buty dla uczącego się chodzić niemowlaka

Zaczęty przez vobi, 15 Sie 2009, 00:19:11

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

abkasia

Cytat: maraxela w 06 Cze 2010, 22:36:25
ja  szukam teraz klapak takich ala basenowych . Chodzi o to ze mam rozlozony basenik na trawie i mala ciagle do niego wchodzi i wychodzi. Kupilam jej buty ze skory ale dlugo tego wchodzenia do wody nie wytrzymaja. Moze mozecie polecic jakies klapeczki dla dzieci ??
WIDYILAM W pasazu takie sandlki do wody, gumowe na takim stoisku z japokami i klapkami do wody. kolo smyka jest to stoisko
bardzo fajne te sandalki do wody byly
i koszztowaly cos ok 40 zl chyba

jaki rozmiar buta nosi Laura?

marax

o grunwaldzki ci chodzi ??wiem ktore to stoisko  Laura ma nr 22 .

zuzia

maraxela
a może coś w tym rodzaju?
http://www.allegro.pl/item1062501157_crocs_blekitne_4_5_rozm_21_22_bcm.html
w sklepikach przy basenach często są. jak je widziałam to kosztowały chyba 23 zł

brawurka

maraxela moje laski mają takie kupiona za 15 zl w ccc chyba firma walky,
są bardzo fajne, ale kupowany były bez mierzenia i Iga która nosi nr 20, ma te klapeczki 20 i są za duże, a maja ma 25, klapeczki 26 i są za mała, tz na styk, ale obtarły jej noge, więc lepsze troche większe

twinnie77

Czy wszystkie dzieci powinny mieć buty z wkładkami profilowanymi?
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

abkasia

Cytat: twinnie77 w 08 Cze 2010, 21:14:54
Czy wszystkie dzieci powinny mieć buty z wkładkami profilowanymi?
tzn?

twinnie77

nie całkiem płaska, tylko z tym wzgórkiem przy wewnętrznej części stopy

abkasia

Cytat: twinnie77 w 08 Cze 2010, 22:17:17
nie całkiem płaska, tylko z tym wzgórkiem przy wewnętrznej części stopy
chyba lekko powinna byc uniesiona w tym miejscu.
my mamy buty z ecco i one maja chyba mneijszy ten wzgorek niz bartki chyba...

Angie

kupiłam dziś Lenie sandałki na lato. W końcu wzięłam bartki, rozmiar 22  :padam:

takie jak na aukcji, chciałam w miarę uniwersalne ;D 
http://www.allegro.pl/item1082723582_bartek_sandalki_r_22.html

mobka

Cytat: Angelos w 16 Cze 2010, 20:02:25
kupiłam dziś Lenie sandałki na lato. W końcu wzięłam bartki, rozmiar 22  :padam:

takie jak na aukcji, chciałam w miarę uniwersalne ;D 
http://www.allegro.pl/item1082723582_bartek_sandalki_r_22.html

Bardzo ladne :)

fasolka1980

Angeloscena Bartków mnie powala :padam:

jak buty na 2-3 miesiace mogą tyle kosztowac  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

vobi

Angelos fajne! Ale ja nie jestem obiektywna, bo jak wiadomo, jestem z lobby Bartka ;D

marax

bartkow powala ?? ja kupilam z firmy no name ren but i dalam 105 zl. POwiem wam ze wiecej z tej firmy butow nie kupie. Samo wykonanie jest ok jakosc skory tez jest dobra ale jakos przylepcow tragiczna. Kupilam jej buty zimowe i myslalam ze to taki przypadek ze te przylepce po tygodniu juz sie nie chcą trzymac i rozpinają sie (po 3 tygodniach sie calkowicie odpruły od buta ).Teraz jej kupilam sandalki i jest to samo -nowe buty a ciagle sie odpinają te rzepy .

Angie

Cytat: fasolka1980 w 16 Cze 2010, 21:08:09
Angeloscena Bartków mnie powala :padam:

jak buty na 2-3 miesiace mogą tyle kosztowac  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

nic nie mów, to trzecia para butów Leny.
Dwie za 120, bartki za 140  :crazy: :crazy:
szukałam sandałek uniwersalnych i ciężko takie dostać.  Jak są to bardzo kolorowe.
Fajne, tylko jakbym takie kupiła, to zaraz musiałabym jechac po drugie,
bo nie do każdego koloru pasują.

vobi

maraxela Hania ma 3 pary butow z ren-butu, i choc raz mi sie wydawalo ze ich nie lubi bo ryczala jak jej ubieralam (potem okazalo sie ze niewazne jakie buty, wazne ze ostatnio chodzila w innych i te ostatnie zawsze sa lepsze ;D), to teraz zapiernicza regularnie w sandalkach i nie widze zeby cos sie dzialo z przylepcami :hmm: No ale nawet kupujac w akcie desperacji, w pierwszym lepszym sklepie, za sandalki dalam 90 zl (na necie widzialam ze te same byly nawet po ca 70 zl). Gdzie Ty je znalazlas za ponad 100 zl?

