krzesełko do karmienia?

Zaczęty przez twinnie77, 03 Kwi 2009, 00:42:18

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kasia

Jaką cenę można uznac za dobrą za używanego, sosnowego (kolor) tripp trappa w stanie idealnym?

nionczka

Cytat: Kasia w 05 Cze 2014, 12:53:39
Jaką cenę można uznac za dobrą za używanego, sosnowego (kolor) tripp trappa w stanie idealnym?

nie wiem, ja bym liczyła na 50% ceny skoro używany. Używane kupuję kiedy rzeczywiście jest okazja. To by dla mnie była okazja.
Czyli ok 350 zł.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

marax

Mi rodzina naniosła już 2 fotliki niestety nie stały nawet obok tripp trappa i jak tu człowiek ma przekonać męża że musi wydać 700 zł na krzesełko :(

zwierzatko_mojej_mamy

marax sprzedaj na allegro, z Twoim szczesciem bedzie akurat na triptrapa ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

nionczka

Cytat: marax w 05 Cze 2014, 13:06:18
Mi rodzina naniosła już 2 fotliki niestety nie stały nawet obok tripp trappa i jak tu człowiek ma przekonać męża że musi wydać 700 zł na krzesełko :(

hehe, ja mojemu powiedziałam, że na pewno kupie tylko drugiego tripp trappa, ale że jest drogi. Ucieszył się, że kosztuje 700 zł, bo myślał, że euro. Może jak go przyzwyczaisz do krzeseł za parę tysięcy to inaczej na to spojrzy?

marax

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 05 Cze 2014, 13:10:03
marax sprzedaj na allegro, z Twoim szczesciem bedzie akurat na triptrapa ;D
nie no nie pasuje sprzedawac rzeczy które sie dostało od kogoś ja takie rzeczy oddaje tej osobie.

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

konwalia

Dla mnie to juz nie to, oglądałam takie ostatnio w kik-u za 49zl w podartym kartonie :D

Kasia

Kupiłam stokke tripp trapp z poduchą i barierka dla malucha, używany podobno pól roku, stan idealny, kolor ten sosnowy.
Cena za całość 200zł :D chyba nie przeplaciłam ;) komplet cos koło tysiączka wart.

wrobelek0403

Kasia, ale Ci sie trafiło fajnie :D

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

marax

Cytat: Kasia w 06 Cze 2014, 11:11:13
Kupiłam stokke tripp trapp z poduchą i barierka dla malucha, używany podobno pól roku, stan idealny, kolor ten sosnowy.
Cena za całość 200zł :D chyba nie przeplaciłam ;) komplet cos koło tysiączka wart.
super na allegro ?

Kasia

Na gumtree. Dziewczyna wiedziała co sprzedaje. Wyprowadzają sie, chyba im na czasie zależało a widać ze na kasę parcia nie mieli. Bardzo mili, o ciąże sie pytali, gratulowali. Ubolewam ze tylko jedno krzesełko mieli, bo mieli blixniaki :)

justynaaaa2

Kasia super :)
A wózek już kupiłaś?

Kasia

Wózek zamówiony, ma przyjść za tydzień. Czekam i węższe podstęp ;) tysiąc złotych tańszy niz normalnie. Dopóki nie dostanę to sie nie chwale. Kupiony w 3kiwi czyli w normalnym sklepie.

justynaaaa2

Eee to chyba spoko :) jakas promocja byla?to ten najnowszy model?jaki kolor wzielas?

Kasia

JUSTA, 3kiwi raz na jakiś czas wrzuca jeden wózek stokke w dużo niższej cenie. Raz był v4 ze spiworkiem do gondoli za 3500zl (normalnie taki komplet to ca 4600) w kolorze tym Purple ale za długo sie zastanawiałam i ktos go kupił. Tym razem była sama spacerówka za 2500, v4 w kolorze dark navy (normalna cena to 3500zl). Wiec musze gondolę skolowac, pożyczyć, kupic używana lub nowa. Nowa kosztuje 600zl wiec w najgorszym wypadku cały wózek kosztowałby mnie 3100 :) czyli tysiaka taniej. Ale moze kupie używana lub pożyczkę gondolę. Zobaczymy, najpierw musze wózek dostać i przekonać sie ze to żadna podpucha lub haczyk nie było.

didi_loczek

Widzę, że popularność Tripp Trapów rośnie :D

Będziecie zadowoleni :).

justynaaaa2

KASIA super :) same okazje ci się trafiają :)
Ja ci mogę pożyczyć gondolę jak chcesz :)
Mi się kurde złuszczyła farba na tym klipsie co jest na rączce do wyciągania pałąka, nie mam pojęcia od czego bo ten element do niczego nie dotyka
Zastanawiam się czy to się da wymienić

Dodany tekst: 06 Cze 2014, 12:08:01

MOBKA do kogo ty pisałaś w sprawie tych części do krzesełka?

Kasia

JUSTA, dzieki bighug byłabym wdzięczna za pozyczenie.  A odprysniecie mozesz reklamować spokojnie, chyba ładnie rozpatrują reklamacje. W każdym sklepie co stokke sprzedaje czyli w świecie dziecka lub jakiś na Ursynowie oficjalny jest ale nie wiem czy nie internetowy.

Chciałam kupic używany wózek ale ceny v3 zabijają nieraz, trafiłam na super okazje ale jak chciałam osobiście odebrać to telefon milkl (także nie polecam kupowania na przelew na tablica pl ;) ) a trafiłam v3 spacerówke za 500zl w Barwinku i komplet z fotelikiem, spiworkami, cudami za 2500zl w Zgorzelcu. Jak chciałam kupic tego w Zgorzelcu i odebrać osobiście (miałam kogo tam podesłać, kumpla mama tam obok mieszka) to juz nie było rozmowy.
Także jakas lipa, albo wózek z chińskiej fabryki bez certyfikacji stokke albo szukają jelenia co im kasę przeleje.
Miałam jechać do 4kuds do Krakowa, tam komplet był za 3500zl czuli tez fajnie bo 500zl taniej no ale nie pojechaliśmy. Szlag mnie juz trafiał aż w końcu w tym 3kiwi znowu wózek rzucili ;) tylko koloru juz wybrać nie mogłam, wzięłam co dawali, ale ja i tak na kolor nie byłam zdecydowana wiec luzzzzzz :)

Dodany tekst: 06 Cze 2014, 11:12:01

JUSTA, jak zareklsmujesz stelaż to moze zamiast naprawy ci stelaż na v4 wymienia :) wiem ze nieraz tak robia.

Dodany tekst: 06 Cze 2014, 14:36:45

A MOBKA pisała chyba na fb stokke Polska. Tam niejaki Pan Andrzej zarządza ta stroną, odpisuje i pomaga.

mobka

Dokładnie tak jak Kasia napisała. I p. Andrzej jest z Bemowa :D

Kasia

Dobrze wiedzieć :) ciekawe co stokke przygotuje na targi mother & baby :knuje: potrzebuje jeszcze kilku rzeczy od nich ale podejrzewam ze dadzą max 15% zniżki.

justynaaaa2

napisałam do niego maila o 14 ale cisza na razie ;D

mobka

A to normalne. O dziwnych nocnych godzinach odpowiada ;)

justynaaaa2

Ok to czekam :) czytałam że ludzie są zadowoleni z kontaktu więc liczę że odpisze
KASIA a co jeszcze chcesz dokupić? :) a ten sklep na ursynowie to na kabatach, mają i internetowy i stacjonarny, spoko ceny mają na niektóre rzeczy i rabaty dla stałych klientöw, więc zwykle wychodzi taniej, często tam kupuję :)