Przygotowania sunflowerki :-)))))))

Zaczęty przez sunflowerka, 12 Lut 2009, 16:43:51

Kasia

PO-KAŻ KIECKĘ! PO-KAŻ KIECKĘ! Cheesy

effik

gdzie ta kiecka, gdzie ta kiecka? :D

syrenka

No co jest? Loguję się specjalnie żeby zobaczyć suknię, a tu pusto :P

magoo

sunflowerka

w pracy byłam ;)
Może dziś zrobię jakieś foty, bo muszę się w końcu zdecydować na bukiet i fryzurę, a ze zdjęciem może będzie łatwiej. Oczywiście liczę na waszą pomoc :point_lol:

Dodany tekst: 29 Lip 2009, 07:15:53

Aha i chyba przejadę się do Madonny, bo te ciapy włożyły mokrą kieckę do worka, więc nic dziwnego, że się pogniotła. Chyba należy mi się jeszcze jedno prasowanie.

effik

sunflowerka

http://picasaweb.google.com/sunflowerka/MojaSukienka#5363972760651359394

Wiedźmy potrzebuję porady w sprawie bukietu i fryzury. Plisss to jest sprawa pilna!  :pray: Za tydzień ślub :aaaa:

rilla

jej jaka ta suknia piekna...
a fryzura hm bylas na probnej? chcesz spiete, polupiete, rozpuszczone?

kwiaty - kolor ma być zielony? mnie ru pasuje prosty bukiet, z gałązkami - nie na mikrofonie, z jakichs delikatnych kwiatow... moze cos podobnego jak martulek

jak nei zielone, to mzoe storczyki tajlandzkie?

magoo

sunflowerka poszlabym chyba w jakies upiecie w stylu greckim, fajnie bedzie sie komponowalo z sukienka. A bukiet to faktycznie jakis delikatny

i suuper ta sukienka, slicznie wygladasz :)

sunflowerka

oj w bukiecie Martulek to ja jestem zakochana  :dreaming:
Na pewno chciałabym coś podobnego. No chyba, że pojawi się jakaś ciekawsza propozycja.
A co myślicie o bukiecie z róż w kolorze brudnego różu?

magoo

rilla

hm ok z jakimś zielonym dodatkiem, ale będzie pasował do Pana Młodego? hm ale róże drobne i delikatne

sunflowerka

próbna fryzura będzie w poniedziałek, dlatego potrzebuje pilnie porady, bo muszę się zdecydować

Dodany tekst: śro 29 lip 2009 18:25:15 GMT-1

takie bukiety mi sie najbardziej podobają, kolorystyka z numeru 1 zwlaszcza
chyba że jakiś fajny bukiet ze slonecznikow, bo pasowały by do zielonego garbusa

magoo

to moze takie cos tylko zmienic tez zolte roze na jakies rozowe lub kremowe

cumberland

sunflowerka

a nie chcesz hortensji?
o jakże mi tu pasują ! ;)

sunflowerka

cumberland no powiem ci, że dzisiaj widziałam piękną hortensję w ogrodzie u naszego cukiernika i zaczęłam się nad nią zastanawiać

sunflowerka

cumberland ty normalnie siedzisz w mojej głowie i czytasz moje myśli. Fryzury ekstra, mam je już dawno na kompie zapisane jako te naj naj...
Ale ciągle nie mogę sie zdecydować , czy włosy spięte, czy rozpuszczone.
Druga sprawa zastanawiam sie czy z tymi warkoczykami to już nie będę całkowicie wyglądać jak taka biedna rusałka. Wiecie chyba o co mi chodzi.

Dodany tekst: 30 Lip 2009, 07:19:13

W ogole to mam ostatnio obsesję że ta sukienka jest taka "biedna"

vobi

sunflowerka goooopia, piekna masz sukienke!!! No i chyba - sadzac po zdjeciach - dobrze sie w niej czujesz :D

Dodany tekst: 30 Lip 2009, 08:17:43

Co do bukietu - sloneczniki to chyba nie za bardzo do tego fasonu sukni :hmm: ale pomysl z hortensjami wydaje mi sie bardzo bardzo  :thumbup:

effik

super kieca :) :)
i mnóstwo fajnych bukietów :)

sunflowerka

effik, vobi, magoo, rilla dzięki :)
Oby moim gosciom tez się spodobala ta sukienka, a zwlaszcza panu mlodemu. Mi chyba znowu zaczela się podobać, ufff

Ktoś sie orientuje jakie mogą byc kolory hortensji? Na pewno biale, zielone, fioletowe, chyba blady roz, cos jeszcze?

vobi

sunflowerka u mnie przed blokiem kwitna jakies niebieskawe :D

cumberland

włosy spięte! jak ma być w klimacie to od początku do końca
(na plener sobie rozpuścisz jeśli masz innego dnia ;) )

kolory hortensji:
http://images.google.pl/images?gbv=2&hl=pl&q=hydrangea&sa=N&start=0&ndsp=18