Dodany tekst: śro, 16 cze 2010, 20:54:57

Cytat: fasolka1980 w 16 Cze 2010, 22:08:09Angeloscena Bartków mnie powala

ale w ogole buty dla dzieci sa drogie, Primigi sa jeszcze drozsze od Bartkow, Ren-but niewiele tansze...Ecco i Geox to wiadomo...

Dodany tekst: 16 Cze 2010, 21:56:45

Cytat: Angelos w 16 Cze 2010, 22:23:02Dwie za 120
a z jakiej firmy te za 120?

Angie

vobi za 120 emel :) Bardzo lubie tę firmę, a w sklepie nie było dziś sandałków, więc
wzięłam Bartki ;D

vobi

emel kosztuje 120 zl? jezusicku... :crazy:

Dodany tekst: 16 Cze 2010, 22:01:10

ale emel chyba nie ma sandalkow, takich z odkrytymi palcami - przynajmniej na stronie nic nie widac

abkasia

Cytat: vobi w 16 Cze 2010, 21:59:33
emel kosztuje 120 zl? jezusicku... :crazy:

Dodany tekst: 16 Cze 2010, 21:01:10

ale emel chyba nie ma sandalkow, takich z odkrytymi palcami - przynajmniej na stronie nic nie widac
chyba ma
choc ja na dziewczecie nie patrzylam tak dokladnie, ale oglnie emel dla dziewczynek mi sie podoba, bo taki delikatny, ladnie do sukienek wyglada :D

vobi

Cytat: abkasia w 16 Cze 2010, 23:41:23choc ja na dziewczecie nie patrzylam tak dokladnie, ale oglnie emel dla dziewczynek mi sie podoba, bo taki delikatny, ladnie do sukienek wyglada

wiem wiem, pamietam - jestem chyba jedyna ktora sie oparla czarowi emelowskich papuciow ;D

marax

vobi najnowsza kolekcja na allegro :) zaraz znajde jakis link tylko pare modeli jest tak drogich

Dodany tekst: 17 Cze 2010, 10:20:51

http://www.allegro.pl/item1068487127_20_ren_but_2010_skorzane_sandaly_wygodne_melcia.html
ren but ma buty po 105 zl . Ja kupilam inne bardziej stonowane

vobi

maraxela kurcze, faktycznie drogie te ren-buty na allegro :hmm: Nawet te ktore kupilam Hani za 90 zl w sklepie stacjonarnym (drogim :D) o takie http://www.allegro.pl/item1084383737_ren_but_2010_skorzane_sandaly_r_25_melciacom.html tu sa za 103 plus koszty wysylki, a kilka dni po zakupie patrzylam na internecie i znalazlam je za 70 zl, tylko w jakims sklepie internetowym :hmm:

edit: a przepraszam, Hania ma te http://www.butyskrzata.pl/p/pl/180/renbut+-+11-096.html i teraz juz kosztuja ponad 80, chyba jakas promocja byla wczesniej bo pamietam ze zebami zgrzytalam ;D

Dodany tekst: czw, 17 cze 2010, 09:58:37

maraxela, popatrrz, tylko sie nie frustruj: http://www.butyskrzata.pl/p/pl/211/renbut+-+11097.html

marax

vobi ja nie kupilam ich w internecie ale w sklepie w oleśnicy-podalam tylko przyklad ze w necie byla taka sama cena  . Nie kupije w necie bo moja mala ma wysokie podbicie i wiekszosc butow jest niedopasowana .

vobi

maraxela no, to w stacjonarnych roznie z tymi cenami bywa. Ja mialam plan, zeby w sklepie przymeirzac, a potem zamawiac przez internet, bo roznice spore, ale jakos nie wyszlo ;D

marax

Nie wiem moze to wina tego ze moje dziecko ciagle w tych sandalach siedzi w piaskownicy . Hmm kupilam jej na wyprzedazy w coccodrillo chyba z 5 par trampek po ................ 5 zl !!!!!!!!!!! i przylepce trzymaja idealnie a bawi sie tez w piachu . To juz drugie drogie buty ktorym przylepiec nie wytrzymuje . No nie wiem mala je uzywa wszedzie czasem wejdzie w bloto nie oszczedzam bo to wydatek na miesiac .