Kffiatki na balkonie i nie tylko :)

Zaczęty przez kffiatek, 11 Maj 2009, 15:28:24

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

jo_miekka

zwierzatko_mojej_mamy no tak jakoś koło 30PLN :/

wrobelek0403

Cytat: konwalia w 26 Maj 2011, 07:58:58
o wróbel bardzo fajnie
i stojak się dobrze prezentuje, a pamiętam jak się zastanawiałyśmy czy go brać :D

hehehe, w salonie to bym juz teraz go nie chciała, ale na balkon idealny :D :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

konwalia

wszystko przez was  :rotfl:
ciuchy małej niepoprane, wózek nie wiem nadal jaki kolor, a ja sobie kwiatki na balkonie przesadzam lol

suegro

Ja też chcę, ja też chcę!

Weźcie mnie na plac!
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

jo_miekka

na placu tłoczno ;) ale chodź paaani

mobka

Ha! Mam 6 sztuk surfinii, 4 pelargonie, 2 werbeny i jedna lobelie :D I to jeszcze nie koniec. Musze kupic jeszcze jedna skrzynke i jeszcze ze 3 pelargonie do niej machnac. No i ziola. Piekne duze sadzonki. Oby sie przyjely i rosly jeszcze ladniej. Nigdy wiecej kwiatow z marketow i czekania az laskawie sie rozrosna :D Najchetniej to bym jeszcze drugie tyl ekupila i nasadzila, bo neimoglam sie zdecydowac co chce. Piekne niecierpli jeszcze byly. I aksamitki... i przecudne pelargonie o dziwnych kwiatach i lisciach (ale po 12zl ;))

Jeszcze sie zastanawiam, czy nie przeciagnac wzdluz barierek wikliny, czy tam slomy, czy z czego to innego te maty sa. Troche bymi kurzu zatrzymalo. Musze wymierzyc balkon...

Zdjcia zrobie, jak dokupie jeszcze te jedna skrzynke i ostatecznie zmyje plytki :D

Lwica

Cytat: mobka w 28 Maj 2011, 18:29:08Jeszcze sie zastanawiam, czy nie przeciagnac wzdluz barierek wikliny, czy tam slomy, czy z czego to innego te maty sa. Troche bymi kurzu zatrzymalo. Musze wymierzyc balkon...

najlepsza sprawa jaka może być, u mnie dwie funkcje bezpieczeństwa dla Wiki i osłony przed wiatrem kurzem sąsiadami  ;)
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

mobka

Cytat: Dorotka1981 w 28 Maj 2011, 18:49:09u mnie dwie funkcje bezpieczeństwa dla Wiki
No walsnie zakladalam w zeszlym sezonie, ze jak Kuba bedzie sie przemieszczal, to bedzie to potrzebne. Ale skoro jest stacjonarny, to mam watpliwosci Szczegolnie ze wtedy kot bedzie chcial juz tylko po barierkach chodzic, bo nic nie bedzie widzial. A moj kot to oferma, wiec strach, ze spadnie.
Sasiadow nei mam jeszcze zadnych na przeciwko, troche z chodnika i ulicy widac, ale to tez daleko i za drzewami.. wiec mam watpliwosci.

konwalia

mobka ja pokazywałam gdzieś fotę, ze wzgl na koty zostawiłam kilka barierek wolnych, żeby miały widok

zwierzatko_mojej_mamy

a ja mam pierwszy krzaczor na parapecie ;) wyglada dziwnie i mi sie podoba ;D

emcia  - czy jest cos takiego jak rozmaryn plozacy? bo pan mowil, ze to jakas nazwa ze ziolowa + na pewno "plozacy" :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mobka

KOnwalia, a koty Ci sie nie przeciagaja, nie wspinaja po tym czyms?

konwalia

mobka nie, parę razy drapnęły i spokój
choć parę dni temu myślałam, że padnę, bo na balustradzie u góry siadła sroka i Ruda skoczyła i zawisła na tej wiklinie jak rozplaszczona w kreskówce lol, P. musiał ją zdjąc :D

Dodany tekst: 28 Maj 2011, 21:02:35

jutro postaram się Ci obfocić

emcia

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 28 Maj 2011, 20:52:57
a ja mam pierwszy krzaczor na parapecie ;) wyglada dziwnie i mi sie podoba ;D

emcia  - czy jest cos takiego jak rozmaryn plozacy? bo pan mowil, ze to jakas nazwa ze ziolowa + na pewno "plozacy" :D

jest,ale go nie widziałam "na żywo"

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl

emcia

zwierzatko_mojej_mamy

kurde ciemno juz ;) jutro zrobie fote, moze juz bedzie mial doniczke ;)

www.annawilk.pl

suegro

"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

jo_miekka

zwierzatko_mojej_mamy

lol lol oj no - na placu o 5 nie bylo pewnie nikogo - ale jo - nie martw sie, bylysmy rozczarowane gielda bardzo :D i ja mam tylko 1 krzak kupiony, a chce wiecej i pewnie na ten plac tez dotre ;D

www.annawilk.pl

inkageo

Wróbelek,  Jo, ale pięknie u Was! Dopiero dzisiaj tu dotarłam :)
Imagine there is no hate

salsa

u mnie tak: (ciagle jeszcze nie zrobione mam doniczki na płot)

Dodany tekst: 29 Maj 2011, 13:03:52

.

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

Lwica

Salsa jak co roku śłitaśnie masz!!!
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

konwalia

no to mój, jest nawet mini stoliczek w narozniku na piwko :D
z drugiej strony balkonu mam dwie suszarki z praniem, więc rekreacyjna część jest po prawej

jakiś miks bialo-niebieski zaczyna coś kwitnąc, ale lobelia wygląda cały czas jak chwast :D

a mobka jeśli o koty chodzi, to w tej przerwie mam na dole skrzynkę z pszenicą, żeby sobie skubały

jo_miekka

konwalia jakie masz fajne uchwyty do skrzynek, porządne!
i bardzo ładnie, bardzo i kot się prezentuje również very :)

konwalia

jo dziekować  :beer:
a Rudą dojrzała na podłodze?