krzesełko do karmienia?

Zaczęty przez twinnie77, 03 Kwi 2009, 00:42:18

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kotabma

Zosia tez zje siedzac przy stole na normalnym krzesle - nie jest jej komfortowo ale daje rade
tylko mocniej wtedy brudzi - ale trudno ;)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

elve

zamiast krzesełka kupiłam Ani poduszkę ze sztywnej pianki w Ikea, rozwiązuje problem :)

fasolka1980

feeling.good

golinda

Cytat: cumberland w 27 Gru 2012, 12:36:45
może ktoś chce sprzedać?

kup w ikei i cześć pieśni

rubin04

Ja te z ikei miałam przy P. i teraz mam dla Mili i uwazam ze jest genialne - proste w myciu, wygodne do karmienia, i tanie :)

yoy

ja tez uwazam, ze ikeowe jest super. Wszystkim je polecam :D

Justynna

Cytat: yoy w 27 Gru 2012, 15:52:05
ja tez uwazam, ze ikeowe jest super. Wszystkim je polecam :D
Ja nie mam, ale też wszystkim polecam :D I moja siostra właśnie takie kupiła ;D

golinda

a wiecie, że to ikeowe zostało wycofane ze względu na bezpieczeństwo? już ich nie ma

http://szafka.pl/c850255-okazja-super-ikea-krzeselko-do-karmienia-polecam.html

Dodany tekst: 27 Gru 2012, 16:07:59

tzn. te które są, są już poprawione

feeling.good

Cytat: yoy w 27 Gru 2012, 16:14:09
ciekaw, co z nimi było "nie tak" :hmm:

chodziło o pasy. Klamry się same mogły odpiąć

nionczka

Cytat: feeling.good w 27 Gru 2012, 16:40:42

właśnie, zapięcia, których nigdy nawet nie założylismy. Z ciekaowści jak była ta akcja sprawdziłam czy o nasze chodzi, bo to ten moment był, ale nie. Potwierdzam, że jest super. Mówię dla starszych dzieci, bo dla małej nie używałam. Kupiliśmy w Wawie dopiero

Dodany tekst: 27 Gru 2012, 22:21:50

Cytat: feeling.good w 27 Gru 2012, 16:40:42

właśnie, zapięcia, których nigdy nawet nie założylismy. Z ciekaowści jak była ta akcja sprawdziłam czy o nasze chodzi, bo to ten moment był, ale nie. Potwierdzam, że jest super. Mówię dla starszych dzieci, bo dla małej nie używałam. Kupiliśmy w Wawie dopiero

Norka

Cytat: aja w 30 Sie 2012, 12:23:35
aaaa ja za późno zobaczyłam bo do Stokkego jest nakładka dla noworodków
http://www.stokke.com/highchair/tripp-trapp-product-concept/grow.aspx

Ta nakładka bardzo się u nas sprawdziła. Wygodna dla dziecka, na dobrej wysokości przy stole, ma dyndadełko na zabawki a pokrowiec dobrze się pierze. Mała zaczęła w niej siedzieć, jak miała 4 tygodnie - wcześniej jej się nie podobało.

rudasekawf

Znajoma sprzedaje krzesełko do karmienia MAGNUS Classic CARETERO za 149zł? Użytkowałyście? Jak cena? Warto?

marax

Cytat: rudasekawf w 14 Mar 2014, 08:42:26
Znajoma sprzedaje krzesełko do karmienia MAGNUS Classic CARETERO za 149zł? Użytkowałyście? Jak cena? Warto?
ja bym kupiła takie które i ty później komuś będziesz mogła sprzedać ( chyba że planujesz gromadzić rzeczy dla 2 dziecka).
Nie wiem co to za marka jak no name to z nim zostaniesz a lepiej dołożyc z 50 zł kupić lepsze używane i później za to 150 zł jeszcze je sprzedasz.

Dodany tekst: pią, 14 mar 2014, 08:53:29

Cytat: rudasekawf w 14 Mar 2014, 08:42:26MAGNUS Classic CARETERO

ono za 210 zł jest w sklepie ..... cena jej jest wysoka jak za takie krzesełko moim zdaniem max 110 zł. Prawdopodobne że  nikt go już nie będzie chciał kupić - jest wielkie.

zosia2007

Cytat: rudasekawf w 14 Mar 2014, 08:42:26
drogo, strasznie, max 100 zł za używane bym dala
ono w sklepie 210 kosztuje
http://www.sklep-tosia.pl/caretero-magnus_p2013

ddu

Norka, masz Stokke?
jesteś zadowolona?

już przy H mnie korciło, ale cena...
z drugiej strony , jeśli to ma być krzesło "na zawsze", no to ok
tylko zwykle takie przedmioty "na zawsze" się jednak wymienia(np. wózki 3 w 1 na spacerówki)

justynaaaa2

ja chciałam tripp trappa, ale z uwagi na wyprowadzkę odpuściliśmy, kupimy już jak się przeprowadzimy i będzie wiadomo jaki kolor :D
teraz kupiliśmy zwykłe ikeowe i dla siedzącego dziecka jest super, u rodziców mamy taki kombajn w stylu tego co rudasek pokazała, fajny dla dziecka które nie siedzi, bo się rozkłada
w domu musiałam go karmić w leżaczku zanim zaczął siedzieć

ruda wstrzymaj się do momentu aż Lena zacznie siedzieć i kup to ikeowe za 49 zł. chyba ;)

ddu

to ikeowe jest super
ale wcześniej to karmienie dzieciaka na leżaczku jest upierdliwe, nisko, leżaczek ciągle brudny..

ddu

ja  w sumie szybko zrezygnowałam z "karmienia", bo H nic nie chciała, pluła, wyjmowała z buzi.
jak się nauczyła siedzieć, dostała na tackę ugotowane warzywa , wokół krzesła gazety na podłodze, ona pokochała jedzenie, a ja starałam się nie kląć sprzątając podłogę w promieniu 3 metrów