Fryzura próbna - do oceny

Zaczęty przez bozena.dp, 14 Wrz 2007, 19:35:07

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

bozena.dp

witam
wklejam wam zdjęcia mojej próbnej fryzury i proszę o ocenę  :-P tylko proszę nie wyżwajcie się za bardzo  ;-) welon trochę jest źle wpięty, ale to dlatego, że sama go wpinałam, tak tylko do zdjęć  :-D
zdjęcia nie sa najlepszej jakości

I co myślicie?! może być?!

golinda

bardzo ładnie! naprawdę mi się podoba
mam tylko nadzieję, że na tej ładnej buzi będzie więcej uśmiechu w dniu ślubu ;)

abkasia

tak zgadzam sie z golinda, fryzurka ladna tylko usmiechu brakuje. :-D a jak panna mloda sie nie usmiecha to jej zadne fryzury i makeup nie pomoga ;-)
ale powaznie to bardzo ladnie

inkageo

Fajnie! Jak widzę napis fryzura próbna to ciarki mnie przechodzą ;)
Imagine there is no hate

bozena.dp

a może lepiej te wiszące boki badziej zaczesać, żeby nie wisiały, o tak, co myślicie?

a uśmiech będzie na pewno  :-P

golinda

tak też jest dobrze, może nawet lepiej

salsa

bozena.dp, bardzo ładnie-masz delikatna buze i ta fryzurka dodatkowo Cię upiększa .
Tylko czemu sie nie uśmiechasz??

a i jeszcze jedno_TY MASZ 27 LAT?!_ chyba 20... :)  :evil:

[ Dodano: 14-09-2007, 19:58 ]
Cytat: "inkageo"Fajnie! Jak widzę napis fryzura próbna to ciarki mnie przechodzą ;)

nie marudź, wszystko sie udało, wiec po co wracać do tego co niemiłe? ;)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

bozena.dp

dzięki dziewczyny  :) jak to miło słyszeć tyle komplementów  :oops:  
a uśmiechać się będę na pewno tylko jakoś tak nie umiem się uśmiechać "do zdjęcia", a w dniu ślubu to będzie naturalny uśmiech  ;-)  :mrgreen:

a wracając do mojego wczorajszego pytania-jaka biżuteria do takiej fryzury? zależy mi żeby była to srebrna lub inna "świecąca" biżuteria, nie złota ani kolorowa
w mojej sukni-koronkowej z podobnymi koralikami jak na welonie-dekold jest prosty, ramiona odkryte (do kościoła tylko bolerko z takiego cienkiego przejrzystego materiału), suknia biała...

Cytat: "salsa"a i jeszcze jedno_TY MASZ 27 LAT?!_ chyba 20...  
nie ty pierwsza zadajesz takie pytanie  :-P tak, mam skończone 27 lat już od marca, ale jeszcze nikt mi nie powiedział, że wyglądam na tyle ile mam, ale to chyba dobrze, będę wiecznie młoda, hehe :mrgreen:

golinda

nie potraktuj tego jako złośliwość, ale dla mnie wyglądasz na tyle lat
i nie ma w tym nic złego :)

errata

Fryzura faktycznie bardzo ładna ;)

mayagaramond

Cytat: "bozena.dp"a wracając do mojego wczorajszego pytania-jaka biżuteria do takiej fryzury? zależy mi żeby była to srebrna lub inna "świecąca" biżuteria, nie złota ani kolorowa

Ale jak masz na mysli bizuterie? Ja kupilam slimaki (wkrety??), ale nie zakladalam, bo mialam kwiatki i by bylo za duzo szczescia naraz. Wkrety dostalam jak kupowalam suknie.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

bozena.dp

golinda dzięki  ;-)  i nie traktuje tego jak złośliwość, po prostu jesteś jedną z niewielu osób, która widzi ile mam naprawde lat   :-P

a pytając o biżuterię miałam na myśli co do uszu? i co albo czy w ogóle coś na szyje?!

mayagaramond

Cytat: "bozena.dp"a pytając o biżuterię miałam na myśli co do uszu? i co albo czy w ogóle coś na szyje?!

