promocje obnizki wyprzedaze rzeczy dla dzieci

Zaczęty przez marax, 29 Sie 2009, 08:29:26

marcheewka

bo ja też słyszałam, że elektryczne lepsze u dzieci, bo lepiej doczyszczą ( może tutaj na forum)

ale M jest stanowczo przeciwny, nawet nie chce o tym słyszeć. uważa, ze to fanaberia i głupoty.

Ja mogłabym spróbować, bo Ola sama nie chce myć zębów, trzeba jej umyć, bo sama dwa razy pociągnie, zje paste i koniec.

Kasia

Mi wygodniej umyć zeby Michała zwykła szczoteczka. Miał elektryczna ale nie było mi porecznie a to ja mu żeby myje, bo on to je tylko "glaszcze".

marax

Cytat: cumberland w 08 Sty 2014, 13:47:14
Kasia, yyyy Ty mu zęby myjesz?
a kto ma  myć ?
Ja nie wierze w to że dziecko bynajmniej moje umyje zęby dokładnie.
Może macie bardziej dokładne dzieci.

cumberland

no nie wiem, Fran sam sobie myje, i ma z tego tez wielką radochę, ja później domywam
no ale on ma półtora roku, myślałam, że jak będzie miał 4 czy 5 to już sam sobie będzie mył kompleksowo...nie będzie? ;)

fasolka1980

cumberland jeszcze chodzi o jakość tego mycia.

I. też sam myje, a ja poprawiam, czyli de facto mu te zęby myje.

rubin04

U nas P. myje sam a ja mu czasami poprwawie jeszcze dla pewnosci.

Cytat: marcheewka w 08 Sty 2014, 12:15:54M jest stanowczo przeciwny, nawet nie chce o tym słyszeć. uważa, ze to fanaberia i głupoty.
:crazy: może niech pogda ze stomatologiem na ten temat..
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

marax

moja myje sama po czym przychodzi na "doróbkę".
Mimo tego ma juz 3 plomby nie będę ryzykować.

Angie

W domu szczoteczka elektryczna. Mamy wspólną, każda ma swoją końcówkę  ;).
Myje sama, zawsze poprawiamy.

W przedszkolu myje zwykłą.

ishka82

ja też Niuśce myje ;D trochę ona sama, trochę ja...ona nie robi tego dokładnie ;D i mnie wygodniej elektryczną :)

Kasia

Michał uwielbia myć sam zęby, w ogóle lubi je myć. Wiec najpierw myje sam a potem ja poprawiam czyt. myje mu porządnie.
Nie wierze w porządne dziecięce mycie zębów ;) widziałam wiele dzieci ze szczoteczka w buzi, w większości przypadków nawet tego myciem nie można nazwać. Ja mam problemy z zębami ogromne, wiec u Michala pilnuje bardzo tego tematu. Na razie dziur zero. Mam nadzieje ze ten stan sie utrzyma.

magdalinska

ja Kubusiowi myje. Sam to by w zyciu nie umył, bo on przecież nigdy nie ma czasu, wiec tym bardziej go nie bedzie miał na mycie zębów. a zależy mi bardzo na tym myciu, dokładnym, wiec myje mu sama

niewiemjaka

Cytat: Kasia w 08 Sty 2014, 14:34:07Michał uwielbia myć sam zęby
no wiktor tez lubi, wybiera paste, wybiera szczoteczke, w przedszkolu myje, ale tez jak widze jak on to myje co z tego ze sie tak stara super, jak 80% czasu myje jedna strone, a drugiej nie bo mu niewygodnie reke trzymac :D na pewno myje niedokładnie :D

feeling.good

kiedyś słyszałam od stomatologa, że dzieciom do 7 roku życia na pewno trzeba zęby myć :)

marcheewka

ufff, a myślałam, że tylko ja myje zęby Oli ;)

ona sama trochę pogłaszcze, zje pastę i leci.

kotabma

Cytat: marcheewka w 08 Sty 2014, 16:36:35ona sama trochę pogłaszcze, zje pastę i leci.
Zosia zaczyna od zjedzenia pasty ;)
wiec ja myje jej zeby :D :D

iksa_nl

u nas Mlody sobie umyc nie da, on sam i koniec. wielkie awantury robi. czasem odpuszczam
No i wypluc sam tez sie jeszcze nie naumial.

ddu

konwalia

U nas Daga myje sama, czasem poprawiam, jak pozwoli

A w lidlu od 18 dresy w promocji

mobka

W Tesco ciastolina safari od dzisiaj, za 49,99zl. Na Górczewskiej jeszcze 7 sztuk zostało.

Kasia

O popatrz jak ja super przecenili. 74 zł to juz całkiem ok cena była, teraz raj.

mobka

magdalinska

Cytat: konwalia w 09 Sty 2014, 13:38:05A w lidlu od 18 dresy w promocji
jak to te, co kiedys były, to sa fajne dla szczuplaków :) Kubusiowi z tyłka nie lecą w kazdym razie :D jakość moze srednia, bo sie mechacą, ale i tak chce kupic 2 op :)