krzesełko do karmienia?

Zaczęty przez twinnie77, 03 Kwi 2009, 00:42:18

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

nionczka

Ja na pewno będę kupowała drugiego, na 99% w czerwieni.
Co wy za namiar macie na tańsze? Ja mam już odłożone 750 zł. na ten cel, ale chętnie wydam mniej.
Chociaż i tak uważam, że to najlepiej wydane pieniądze.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mika

Nionczka czerwone jest piękne :) namiar od ddu vaxa@o2.pl.

nionczka

Cytat: mika w 22 Sie 2014, 13:05:32vaxa@o2.pl.
Dzięki!
No ja dyskretnych kolorów nie mogę mieć :-)
Podoba mi się też to pistacjowe, no i oczywiście turkus, ale drugi turkus to trochę nudno.

aniak1211

Tak piszecie o tych krzeselkach ze sama nabieram ochote i sie rozgladam:)

justynaaaa2

Ona ma w ciągłej sprzedaży te krzesełka? Skad one są? O co mam ją pytać w tym mailu? Ona wysyla jakies fotki i opis tego co akurat ma? Jak to wygląda?

Kasia

z tego co widze to ona chyba mieszka za granicą lub mieszkała :hmm:
http://www.poloniainfo.dk/forum/index.php?topic=1081644.0

mika

Sprowadza z zagranicy, wysyla fotki, Justa mozesz sie na mnie powolac ze masz ode mnie namiar i napisz co cie interesuje, jaki kolor, ona ci odpisze co i kiedy bedzie miala. Jak juz bedzie miala krzeselka to napisze ile i jakie, przesle fotki i jaka cena. Potem ty wybierasz, przelewasz jej kase na konto, ona wysyla poczteksem i tyle.

zosia2007

justynaaaa2 ja też bym była zainteresowana. wzięlabym z toba to przesyłka byłaby tańsza :) ja bym chciała białe, nie bielone, albo turkusowe/niebieskie albo szare (ale to nowa kolekcja)

justynaaaa2

mika dzieki  :beer:
zoska no mozemy razem :) ty piszesz maila czy ja mam napisac? Ja bym chciala jakies kolorowe ale jak nie bedzie to wezme co bedzie, moze oprocz zwyklego drewnianego

nionczka

Justyna, Zosia, to może ja się do Was przyłączę? Odbiór z Ursynowa to nie problem.

ddu

Ona mieszka w danii, o ile pamiętam, do Polski regularnie przyjeżdża, ja mam dwa czarne od niej, w bdb stanie

zosia2007

Cytat: justynaaaa2 w 22 Sie 2014, 14:38:25
mika dzieki  :beer:
zoska no mozemy razem :) ty piszesz maila czy ja mam napisac? Ja bym chciala jakies kolorowe ale jak nie bedzie to wezme co bedzie, moze oprocz zwyklego drewnianego
to pisz :)

Dodany tekst: 22 Sie 2014, 15:26:08

Cytat: nionczka w 22 Sie 2014, 14:58:25
Justyna, Zosia, to może ja się do Was przyłączę? Odbiór z Ursynowa to nie problem.
spoko :)

marax

ja tez bym chciala ! biale tak za ok 350 bym wziela

Dodany tekst: 22 Sie 2014, 15:28:55

nie chce bielonego

justynaaaa2

ddu

ta pani powinna mi prowizję zapłacić ;)

OlaFasola

ddu, zdecydowanie! We Wrocławiu już jest od niej przynajmniej 5 i zapowiadają się kolejne :)

zuzia

justa, zosia, mogę się dołączyć do przesyłki?

marax

Mogłysmy to lepiej rozegrać. Jak jest tyle osob jedna mogła się do tej Pabi odezwać z propozycją zamówienia hustowego sztuk X za cenę 300 zł.

justynaaaa2

ja na razie rezygnuję :)
pani mi napisała, że aktualnie ma ciemne drewno, jasne drewno i jeden bielony

zosia2007

ja też, pewnie kupię nowe za jakiś czas

nionczka

Ona nie ma ilości hurtowych przecież. Może mieć kilka równocześnie i jeszcze powinno się zgrać, że akurat nam przypasują

OlaFasola

nionczka, miewa hurtowo. Z koleżankami zamówiliśmy do Wrocławia 5.zawsze łatwiej negocjować, plus przesyłka się rozkłada. 

Kasia

A skąd ta przesyłka? Ile wynosi?

justynaaaa2

35 zł chyba, ciężko powiedzieć skąd wysyłka bo pani wystawia się też na allegro i tam było napisane ze z wawy możliwy odbiór osobisty ;)