Przygotowania sunflowerki :-)))))))

Zaczęty przez sunflowerka, 12 Lut 2009, 16:43:51

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

justynaaaa2

sunflowerka super, że wszystko się układa po waszej myśli  :thumbup:

sunflowerka

Prosim obrączki
jednak Kruk, bo juz nie bylo czasu ganiać po jubilerach, a market był czynny do 21:)
Nasze będą z białego złota, męska poszerzana troszkę.

Dodany tekst: 07 Lip 2009, 21:29:52

justynaaaa2 niedługo będę cię prosić o rady w sprawie kwiatów, tylko zdobędę zdjecia garbusa, pomożesz prawda?

justynaaaa2

sunflowerka no pomogę pomogę, jeśli tylko będę w stanie ;)

sunflowerka

Uwaga chwalę się, moje buty ślubne :dance:

effik

Cytat: sunflowerka w 09 Lip 2009, 08:47:17
Uwaga chwalę się, moje buty ślubne :dance:

no nareszcie :D
bardzo przyjemne, gdzieś je widziałam już :)

sunflowerka

Załatwiłam wizażystkę. Pisałam kiedyś , że mam sporo koleżanek po kosmetologii, wiec uruchomiłam moje znajomości i już mam załatwiony make-up dla mnie i mamy prawie darmo  :aaaa: Poza tym planuję jeszcze algi i przedłużanie rzęs. Trochę spory wydatek z tymi rzęsami, ale na ślub to chyba warto zaszaleć. :jejeje:

Ma ktoś jakiś pomysł na kwiaty do sukni jasne ecru i zielonego garbusa?
http://picasaweb.google.com/sunflowerka/Garbus#5356737514556480354

Zaczynam myśleć o kremowych eustomach plus jeszcze coś.
Bardzo podobał mi się bukiet naszej martullek i chciałabym coś w tym stylu.

Dodany tekst: pią 10 lip 2009 07:05:30 GMT-1

A jeszcze załatwiłam przymiarkę sukni, będzie 18 lipca. Mam nadzieje , że tym razem uda sie zrobić w Madonnie zdjęcia. Biorę mamę i najwyżej będzie cykać tajniacko komórą.

Dodany tekst: 10 Lip 2009, 20:53:48

eeee nikt nie chce mi nic doradzić :foch:

effik

sunflowerka wiesz jak to jest, weekend, cisza, wiedźmy na łonie natury :D

supergarbus! dokładnie taki, jak ma jedna kobietka w Bielsku - zawsze się zachwycam, jak go widzę :) ja się nie znam na strojeniu samochodów :)

sunflowerka

Ech znow zmienilam babkę od make upu:P

betaka 25

Ale Fajny Garbusek :)))Fajnie sie prezentuje tylko czy on by podolal moim gorecka:)))

Dodany tekst: pon 13 lip 2009 23:01:57 GMT-1

Cytat: betaka 25 w 14 Lip 2009, 00:01:23

sunflowerka

Cytat: cumberland w 14 Lip 2009, 10:35:56
i kogo w końcu wybrałaś?

no myślalam o Annie Oramus , ale miala już zajęty termin. Potem zalatwilam Sylwie Muszyńską, ale cos się nie dogadałam i okazalo się, ze nie zajęła dla mnie terminu. Później znalazłam znajomą znajomej , ktora chętnie zrobilaby mi makijaz. Ale inna znajoma (yhhh) nagadala mi, żebym sobie darowala, bo kolezanka ma zbyt małe doswiadczenie i na ślub swoj wlasny to lepiej zalatwic profesjonalistę. Teraz dowiedzialam się, że u Sylwii zwolnił się moj termin i ona chyba ostatecznie będzie mnie malować:) W przyszłym tygodniu będzie probny i będę decydować W kazdym razie mam teraz dwie babeczki umówione:)

noelka84

Cytat: sunflowerka w 10 Lip 2009, 08:02:39
Załatwiłam wizażystkę. Pisałam kiedyś , że mam sporo koleżanek po kosmetologii, wiec uruchomiłam moje znajomości i już mam załatwiony make-up dla mnie i mamy prawie darmo  :aaaa: Poza tym planuję jeszcze algi i przedłużanie rzęs. Trochę spory wydatek z tymi rzęsami, ale na ślub to chyba warto zaszaleć. :jejeje:

