8 września 2007 czyli zuzia na ślubnym kobiercu :) WSTAWIŁAM FOTKI!!!

Zaczęty przez zuzia, 17 Wrz 2007, 14:34:43

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zuzia

W końcu i ja napiszę swoją relację. zbierałam się do tego dość długo ale dlaczego - w osobnym wątku.
wersja skrócona co by was nie zamęczać :)

Błogosławieństwo. Mama i babcia się popłakały. Orkiestra czekała przed domem. Po kolei wszyscy do samochodów i w drogę do kościoła. Najpierw my swoim mercedesem coupe, za nami świadkowie, też mercedesem.
Niestety przed kościołem przykra niespodzianka – msza żałobna przed nami. Strasznie było oglądać te zapłakane twarze, pełne bólu ale niektóre i... pretensji wobec nas a niekiedy nawet lekkiej wrogości.

Później ksiądz wyciął nam numer. Nie wiemy czy to siostra mu nie powiedziała, czy on zapomniał ale.... 17.45 mój brat poszedł po niego do zakrystii. A księdza nie ma! Pobiegł więc do domu parafialnego. Okazało się, że ksiądz był jeszcze w dresach (!) bo nie załapał, że to ma być 17.45 a nie 18.
Poza tym potknięciem był naprawdę super. Wygłosił fantastyczne kazanie. Takie bardziej od serca niż szablonowe. Nawet jakąś poezję dodał.

Pierwszy taniec wyszedł nam chyba dobrze. Nie tańczyliśmy walca ani nic takiego. Po prostu zatańczyliśmy do Uprowadzenia Agaty.
O 23 orkiestra urządziła nam taką ,,biesiadę". Był list do Pana Młodego od kolegów ze słonecznej Italii (pewnie znany), życzenia dla Par, które były 2 i 3 tygodnie po ślubach oraz życzenia urodzinowe dla mnie (kurczę, co roku mogę urządzać urodziny z takim rozmachem :D ) .
O 12 oczepiny, gry i zabawy, ale bardzo kulturalne, ochotników nie brakowało także nikt nikogo nie zmuszał (takie było założenie). Kilku panów biegało bez spodni ale jakoś nie narzekali.
O 1 wjechał tort. Był pyszny. Bita śmietana naprawdę się sprawdza. Tort był lekki i zniknęło prawie całe 12 kg.

Zabawa trwała do 5 rano a i tak nie bardzo chcieliśmy schodzić z parkietu.

Poprawiny – następnego dnia od 12 do 18 i później jeszcze w domku tak do 1.

Generalnie bardzo bardzo chętnie powtórzyłabym całą imprezę, choćby dlatego, że wyszłam z wesela nie wytańczona.
ps. Bardzo bardzo Wam dziekuję za pamięć, maile i smsy z życzeniami.

FOTKI:

sweedee

Zdjęcie pierwsze - genialne!!!  :-D Dobrze, że zdecydowałaś się na nie-serduszko  ;-) To super, że wszystko się udało! Wszystkiego dobrego Wam życzę!!!
Mój chłop też Kamil  ;-)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

www.foto.adtwinzz.com
www.adtwinzz.com

kamelia04.08.2007

gratulacje, najfajniejsze zdj 1 i 3. Lepszy prosty dekolt
legalna teoria dowodowa rozbudowała klasyfikację dowodów wg. ich wartości, znano min. dowody pełne, niepełne, półpełne, niezupełne, więcej niż półpełne, mniej niż półpełne, a także oczywiste, poważne, przekonujące, rzeczywiste, wątpliwe, podejrzane

ewa.wie

Gratuluję, serduszko było duuuuuużo gorsze :) Pięknie wyglądałaś. Dużo szczęścia życzę :)

julka

Zuzia, gratuluję z całego serca, wszystkiego naj, naj, naj...  :-D  Ślicznie razem z Mężusiem wyglądacie.
Tylko krowa nie zmienia poglądów - ja nie krowa -  :mrgreen:  -  dekolt wyglądał pięknie, rzeczywiście lepiej niż w serduszko. Ale co się dziwić - jak sie ma takie cudeńka poniżej szyi  :-P
Matko, robię się jak mój chłop - zaczynaja mi się kobiece biusty podobać  :mrgreen:

agnes

Zuzia! Pieknie wygladalas!!! I ten prosty dekolt wyszedl cudnie :) duzo szczescia i gratuluje
url=http://www.waszslub.pl]Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

mary

Kasia

gratuluje gratuluje

prosty dekolt to BARDZO dobra decyzja
(ja osobiscie nie lubię tych serduszkowych dekoltów)

mam6lat

Zuzia - GRATULACJĘ :)
i jak sobie dały rade z bukietem?

zuzia

Cytat: "mam6lat"Zuzia - GRATULACJĘ :)
i jak sobie dały rade z bukietem?

bukiet byl ok. tylko "sznurek" za krótki zrobily w stosunku do oryginalu. Kwiaty odbieral swiadek a później to już nie mialam sily i czasu żeby iść bo i tak by nie zdazyly poprawic. Mi się podobal.

goga

Pierwsze zdjęcie - rewelacja, zresztą pozostałe też super. A to nr 1 to mężowi dać, niech przy sobie zawsze nosi i niech mu takiej laski zazdroszczą!!
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

foszek

Szczesc Boze a nowej drodze zycia :-)
Pytanie czy sa tu na forum jakies brzydkie dziewczyny??
jak tak dalej pojdzie to nie wiem czy sie odwaze pokazac pozniej swoje fotki....

kate.zet1

Zuzia, gratulację!!!!! Pięknie wyglądałaś!!! Bardzo dobrze, że bez serduszka  :mrgreen: Piękny kościół.

elizapj

gratulacje Zuzia!!! czekamy na wiecej fotoreportazy:)
i zgadzam sie kosciol super!!!

malutenka

Zuziu, pięknie wyglądałaś:)
Wszystkiego najlepszego :-D

gdziezby

Piekny slub w bardzo ladnym kosciele. Pierwsza fotka rewelacja! No i widac, ze pogoda dopisala, slonce sie przebija.
Wszystkiego dobrego!
Nawet świnka może wejść na drzewo kiedy jest chwalona.

zuzia

a w takie ładne kwiatki były ubrane nasze autka :) a świadków naprawdę możemy wynajmować. Byli cudowni i bez nich nie dalibyśmy rady!

errata

Wszytkiegi najlepszego ;) Zdjęcie pierwsze rewelacyjne, a samochód bardzo ładnie przystrojony.

salsa

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

zuzia

Cytat: "salsa"zuzia, kiedy wiecej fotek?????

na razie mam jeszcze takie nieobrobione. Bo fotograf na mazurach, my w wawie, jesteśmy umówieni na za 2 - 3 tygodnie na omówienie wszystkiego bo on nam jeszcze film robi (dostaliśmy też nieobrobioną wersję dla rodziców - żeby mieli szybciej). On by mógł wcześniej tylko my nie możemy.

aniak1211

Gratuluje :!:

Slicznie wygladalas :!:

Czekam na wiecej zdjec :!:

gioseppe

gratulacje :)
no i standardowo, czekam na wiecej zdjec!
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

mika

Zuziaku pięknie wyglądaliście, a pierwsze zdjęcie mistrzostwo... wszystkiego dobrego i ogromnie dużo miłości Wam życzę!!!