promocje obnizki wyprzedaze rzeczy dla dzieci

Zaczęty przez marax, 29 Sie 2009, 08:29:26

zwierzatko_mojej_mamy

mimo wszystko, srednio w to wierze +  w zabezpieczenie baterii przed woda, a fran myje zeby w wannie i calym soba i w ogole ;D szczoteczka na pewno by plywala i udawala motorowke i zaraz by ja zalalo woda w srodku i do kosza ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

ishka82

zwierzatko_mojej_mamy przecież nie każę Ci kupować :P Domi używa szczoteczki Colgate na baterie i bardzo sobie chwalimy, jedyny minus, że ma niewymienne końcówki...chciałam kupić taką, więc mam nadzieję skorzystać z promocji :D

niewiemjaka

Aaaa no to jak by robila za motorowke w wannie to lepiej nie :D
U nas normalnie przy umywalce myje, nic sie nie dzieje, ale aktualnie myje zwykla, tamta schowalam, nawet nie pyta o nia, chociaz na poczatku szał byl

ishka82

Dominika od dawna nie myje zębów w wannie i nie bawi się szczoteczką, więc i nie zaleje jej i nie utopi...każdemu wedle potrzeb ;)

olgaaa1

My mamy szczoteczkę na baterie i wcale, aż tak szybko się nie rozładowuje, a my je często 2, 3 razy dziennie i baterie wystarczają od 2 miesięcy

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl

niewiemjaka

Cytat: marcheewka w 07 Sty 2014, 15:17:08ja myje zwykłą, to źle?
no raczej dobrze ;) dlaczego od razu źle?

młody ma elektryczną bo akurat sie tak przypadkiem złożyło, ale generalnie myje zwykłą, wolę, żeby nauczył się dobrze myć zwykłą, na poczatku bardzo mu sie podobała i mył :)

poza tym myślałam, ze sa jakies przeciwwskazania, bo te elektryczne sa chyba od 4 lat albo od 5 lat,
ale pytalam abkasi i powiedziala, ze to chodzi raczej o umiejetnosc obslugi przycisku on-off

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: niewiemjaka w 07 Sty 2014, 16:08:17umiejetnosc obslugi przycisku on-off
czyli od 1 roku zycia mozna spokojnie lol jak nie wczesniej ;D

www.annawilk.pl

niewiemjaka

no toż takie było moje zdziwienie :D
no ale niby przeciwskazań nie ma

ishka82

szczoteczkę kupiłam :) Domi zachwycona ;D ja pierwszą na baterie kupiłam jej, bo nie bardzo chciała myć zęby zwykłą...okazało się, ze elektryczną robi to chętniej ;D ale ma też zwykłą i w domu używa raz obu, a w przedszkolu ma zwykłą...dla mnie najważniejsze, żeby myła regularnie i jeśli elektryczna w tym pomogła, to tylko się cieszę :D do tego mam wrażenie, że elektryczna jest dokładniejsza, ale to może tylko wrażenie ;D cieszę się, że Domi wyrobiła już nawyk mycia zębów i że daje też mi sobie myć zęby, więc mam pewność, że jest dokładnie :)

zuzia

Cytat: marcheewka w 07 Sty 2014, 15:17:08
wasze dzieci myją żeby elektrycznymi szczoteczkami?
dlaczego?

ja myje zwykłą, to źle?
dlaczego ma być źle?
M. ma elektryczną jako zalecenie dentysty bo ma bardzo gesto zeby a podobno elektryczna lepiej to wyczyści. Jeszcze lepiej byloby z nicią ale tego juz nie przeforsuje :) namówiłam go na dzieciecy plyn do płukania.

rubin04

Tez rozmawiałam o tym ze stomatologiem i bardzo zaleca szczoteczki elektryczne.

P. i Mila takie mają i bardzo lubią.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
  Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

marax

moja myje od dawna szczoteczką elektryczną dla dorosłych - dokupiłam koncowke dla dzieci.

fasolka1980

moj moje elektryczną po zaleceniu dentysty. lepiej doczyszcza.

marax

Cytat: cumberland w 08 Sty 2014, 10:02:22
wyprzedaż w endo online
zastanawiam sie kiedy zejdą z cenami niżej jak sądzicie ?

marax

Cytat: cumberland w 08 Sty 2014, 10:10:51
ale bluzeczki są po 19,90, bywają jeszcze taniej?
W tamtym roku wydawalo mi sie że kupowałam ok 16 zł

aniak1211

Cytat: fasolka1980 w 08 Sty 2014, 10:02:33
moj moje elektryczną po zaleceniu dentysty. lepiej doczyszcza.
Moja D. tez od dawna uzywa elektryczna-lepiej czysci,nie ma osadu na zabkach:)
Czasami najdzie ja ochota na zwykla szczoteczke ktora tez ma w domu;)

iksa_nl

ja czekam na wysylke za darmo od 50 pln a nie 150 bo tylko ze 2-3 szt. chce kupic ;)
juz nie rosnie tak szybko..