promocje obnizki wyprzedaze rzeczy dla dzieci

Zaczęty przez marax, 29 Sie 2009, 08:29:26

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kasia

Cytat: abkasia w 14 Paź 2013, 11:35:38Kasia link mi sie nie otwiera.. gdzie ti masz bo na str nie widze
a możesz otwoerzyć w IE?

gazetka od 21.10 http://www.lidl.pl/cps/rde/www_lidl_pl/hs.xsl/2500.htm
mi na mozilli nie chodzi bo mi wszystkie wtyczki nie działają poprawnie

ale na IE działa jak trzeba

abkasia

niewiemjaka

Cytat: Kasia w 14 Paź 2013, 11:29:06turkusowe śliczne ale ograniczają wybór góry
kasia a te turkusowe nie są zbyt jasne ? w gazetce wygladaly na taki jasno niebieski

Kasia

no taki turkus, niebieskie
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ani jasne ani ciemne no ale niebieskie
czarne praktyczniejsze

mam jeszcze grafitowe, niby dziewczece ale to chyba jeden czort, musze w domu oblookać

niewiemjaka

no ładne te niebieskie, ja bym tylko patrzyła pod katem czy upier..oli i będzie od razu widać czy nie :D ale ładne sa :) jak byłam o 9ej to już nie było niebieskich, zresztą praktycznie nic nie było
ja mam komplet na zime, ale te spodnie ktore mam sa dosyc duze rozmiarowo, wiec bez napinki stwierdziłam, że jak beda to kupie, jak nie to nie, NIC nie bylo, wiec nakupiłam szczesliwa batoników sobie... :D
aż tu przy kasie w której stanełam ktos odlozył czarne 110 wiec chwila namyslu, dumania no i wziełam, bo jednak rozmiar lepszy od tych co mam :D

Kasia

Cytat: niewiemjaka w 14 Paź 2013, 12:26:51czarne 110
110/116 to największy rozmiar złapałaś :)
z tych dla maluchów :)

Dodany tekst: 14 Paź 2013, 11:29:43

Cytat: niewiemjaka w 14 Paź 2013, 12:26:51no ładne te niebieskie, ja bym tylko patrzyła pod katem czy upier..oli i będzie od razu widać czy nie Cheesy ale ładne sa Smiley
ja patrze jeszcze w ten sposób ze one pewnie na dwa sezony starczą ;) a nie wiem jaką kurtke za rok młodemu kupię ;) czy te tegoroczne dadzą jeszcze radę czy nie ;)

zosia2007

ja kupiłam młodemu spodenie czarne i rękawiczki. kurtki nie kupiłam bo jakoś mi się nie podobały az tak bardzo i jakies cienkie mi sie wydawały. no ale on ma chyba ze 2 kurtki z poprzedniego sezonu takie na maksa zimowe i się w nie mieści. poza tym oststnio mu kupiłam jeszcze dwie (tez w lidlu), jak założe mu pod spód bluzę to da radę ;)

Kasia

ja Michałowi wzięłam tę ciapatą kurtkę ale też bez przekonania.
dzisiaj mu pomierzę i zobaczę jak w tym wyglada, jak mi nie podpasuje to oddam :)

abkasia

Mi sie ta niebieska srednio podobala ale stwierdzilam w domu ze jest ladna. Kupilam jeszcze ta zielono- niebieska, ale oddaje. Ta niebiesko czarna ladniesza :)

natka

A ja chciałam kupic J czapkę i kurka przez ta jego chorobe nie mam jak wyjść. G dzis nei może bo do wieczora w robocie, teściowa podjechała ale już nie było...za to kurtki i spodnie zostały o dziwo.

marcheewka

a ja pojechałam po leginsy frotowe i rajtuzy a wróciłam z dwiema kurtkami i rękawiczkami na dokładke ;)

ale chyba oddam, jakoś nie zachwycają mnie, no i nie wiem, czy dobre będą bo 98/104 wzięłam, te 110/116 takie wielkie mi się wydawały...
Ola ma 104 cm wzrostu.

abkasia

zosia2007

niewiemjaka

zosia2007

Cytat: niewiemjaka w 14 Paź 2013, 13:12:19
110/116 to jest zoska :D
no juz lepiej
no bo własnie wyobraziłam sobie,że Hugo chodzi w kurtce, która byc może też byłaby dobra na mnie :D

zuzia

ja mam dla M. I niebieskie spodnie I czarne. I dylemat
bo mam zieloną kurtkę dla niego więc czarne lepsze. ale te niebieskie taaaakie ładne!

Kasia

Ja jednak biorę czarne. Niebieskie. Ładniejsze ale zrezygnuje ze względu na mniejsza praktycznośc.

zuzia

no mi szkoda niebieskich bo druga kurtkę M. ma czarną i z czarnymi spodniami to tak średnio. nic to, poprzymierzam na M. i zobaczę :)

Kasia

A tej ciapatej teraz nie wzielas? Bo te turkusowe to cudnie do tej ciapatej pasują

zuzia

Cytat: Kasia w 14 Paź 2013, 22:39:35
A tej ciapatej teraz nie wzielas? Bo te turkusowe to cudnie do tej ciapatej pasują
mam :)
bo ja wzięłam wszystkie 3. jedną siostra zabiera jak ja się zdecyduję, którą chce :)

rubin04

ja moze bede miała jedne niebieskie spodnie do oddania bo nie wiem które beda dobre na P - te 104 czy 110/116

Kasia

na Michała te mniejsze są maławe, takie mocno na styk
natomiast 110-116 sa ok, z zapasem ale jak dojdzie but zimowy to tym bardziej.
no i poddjerezwam że w następnym roku tez beda dobre więc kupować nie będzie trzeba.

Rubinowi juz pisałam
niebieskie spodnie mam sporo szersze niż czarne i niebieskie 110/116 wiekszy zapas mają ;)
w niebieskich Michał jak Michelinek wygladał, no jednak na mojego chudzielca za szerokie (chociaż mogłyby być)

Jakby ktos potrzebował to mam zieloną kurtke do odstąpienia
niebieskie spodnie
i ew. grafitowe (niby dziewczęce ale ja nie wiem czy jest jakaś różnica)

rozmiar 110/116

edit: nieaktualne, juz nie mam nic do odstapienia

rubin04

Kaisa, a te grafitowe też weższe?
Bo P. też chudzielec i martwie się jak te niebieskie na nim bedą, czy tez za Michelina nie bedzie robił

Kasia

Cytat: rubin04 w 15 Paź 2013, 11:50:28Kaisa, a te grafitowe też weższe?
no pisałam Ci że nie wiem :) nawet ich nie rozpakowałam, zobaczę dzisiaj jak wrócę, przymierze do tych czarnych i niebieskich