Wczoraj wyrzeźbiona fryzura próbna

Zaczęty przez kate.zet1, 07 Wrz 2007, 15:28:27

kate.zet1

Więc fryzura odbiega znacznie od zdjęcia pokazanego pani fryzjerce....no ale chyba źle nie jest??? ;-) Zdjęcia robiłam wczoraj po południu, trochę kok mi sie rozwalił na dole od kołnierza w płaszczu...i deszczu. Muszę poprosić o dodatkową porcję lakieru i wsuwek :-D
Co myslicie? Daje radę?

mika

Kate podoba mi się bardzo, lubię takie eleganckie upięcia, zdecydowanie musisz poprosić o więcej wsuwek bo wygląda to na ciężki upięcie
A z Ciebie piękna kobieta jest... ale to już pisałam przy okazji próbnego makijażu

gioseppe

bardzo ladnie
a co dajesz do wlosow?
kwiat?
welon?
perły? :)

duzo masz wlosow chyba, co?
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

kate.zet1

Cześć dziewczynki :) Fajnie ,że Wam się podoba....problem fryzury się rozwiewa :) A mam już tych problemów dosyć....babacia nam wczoraj prawie umarła i z suknią mam małe problemy.
Mam welon długaśny, ale właśnie Gioseppe co myślisz o wpięciu kwiata? Zastanawiam się...w bukiecie bedę miała kalie pomarańczowe, róże kremowe i dziurawiec....
A wlosów mam trochę :mrgreen: chociaż mocno mnie fryzjerka natapirowała, to pewnie też tego zasługa....

mayagaramond

Bardzo ladnie wyrzezbiona:-)) I tak sie trzymy od wczoraj? No to niezle, bo mysle, ze nei spalas w pozycji pionowej;)

Ja mialam tylko czesc wlosow upieta, ale wsuwek bylo tyle, ze myslalam, ze ich do rana nie wyjme... Moze poskacz troche i zobacz czy sie dalej trzyma, ja na weselu skakalam jak szalona, i fryz sie trzymal.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

elizapj

mi sie baardzo podoba:)
troche nie wiem czy na 1 zdjeciu, tam gdzie widac kok bardziej z prawej (od tylu), nie jest tak ze jeden kosmyk wystaje, nie wiem czy to celowo czy sie wysunelo - jak mowilas fryz byl troche podoga i kolnierzem dotniety-, w kazdym razie same takie  gladkie 'wstazki' poprzeplatane wygladaja super:)
wstazkami nazywam te polkola w jakie pukladane sa wlosy..nie wiem czy to maja jakas fachowa nazwe.
bardzo ladnie!
jesli masz dlugi welon to moze juz bez kwiatka? chyba tez welon jest bardzo gladki albo bardzo przezroczysty...
bo jak jakas bardzo wzorzasta korokna czy cos innego to moze byc tego za duzo..nie?
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

gioseppe

Cytat: "kate.zet1"
Mam welon długaśny, ale właśnie Gioseppe co myślisz o wpieciu kwiata? Zastanawiam się...w bukiecie bedę miała kalle, róze kremowe i dziurawiec....

ja bym wpiela kwiat bo bylby takim dokonczeniem fryzury :)
welon zamierzasz pewnie zdjac skoo taki dlugasny? :)
mozesz wpiac taki maly "stroik" z rozy i dziurawca, lekko z boczku, tak jak tu mniej wiecej :)
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

kate.zet1

Cytat: "mayagaramond"Bardzo ladnie wyrzezbiona:-)) I tak sie trzymy od wczoraj? No to niezle, bo mysle, ze nei spalas w pozycji pionowej;)
Nie!!!!!!!!!!!! Zdjęcia robiłam wczoraj haha :mrgreen:  Chciałabym żeby tak sie trzymało do następnego dnia....to niemożliwe niestety ;-)

[ Dodano: 07-09-2007, 16:04 ]
Cytat: "gioseppe"welon zamierzasz pewnie zdjac skoo taki dlugasny?
Tak właśnie, welon ściągam zaraz po mszy...ma 3 m wiec bedzie przeszkadzał ;-) Porozmawiam z kwiaciarką żeby przygotowała mi róże i dziurawiec do wpiecia, w sumie to jest dobry pomysł, bo jak róża klapnie, to kuleczki dziurawca też będą ładnie wyglądały :-D A welon jest bez zadnych ozdób i lamówek - mgiełka, ale 3 warstwy więc tak srednio przezroczysty

