Przygotowania sunflowerki :-)))))))

Zaczęty przez sunflowerka, 12 Lut 2009, 16:43:51

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zwierzatko_mojej_mamy

sunflowerka a w czwartek na pewno bedzie bardzo dobrze ;D  :beer: :beer: nie stresuj sie ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Anupka

sunflowerka, idź do innej, a jak nie to działaj z prostownicą. Wszystko lepsze, niż ta fryzjerka z przedpotopowym mysleniem!
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

effik

Cytat: sunflowerka w 04 Sie 2009, 22:40:51
Jej chodziło o to, że jak suknia odsłania plecy, to wlosy musza być rozpuszczone, a nie upięte w kok, poza tym oczywiscie stwierdziła, że mam za długie włosy na kok. Generalnie wg tej pani mam za długie włosy na  wszystko.
:zly: :zly: :zly:

ZA DŁUGIE na kok. ja pieprzę.
myślałam, że można mieć ewentualnie za krótkie, ale za długie? :padam:
wyprostuj sobie i gra gitara. albo znajdź inną panią szybko.
będzie dobrze :)

elve

pewnie nie umie koka zrobic bez treski :D

effik

Cytat: elvelve w 05 Sie 2009, 08:45:26
pewnie nie umie koka zrobic bez treski :D

to by dopiero były za długie lol

sunflowerka

Raczej treski nie używa, bo pytałam o koka na wypełnieniu, nawet nie wiedziała o co chodzi, musiała się pytać drugiej fryzjerki. :crazy:

Dodany tekst: 05 Sie 2009, 09:05:36

Ale najlepsze jej hasło wczoraj. Pytam o te fryzury od cumerland, mówię ze chce takie warkoczyki francuskie, coś ala korona, a ona , że to jest moda lat 60 tych i ona mnie tak nie uczesze, bo będę wyglądać staroświecko, tak to sie czesały do ślubu nasze babcie... Szok! Po tych słowach to już wiedzialam, że mam uciekać gdzie pieprz rośnie.

zwierzatko_mojej_mamy

sunflowerka pytanie, czy jej babcia, czy Twoja ;D ile szanowna pani ma lat ? :D

www.annawilk.pl

sunflowerka

zwierzatko_mojej_mamy

sunflowerka  o matko - no to rzeczywiscie "nasze" babcie lol lol stawialam na 70 wnioskujac z Twoich wypowiedzi  :rotfl:

www.annawilk.pl

sunflowerka

byłam u drugiej fryzjerki, kolejna niedouczona
nie umie zrobic warkoczow francuskich, nie umie zrobic prostego koka, nie wie co to kok na wypelnieniu :stupid: :stupid: :stupid:
powiedziala mi ze teraz takich starodawnych fryzur juz nie uczą w szkolach fryzjerskich i ze powinnam isc do jakies starszej fryzjerki
oczywiscie na 2 dni przed slubem nie da sie nic zalatwic :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
nie wiem co będzie w dniu ślubu, jak się wk.... to naprawdę pójdę w wyprostowanych i rozpuszczonych

elve

sunflowerka ja się czesałam w zakładzie fryzjerskim mojej babci :)
może warto spróbować

magoo

sunflowerka no niestety czasem do fryzjera to strach wchodzic, taka filozofie prezentuja. Wiem cos o tym bo u mnie w city tez takowe dominuja ;)

Ale nie łam sie w wyprostowanych moze byc pieknie!!!!

Justynna

sunflowerka, a może jakiś prosty kucyk? Chyba nie powinno być problemu z uczesaniem takowego przez fryzjerkę ;)

sunflowerka

Heh moj suwaczek pokazuje ze jestesmy malzenstwem już 6 godzin, hehehehe no coz jeszcze jeszcze....

Wstałam o 4.30  :dance: :dance:Standardowo nie mogę spac. Heh ciekawe o ktorej padnę :hmm: :hmm:

Nie przeczytałam wczoraj waszych wpisów o tym opalaniu i dziś wyglądam jak murzynek :D
Ech no dobra nie jest tak źle. To znaczy byłoby super gdyby mi wcześniej nie zeszła skora. Niestety mam plamy na nogach (miejsca gdzie mi zeszla wczesniej skora sa ciemniejsze), ale luz, włożę pończochy i jakoś przeżyje. Sala jest klimatyzowana. Najbardziej jestem zawiedziona, ze nie wyrównał się koloryt skory na plecach o co mi chodziło i po co zrobiłam to opalanie natryskowe.
Dlatego polecam opalanie natryskowe tylko osobom, ktore maja zdrowa ladną skorę. Tylko wtedy po co sie opalac?

Ponieważ plecy mam jakie mam, fryzura już na bank będzie z rozpuszczonych włosów.

W ogole to nie czuje ze mam dzis slub. Jedyne co mnie teraz martwi to stan mojej skory i moja fryzura.

Generalnie jeżeli mogę cos doradzic przyszlym pannom mlodym to NIE OPLAJACIE SIE nigdzie, ani solarium, ani natrysk , ani nawet na sloncu !!!!!!!!

Slub jest dzis o 17.00. Wiedzmy trzymajcie kciuki za sunflowerkę.

effik

sunflowerka ja 3mam kciuki z całej siły, wiedźmo kochana!  :aaaa:
pogoda ładna, a z włosami i resztą sobie poradzisz! nie stresuj się pierdołami, to jest twój wielki dzień!  :highfive: :jejeje:

Justynna

sunflowerka, oczywiście, że trzymamy kciuki. Wszystko będzie super! No i pogoda dziś wymarzona :)

Chermelle

zwierzatko_mojej_mamy

alez macie piekna pogode !!! :D chyba najbardziej idealna juz od kilku ladnych sobot!!! nie ma ukropu i nie leje!!! :D:D

www.annawilk.pl

szelma

Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło tak, jak powinno! :) Dużo radości i zabawy do białego rana! :)

cumberland

sunflowerka powodzenia!!!
trzymam kciuki :thumbup:
a pogodę macie booooską wymarzona na ślub 

effik

łaaa, ale tam musi być impreza  :aaaa: :aaaa:

Dodany tekst: 09 Sie 2009, 10:54:12

hej hej żono! :)  :dance: :daisy:

sunflowerka

hej hej tu melduje się żonka! Było fantastycznie!  :dance: :dance:
Jak znajdę trochę czasu to wstawię zdjęcia i napiszę relację.

magoo

sunflowerka gratulacje i czekamy na relacje  :daisy:

sunflowerka

magoo dzięki

Dodany tekst: 10 Sie 2009, 18:25:40

Dodany tekst: 10 Sie 2009, 19:26:14

Dodany tekst: 10 Sie 2009, 20:27:44

Dodany tekst: 10 Sie 2009, 21:28:32

moja jedyne zdjecia poki co :)