promocje obnizki wyprzedaze rzeczy dla dzieci

Zaczęty przez marax, 29 Sie 2009, 08:29:26

foszek

Cytat: Kasia w 20 Sie 2013, 11:10:19musze wyprzedać część nowych rzeczy
ja wlasnie spakowalam czesc rzeczy z zary do oddania, dobrze ze u nich jest 4 tyg na zwrot.

niewiemjaka

Kasia :D ja to mysle o spodniach dresowych do przedszkola na jesień, zeby jakies fajne i w dobrej cenie kupic, najchetniej takie zebym nie musiala zszywac w pasie jeszcze:D
bo mlody je zdziera na pniu, a to na kolanach trawa.. a to przecierka..

Kasia

Cytat: niewiemjaka w 20 Sie 2013, 11:13:36ja to mysle o spodniach dresowych do przedszkola na jesień,
jakby co to mam nówki sztuki do sprzedania, cooclub, polarowe, za 15zł
tylko rozmiaru nie pamietam, mozliwe ze 104 ale takie na teraz, zaraz, na obecny rok przedszkolny :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Dodany tekst: wto, 20 sie 2013, 09:39:34

i takie dresowe mam do sprzedania, 110/116, dwie pary, 25zł

niewiemjaka

zuzia

salsa

ja się mozeeeeeeeeeeeeeeeeeee wybiore w czwartek rano, jak wstanę
na pewno się tam wybieram przed sobotą ale nie wiem czy cos jeszcze bedzie do kupienia :D

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

niewiemjaka

zuzia w poniedzialek ? jak cos pragniesz to pisz do mnie :D

foszek

w hm 50 % na wybrane artykuly, gdyby ktoras czegos potrzebowala prosze dac znac, moj tato jedzie 1 wrzesnia do PL, to moglby z pl powysylac.
http://www.hm.com/de/de/today-w34?cm_mmc=Newsletter-_-2013-08-21-_-today_kids-_-de/de#path=p.3&transition=10&duration=500

justynaaaa2

u nas 20% w hm na cały dział dziecęcy, na maila dostałam gazetkę z kuponem

zuzia

Cytat: niewiemjaka w 21 Sie 2013, 10:20:47
zuzia w poniedzialek ? jak cos pragniesz to pisz do mnie :D

odezwę sie na bank!

mobka

justynaaaa2

zosia2007

w biedronke duże kartony pieluch, tj 2 normlane paki w cenie 50 pln, do niedzieli

mobka

Justynaaa o to super. Musze Kubie dresy kupić.

jestynka

Cytat: zosia2007 w 23 Sie 2013, 12:34:29
w biedronke duże kartony pieluch, tj 2 normlane paki w cenie 50 pln, do niedzieli

dady?

konwalia

W Tesco jest minus 30% na odzież, ha się wybieram po majty i skarpetki

mobka

Ja tez chyba po skarpetki zajrzę. I po legginsy dla siebie.
Mąż kupił mi bodziaki w lidlu i jakość jest kiepska...

justynaaaa2

konwalia na dziecięce ciuszki też?
dobra już sobie znalazłam :)

olgaaa1

ja bodziaki zawsze kupowałam w świecie dziecka na Górczewskiej, były niezniszczalne, tych tescowych nie znosiłam, bo się wszystko rozwalało pod szyją

mobka

Ja tescowe uwielbiam :)  nie lubię właśnie tych zapinanych pod szyja. Ale ostrzegam z 7 paku z 7 krasnoludkami po jednym praniu zeszły mi krasnoludki.

ishka82

przez przypadek wylądowałam dziś w lidlu i taaaak obkupiłam młodą ;D wszystko już poprzebierane było, ale jej rozmiar akurat dostępny ;D
bodziaków z lidla nigdy nie lubiłam...one są kiepskie, dlatego później byłam zdziwiona dobrą jakością kupując inne, większe ciuszki ;)

justynaaaa2

ja z tescowych nie lubię tylko tych ciuszków co mają obrazek jakby naprasowany, mimo prania w 40 st. po pierwszym praniu się niszczy :( cała reszta jest super :) i taaaakie ładne :)

mobka

Justynaaa no właśnie te naprasowane były.
Z lidla wzięłam Kubie rajstopy 110/116 i za duże raczej będą. Lidl na do dupy rozmiarówke. 104/110 byłoby optymalne, ale nie ma. A 98/104 są na styk...
Wzięłam jeszcze podkoszulki na ramiączkach i tez nie powalają, się 3szt za 21zl,to czego się spodziewać?
A w Tesco wzięłam dwie pizamy i skarpetki. Tylko pizamy 3-4 lata i chyba za duże będą. Ale to się nie zmarnuje.

olgaaa1

Mobka, a ty robisz zakupy w tym lidlu przy Ratuszu? ja tam nigdy nic nie widzę dla dzieci :)