Dodany tekst: 14 Lip 2009, 21:43:46

Wiem, ze to glupie pytanie:)
ale na czym polega takie przedluzanie rzes?
moze tez bym sie na to skusila?:)
czy to robi sie tylko na jeden wieczor? czy na dluzej sie trzyma?
:)

effik

noelka84 doklejanko. 5 minut i po sprawie :D ładnie wygląda :D

sunflowerka

effik

coś tu za cicho ;) ZDJĘCIA CHCEMY!

sunflowerka

Effik ale make-upu nie pokaże. Zdjęcia wyszły do dupy i nie nadają się do wystawiania na widok publiczny.
Z resztą mało co na nich widać, bo po pierwsze dorwalam sie do aparatu dopiero po 5 godzinach, po drugie i tak w apracie były słabe baterie i jak przerzuciłam na kompa to się okazało, ze wszystkie rozmazane. Ale makijaz wyszedł nawet nieźle. Najpierw mi się wydawało, ze za mocny, ale tak sobie teraz przemyślałam i stwierdzam ze byl ultralekki. ;)
Poza tym po tak pięknych zdjęciach jakie wkleiła syrenka nie ma mowy o tym abym tu cokolwiek pokazywała. :crazy:

Anupka

Nie wierzę! Ktoś tu ma większe kompleksy, niż ja?! Ej.. kompleksy to moja działka  :foch:
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

sunflowerka

A tak w ogole to mam depresje prześlubną. Zaczyna mnie wszytko przerażać i najchetniej to pojechalabym na Madagaskar i tam wzięła ślub bez tych wszystkich ceregieli, gości , dekoracji i cudow na kiju.

effik

Cytat: Anupka w 23 Lip 2009, 15:47:39
Nie wierzę! Ktoś tu ma większe kompleksy, niż ja?! Ej.. kompleksy to moja działka  :foch:

no, nie zabieraj Anupce działki, bo będzie jej smutno lol

Dodany tekst: 23 Lip 2009, 15:48:55

Cytat: sunflowerka w 23 Lip 2009, 15:48:28
A tak w ogole to mam depresje prześlubną. Zaczyna mnie wszytko przerażać i najchetniej to pojechalabym na Madagaskar i tam wzięła ślub bez tych wszystkich ceregieli, gości , dekoracji i cudow na kiju.

jak my wszyscy :D

sunflowerka

Cytat: Anupka w 23 Lip 2009, 15:47:39

To teraz jest nas dwie ;)

Anupka

Cytat: sunflowerka w 23 Lip 2009, 15:49:45
To teraz jest nas dwie ;)

No... ale ja pokazałam swoje fotyyy... nie ma się co krępować, tutaj sami swoi :)
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

effik

Cytat: Anupka w 23 Lip 2009, 15:50:45
No... ale ja pokazałam swoje fotyyy... nie ma się co krępować, tutaj sami swoi :)

otóż to. nawet ja pokazałam :D

sunflowerka

Anupka ja nie widziałam ;)
Aktualnie mam etap "jestem gruba, brzydka i mam okropną kieckę". Jak mi przejdzie to moze coś pokaże. Teraz niet.

syrenka

A ja mam małe cycki i kiecka ze mnie leci :( Skoro już sobie tak narzekamy ;)
To ja usunę swoje zdjęcia, żeby nie było, że to przeze mnie :P Ja się absolutnie nie uważam za jakąś piękność, zwykła szara dziewczyna - po prostu makijaż zakrył wszystkie moje "wady".

Nie zmusimy Cię do niczego, ale obiecaj, że pokażesz swój makijaż :)