Jak juz mowilam - jestem za duzymi kolczykami (abkasia miala piekne), na szyje nic, ale moze bransoletka?
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

tachogti

bozena.dp, slicznie Ci w tej fryzurze  :-D  tylko nie przegnij z dodatkami  ;-)  mysle ze delikatne wiszace kolczyki beda super i cos na reke, albo baaardzo delikatny lancuszek i do uszu tylko sztyfty  :mrgreen: bo patrzac z jednej strony - tej bez stroika wydaje mi sie ze kolczyki, a z tej ze stroikiem ze lancuszek  :roll:  mysle ze powinnas postac przed lustrem na spokojnie i mierzyc i przemysliwac  :)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

aniak1211

Fajna fryzurka,z tymi zaczesanymi bokami nawet lepiej bo odslaniaja buzke :-D

bozena.dp

oj dziewczyny, ale mam przez was mętlik w głowie  :-?   :-P
kurcze duże kolczyki są fajne, ale czy dekold i odkryte ramiona nie będą zbyt gołe jak nie będzie żadnego łańcuszka ani nic innego na szyi  :?:
kurcze już sama nie wiem co zrobić  :-/  a czasu coraz mniej -  już TYLKO 2 tygodnie :!:

zuzia

Cytat: "bozena.dp"kurcze duże kolczyki są fajne, ale czy dekold i odkryte ramiona nie będą zbyt gołe jak nie będzie żadnego łańcuszka ani nic innego na szyi  

mi też sie tak wydawało ale jak zalożyłam kolczyki to już nie chcialam nic na szyje. Tylko moje (pokazywalam) są spore.

vobi

Cytat: "bozena.dp"kurcze duże kolczyki są fajne, ale czy dekold i odkryte ramiona nie będą zbyt gołe jak nie będzie żadnego łańcuszka ani nic innego na szyi

Jesli kolczyki beda duze, to zdecydowanie nie zakladaj zadnej bizuterii na szyje. Sama zobaczysz, duze kolczyki wystarczajaco przyciagaja uwage. W kwestii bizuterii zawsze lepiej miec jej za malo niz za duzo :)

[ Dodano: 15-09-2007, 17:55 ]
A odnosnie fryzury - mi sie bardziej podoba wersja I z luzno wiszacymi pasmami.  Chyba ze Cie beda denerwowac takie "wisiorki", to szkoda sie meczyc. Nie myslalas o wpieciu we wlosy zywego kwiatka zamiast stroika?

Kasia

Cytat: "bozena.dp"ale czy dekold i odkryte ramiona nie będą zbyt gołe jak nie będzie żadnego łańcuszka ani nic innego na szyi  

Nie nie bedą gołe

bedzie idealnie

poogladaj sobie zdjecia ślubne innych forumek
zajrzyj do galerii na gazecie a zobaczysz że "goły" dekold to jest strzał w dziesiatk

przy dużych kolczykach i wisiorku na szyji bedziesz obwieszona jak choinka  :evil:

bozena.dp

dziewczyny dziękuje wam bardzo za słowa uznania  :-P i rady co do biżuteri  :)
co do stroika we włosach - on będzie pod welonem i wtedy nie będzie go za bardzo widać, dopiero po oczepinach będzie widoczny w całej okazałości ;-)

Cytat: "vobi"Nie myslalas o wpieciu we wlosy zywego kwiatka zamiast stroika?
a gdzie miałabym wpiąć ten żywy kwiat, w którym miejscu? wyżej są zdjęcia jak chce mieć welon

vobi

Kurcze, o welonie jakos nie pomyslalam... po prostu do tej fryzury i Twoich delikatnych rysow bardzo pasowalby mi zywy kwiat. O welonach i ich upieciach pojecia zielonego nie mam niestety :(

trik26

Zgadzam się z z dziewczynami - fryzura pasuje do Ciebie.
Ale mnie się nie podoba upięcie welonu. jest za wysoko zakrywa całą fryzurę i twoją delikatną twarz