[ Dodano: 07-09-2007, 16:08 ]
Cytat: "elizapj"eden kosmyk wystaje, nie wiem czy to celowo czy sie wysunelo
Nie celowo.... :-(

gdziezby

Fryzura super, baaaaardzo! Buzia śliczna. Przypominasz mi trochę Gemmę Ward :-)
Nawet świnka może wejść na drzewo kiedy jest chwalona.

kate.zet1

:-D czy ja wiem....  brwi mi brakuje...haha w środę zrobię henne taką delikatną zobaczymy co z tego wyniknie ;-)

sweedee

Spoko, bardzo mi sie podoba, tylko jeszcze z jakieś 2 tony utrwalacza na ten piękny fryz proponuję  ;-)

www.foto.adtwinzz.com
www.adtwinzz.com

salsa

świetna fryzura
lubie takie upięcia
cos podobnego planuje na slub koleżanki na 29 września
piękne włosy!!

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

inkageo

Daje radę :) Pięknie :) Nie to co moja fryzura ;) ;)
Imagine there is no hate

kate.zet1

Cytat: "inkageo"Daje radę  Pięknie  Nie to co moja fryzura
Inka...mi się Twoja fryzura bardzo podobała...ja lubię koki jako fryzurę ślubną...szkoda, że tak późno zaczęłaś próbować...coś by się wymysliło z grzywką....ale w rozpuszczonych też Ci bardzo ładnie...no i wygodnie bo żadna wsuwka nie wbija się w głowę ;-)

malutenka

Śliczna fryzura  :) Bardzo ładnie w koku wyglądasz, aż zazdroszczę. :-D

Kasia

jedyne co pozostaje mi napisać to to że
bedziesz piękną panną młodą

:)

ze_nitka

Śliczna fryzura i piękny kolor włosów. Czy to Twój naturalny?

Mam jeszcze do Was pytanie czy słyszałyście/doświadczyłyście/widziałyście to że fryzura ślubna nie dotrwała do końca wesela?
Pytam ponieważ wczoraj na ślub kuzyna czesała mnie fryzjerka do której chciałam iś na ślubne czesanie.  I niestety kok przez nią zrobiony zaczął się sypac o 12 :(
Może te ślubne fryzury są robione jakoś inaczej?
Zawsze byłam zadowolona z jej usług, a tu taka niespodzianka. Chyba powinnam szuka innej fryzjerki. Panna młoda z opadłym kokiem średnio wygląda.

wrobelek0403

Cytat: "ze_nitka"

Mam jeszcze do Was pytanie czy słyszałyście/doświadczyłyście/widziałyście to że fryzura ślubna nie dotrwała do końca wesela?
.

tak, mojej przyjaciółce posypała sie fryzura, jak przysiadła sobie welon w kosciele. Welon miała krótki, podpiety pod upieciem, oparła sie o niego jak opierała sie o krzesło i polecialo :( potem poprawiałyśmy, ale nie byłu juz to samo.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mary

kate.zet1, wiem, że już po fakcie, ale dopiero teraz tu zajrzałam. Wyglądasz cudownie (jak po makijażu próbnym) więc nie każ nam długo czekać na swoje ślubne zdjęcia. Już doczekać się nie mogę!

niuska84

Sliczna fryzurka. Idealnie dobrana do Twojej twarzyczki taka delikatna i kobieca. zycze powodzenia!

golinda

piękna fryzura i w ogóle śliczna dziewczyna z Ciebie, będziesz piękną panną młodą!
tylko te oczy są dla mnie jakieś za bardzo niebieskie :)

Kasia

Cytat: "golinda"piękna fryzura i w ogóle śliczna dziewczyna z Ciebie, będziesz piękną panną młodą!
tylko te oczy są dla mnie jakieś za bardzo niebieskie :)

jakby nie było kate BYŁA piekna panna młodą :)
tu masz topic:
http://strefaslubna.pl/forum/viewtopic.php?t=409

golinda

hehe, no to coś przegapiłam :-)

Kasia

Cytat: "golinda"hehe, no to coś przegapiłam :-)

to szybko nadrabiaj zaległości
bo DUŻO straciłaś :)

tachogti

ze_nitka,  mojej kolezance tez sie sypnela i to zaraz po kosciele, mimo, ze w probnej przetanczyla caly panienski i wtedy trzymala sie do rana... Fryzjerka potem tlumaczyla, ze lakier byl nie ten ktorego zawsze uzywa, ale jakos w to nie  wierze  ;-)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P