła pieluszek Huggies za 39,99.
Rozm. 3 sztuk 99
Rozm. 4 87 sztuk
Rozm. 5 76 sztuk

Od dziś są fajne rajtuzki dla dziewczynek i chłopców za 8,99 dużo fajnych wzorów. W ogóle ten nowy katalog Modny Sezon ma dużo fajnych ofert (szalik+czapka+rękawiczki, kapcie,bluzki, bielizna).
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

Kasia

Cytat: bozena.dp w 04 Paź 2011, 21:49:44
czy mi się wydaje czy te body i koszulki z długim rękawem to tylko dziewczęce są?
widziałam je w lidlu i były i chłopiece :) ładne, ładniejsze niz te poprzednie :)

zuzia

u nas nie bylo zestawu szalik + czapka + rękawiczki z carsów :(

zosia2007

zuzia moge popatrzyc u siebie jak chcesz, mam dwie biedronki w piasecznie i jedna po drodze do domu

zuzia

Cytat: zosia2007 w 10 Paź 2011, 15:48:51
zuzia moge popatrzyc u siebie jak chcesz, mam dwie biedronki w piasecznie i jedna po drodze do domu
dzięki :bighug:

zosia2007

zuzia

Cytat: zosia2007 w 10 Paź 2011, 15:55:52
a jaki rozmiar?
pojęcia nie mam w jakich one są rozmiarach tzn. jakie są opcje. wyslij mi prosze smska, ok?

Kasia

Ale te komplety to jeszcze nie teraz, dopiero od 20 października :) tez sie na nie czaje :)

zuzia

Cytat: Kasia w 10 Paź 2011, 18:00:03
Ale te komplety to jeszcze nie teraz, dopiero od 20 października :) tez sie na nie czaje :)
aaaaaaa
bo ja myslalam, że od dzisiaj
:beer:

zosia2007

Cytat: zuzia w 10 Paź 2011, 18:15:54
aaaaaaa
bo ja myslalam, że od dzisiaj
:beer:
no to nie bede dzis ich szukac w biedronce :D

iksa_nl

te 20% to na jedna pare czy tak jak ostatnio 20% na druga pare przy jednorazowym zakupie?

OlaFasola

iksa_nl, nie wiem. Jest napisane, tylko teraz odbierz 20% na buty i torby.

Kasia