krzesełko do karmienia?

Zaczęty przez twinnie77, 03 Kwi 2009, 00:42:18

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

magdalinska

zosia2007

Cytat: didi_loczek w 25 Sie 2010, 21:32:30
zosia2007 ja Ci nie pomogę bo podobają mi się oba  :mocking:

Właśnie dzisiaj przyszło nasze krzesełko: żółto-niebieskie :D :D
no mi wlasnie tez a nie bede kupowac dwoch takich samych :D

OlaFasola

Cytat: didi_loczek w 25 Sie 2010, 22:32:30zosia2007 ja Ci nie pomogę bo podobają mi się oba  mocking
mi też,
szkoda że jak brałam moje to nie było tego niebieskiego, bo by mi do kuchni pasowało.

zosia2007

no mi bardziej do wystroju zolte pasuje ale niebieskie jakies takie fajne :D

ishka82

niebieskie :) ale żółte tez fajne ;)

nionczka

Zosia, sama nie moge uwierzyc w to co pisze, ale wybralabym zolte :-)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

emcia

Cytat: nionczka w 25 Sie 2010, 21:52:35
Zosia, sama nie moge uwierzyc w to co pisze, ale wybralabym zolte :-)
ja też

feeling.good

ja mam żółte i bardzo mi się podoba  :mocking:

abkasia

zosia ja mialm z chico lezaczek wlasnie w takiej szaro-zoltej tapicerce :)
jest bardzo ladny!

iksa_nl

mobka

zuzia

didi_loczek

nionczka :bra: :bra: :bra: czy Wy mieliście krzesełko Stokke Trip Trap? Od kiedy Irene w nim siedziała?

niewiemjaka

nionczka

Cytat: didi_loczek w 02 Wrz 2010, 13:15:37nionczka    czy Wy mieliście krzesełko Stokke Trip Trap? Od kiedy Irene w nim siedziała?

Mielismy i mamy! Zaczelismy jej rozszerzac diete kiedy miala skonczone 6 mcy, a krzeselko zmontowalismy troche wczesniej.Ale nie korzystalismy z niego. sadzalismy na chwilke bo lubila.
Sprawdzilam. Krzeselko zlozylismy 2 maja 2009 czyli miala 5 i pol m-ca.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

didi_loczek

nionczka  :beer:
pytam bo Wojtek jeszcze bardzo niepewnie siedzi w krzesełku, przechyla go do przodu i zastanawiam się kiedy z grubsza będzie siedział tak, że będzie można go karmić
na razie trzymam go na kolanach i jak się można domyśleć marchewkę ma na sobie Wojtek, ja i kanapa :D :D :D

marax

uwaga dotyczaca krzeselek chicco . Ja mam to zwykle chico polly a na prezent kupilam poly magic . To megic jest gorsze od polly-ma gorsza tapicerke i duza uwaga biale szelki !!!.Osoba ktorej dalam krzeselko jest bardzo niezadowolona  te szelki wygladaja juz strasznie po marchewce itp . Moj ma szelki granatowe i nic nie widac .

zosia2007

no i jeszcze jedo, polly magic jest mniejsze niz polly chicco

marax

Cytat: zosia2007 w 02 Wrz 2010, 18:18:24
no i jeszcze jedo, polly magic jest mniejsze niz polly chicco
tak jest mniejsze to na pewno

mobka

OlaFasola, Zosia, Feeling - wy macie chicco polly czy polly magic? Dlaczego sie na to a nie inne (wybierajac z tych dwoch) zdecydowalyscie?

zosia2007

Cytat: mobka w 05 Lis 2010, 19:23:45
OlaFasola, Zosia, Feeling - wy macie chicco polly czy polly magic? Dlaczego sie na to a nie inne (wybierajac z tych dwoch) zdecydowalyscie?
ja mam polly zwykle. magic jest duzo mniejsze, no i ja juz nie potrzebowalam wkladki dla niemowlaka, zreszta zwykle polly sie rozklada prawie na plasko - mniej wiecej jak te bujaczki - wiec mi to wystarczalo.

no i magic jest chyba ze 150-200 zl drozszy a w/g mnie nie ma az tylu roznic niz zwykle polly, no z wyjatkiem tej wkladki dla niemowlaka

mobka

zosia2007 dzieki! Ja pewni ebede szukac i tak uzywanego, ale dobrze wiedziec, czym sie roznia :)

zosia2007

Cytat: mobka w 06 Lis 2010, 10:20:21
zosia2007 dzieki! Ja pewni ebede szukac i tak uzywanego, ale dobrze wiedziec, czym sie roznia :)
mozesz podjechac do arkadii, tam na gorze kolo grycana jest sklep chicco i mozna porownac oba krzeselka na zywo ;)

feeling.good

podobnie jak Zosia zdecydowałam się na polly bo jest siedzenie jest większe i bardziej komfortowe.

Aha, nie wiem czy jest polly magic z ciemnymi szelkami, a moim zdaniem to bardzo ważne

marax

mam polly a kupilam na prezent magic . Szelki biale wygladaja juz strasznie . Krzesleko jest duzo mniejsze ciezej sie je przesuwa i rozklada na plasko .Mi bardziej pasuje zwykle polly.