krzesełko do karmienia?

Zaczęty przez twinnie77, 03 Kwi 2009, 00:42:18

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

niewiemjaka

Cytat: brawurka w 02 Mar 2010, 15:01:47mój mąż wpadł na to żeby zapinać dziecko tym pasem obejmujac jeszcze ten plastik pomiędzy nogami, wtedy nie ma szans nie wyjdzie, bo nam iga kiedys weszła sobie na stół
ooo to musze wypróbować ten patent :D :beer:

marax

ja mam niby bardzo bezpieczne chicco poly
http://www.allegro.pl/item927421544_krzeselko_do_karmienia_chicco_polly_miro_od_ss.html
jak sie zapina dziecko pasami to nie ma szans zeby wypadlo .Nie ma najmniejszych szans wywrocic to krzeslo . Jednak ja nie zapinam jej bo strasznie ja to dernerwuje. BYla taka sytuacje ze mala wstala i zlapalam ją w locie ...................Moim zdaniem dziecko wypadnie z kazdego krzeselka jak nie jest przypiete. Trzeba tylko patrzyc przy zakupie czy krzeselko sie nie przewroci jak sie dziecko wierci a wypadanie to juz inna kwestia.

Dodany tekst: wto 02 mar 2010 15:25:33 GMT-1

moja naczelna zasada to nie zostawiac laury nawet na 10 sekund samej wkrzeselku

Kasia

marax ja we wszystkim gdzie są szelki przypinam Michala, bez szelek nie ma szans aby gdzieś usiedzial

marax

Cytat: Kasia w 02 Mar 2010, 17:33:01
marax ja we wszystkim gdzie są szelki przypinam Michala, bez szelek nie ma szans aby gdzieś usiedzial

nie no to moja az takiego kręćka nie ma :)

siog

no jaskos nie mam dzisiaj szczescia :) nienawidze irl mothercare, nie trawie. Tych krzeselek nie maja, kiedy beda nie wiedza i td itp. ceny duzo wyzsze niz w UK. bede probowac sciagnac z bryt strony. Ogladalam tansze plastikowe i nie ma szans zeby moja mala nie przewrocila sie. ona teraz tak sie wierci ze szok  :padam:

Dodany tekst: 02 Mar 2010, 21:46:27

noz ku.rva! wstawilam krzeselko do koszyka i na sam koniec mi mowi ze
We're sorry. This item can't be delivered to your selected destination

Dodany tekst: 02 Mar 2010, 21:50:14

a takie?

http://www.mamasandpapas.com/product-delta-highchair-natural-/406202800/type-i/

Dodany tekst: 02 Mar 2010, 22:26:47

Wlasnie kupilam to z mamas and papas ze znizka. Zobaczymy jak bedzie sprawowac sie. A mothercare niech szlak trafi tak nienawidze tego sklepu  :thumbdown:

Kasia

Cytat: siog w 02 Mar 2010, 21:41:03Wlasnie kupilam to z mamas and papas ze znizka. Zobaczymy jak bedzie sprawowac sie.
ładne :D

aja

siog będziesz zadowolona
ja strasznie długo się zastanawiałam bo wizualnie mi się te drewniane krzesła nie podobały ( na samym początku) no i cena
a jak już kupiłam to żałowałam,że się w normalnym krzesełku  tak męczyliśmy długo
teraz za to strasznie mi się podobają

elve

siog bardzo ładne i cena przyzwoitsza
ja tez kupie Ani drewniane

Angie

Fajne te drewniane :) My mamy takie standardowe, jestem bardzo zadowolona, Lena lubi w nim
siedzieć nie tylko wtedy kiedy je, bo też się w nim bawi. Często też sobie leży (bo ono się przechyla).

ale drewniane ładne ;D

Kasia

Cytat: Angelos w 03 Mar 2010, 09:15:02
Fajne te drewniane :) My mamy takie standardowe, jestem bardzo zadowolona, Lena lubi w nim
siedzieć nie tylko wtedy kiedy je, bo też się w nim bawi. Często też sobie leży (bo ono się przechyla).

ale drewniane ładne ;D

no własnie ja się cały czas waham pomiedzy takim drewnianym a takim jakie ty masz, drewniane bardziej mi się podoba tzn bardziej do mebli mozna dopasować
ale to standardowe jest znowu bardziej funkcjonalne

musze kupić krzesełko bo hustawka idzie juz aut, bo niestety Michał w niej wstaje :zly: i huśtawka jest już niebezpieczna :(

Angie

Kasia u nas huśtawka stoi ale nieużywana juz kilka miesięcy ;D 

Muszę się zebrać, żeby ją chyba sprzedać  :hmm:

elve

Angelos nooo może się na strefie chętne znajdą ;)

Kasia

Cytat: elvelve w 03 Mar 2010, 10:07:40Angelos nooo może się na strefie chętne znajdą wink
pewnie tak, bo Angie ma bardzo ładną i zadbaną ta huśtawkę :)

nionczka

Cytat: dragonfly w 18 Kwi 2010, 12:22:29do posiadaczek Stokke i nie tylko....

O w morde! Dobrze, ze nasz Tripp trapp zostal w Bilbao :-)
Nie, nie dobrze bo nam go ciagle brakuje, rowniez wizualnie (;-))
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

brawurka

zosia2007

siog

Cytat: nionczka w 18 Kwi 2010, 11:30:26
O w morde! Dobrze, ze nasz Tripp trapp zostal w Bilbao :-)
Nie, nie dobrze bo nam go ciagle brakuje, rowniez wizualnie (;-))

a ja nadal bardzo chce trip trapp i troche zaluje ze go wtedy nie kupilam

marax

dragon ona jest strasznie sprawna ruchowo !!! jest bardzo duza roznica miedzy moja Laura a twoja .Ona ma zadatki na gimnastyczke

dragonfly

laski, zostawilam ja na chwile, nagle zrobilo sie cicho wiec poszlam sprawdzic co sie dzieje i znalazlam ja na krzeselku, chciala na stol wejsc, serce mi prawie stanelo  :padam: :padam: :padam:

filmik zrobiony jak robila drugie podejscie.... obawiamy sie z M, ze Ingrid jest za sprawna ruchowo i intelektualnie dla nas obojga  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Angie

dragonfly   :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:  niezła jest :D

ishka82

dragonfly, o w mordę :padam: Strach się bać, co ona jeszcze wymyśli ;D Lepiej nie zostawiaj jej samej ;)

Kasia

niezła aparatka z tej Ingridki :D

twinnie77

Ależ ona jest sprawna, tak się podciąga na rączkach :D