Pokoj malej:)

Zaczęty przez siog, 11 Lut 2009, 01:10:30

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

sierpniowajulka

Ponieważ parę razy wpadły mi w oko Eamsy ze śrubami, to sądziłam, że mieli krótki okres w historii produkcji z takim rozwiązaniem. Ale przejrzałam strony teraz, poczytałam i jednak wynika że nie - nie mieli. Może w taki sposób odzyskują zniszczone w miejscach podstawy oryginalne siedziska. Ale to tylko zgadywanka moja. Zapytaj w sklepie. Mnie te śruby nie przeszkadzają. Szukając odpowiedzi na Twoje pytanie znalazłam taką stronę: http://www.modernconscience.com/store/page16.html W tej chwili mają tylko czerwonego bujaka, ale deklarują, że mogą znaleźć inne. Czy nie pasowałby Ci Butterscotch Armshell Rocker? :)

Ze skrzynkami na ścianie poczekaj aż wszystko w pokoju trafi na swoje miejsce.

A Tolixy dwa wstaw do Waszej sypialni. :D Jak ona wygląda????
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

annka-cygannka

siog, pisałam Ci już na wnętrzarskim, ale napiszę jeszcze tu, bo nie wiem gdzie częściej zaglądasz :) Jeżeli nadal poszukujesz półek, to może coś takiego?
http://secretlife.pl/1,187/drewniany_regal_na_ksiazki
tylko, że drogi...
a z oświetlenia do dziecięcego pokoju baardzo podoba mi się cable&cotton
http://secretlife.pl/3-48/cable__cotton/1

siog

julka jestes bezcenna  :beer: napisze do nich i ciekawa jestem ceny.

sypialnia jest pusta, tzn tylko nasze lozko i wieszaki mamy. juz wiem dokladnie co tam bedzie. po nowym roku zamawiam taka szafe. takie 2 lampy i na starociach szary stary oryg mnanekin i antyczne ogromne lustro na ktore czekam juz 2 lata

no i stoliki obok lozka. jezsze nie wiem jakie. na razie mam bialy okragly z bo concept

Dodany tekst: 18 Lis 2010, 22:50:17

lampy

lustro

siog

lampy prawie powieszone! tyle problemow tech z nimi bylo ze nawet nie pisze  :headbang:

Anupka

fajowe! a zrób jeszcze zdjęcie z zapalonymi, co?
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

siog

Anupka zrobie niech on juz je dokreci. bo tyle soie dzialo i przez to wszystko przewod jakis sie spalil  :headbang: jutro elektryk ma przyjsc

Anupka

siog, a co, pewnie było jak w ładunkach wybuchowych, nie ten kabelek? :mocking: (tylko nie bij ;))

daj fotki, jak elektryk poprawi :)
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

siog

Cytat: Anupka w 20 Lis 2010, 22:52:01
siog, a co, pewnie było jak w ładunkach wybuchowych, nie ten kabelek? :mocking: (tylko nie bij ;))

daj fotki, jak elektryk poprawi :)

Dodany tekst: 20 Lis 2010, 22:56:37

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Dodany tekst: 21 Lis 2010, 17:31:45

przynioslam drabine "przymierzyc" i jednak mnie sie nie podoba... wiec nadal bez polek
wiec wracam albo do tych bialych z conran shop albo poprosze o zrobienie na wymiar zwyklych polek i pomalowanych na szaro. Juuuulka pomocy :)

przypominam te polke z conranshopu
http://www.conranshop.co.uk/550796/WALL_BOOKSHELF_WIDE_BLACK/Product

sierpniowajulka

Siog, a masz zdjęcie wnęki, w którą chcesz wstawić ten regał?

siog

szukam. ten regal kupilabym bialy. polek nie zrobie bo wneka plytka i musze cos wstawic
mam zdj, okno posrodku. z jednej str wneka z szafa (po lewej), a po prawej ta pusta wneka na polki

sierpniowajulka

Siog, zrobiłam Ci wklejkę. Mnie nie przekonuje, a Ciebie?

siog

a jak przemaluje na szaro? tak jak sciana? co innego? cos co nie kosztuje majatek :(

foszek

A moze na sciane takie waskie polki z ikea, ja wlasnie takie zakupilam i bede na nich trzymac ksiazki dla malego

siog

Cytat: foszek w 22 Lis 2010, 18:56:56
A moze na sciane takie waskie polki z ikea, ja wlasnie takie zakupilam i bede na nich trzymac ksiazki dla malego

foszek tyle ze one sa b waskie, a ja chce tez trzynac tam oprocz ksiazek zabawki i inne pierd. w te wneke musze cos wstawic ze "sciankami" calosciowe  bo wneka przy wystajacej ramie okna jest plytka i polki koncowki beda wystawac...

sierpniowajulka

do mnie bardzo przemówił regał ze skrzynek z WM. Może jutro uda mi się go dla Ciebie wkleić we wnękę. :)

siog

julka  :beer: bighug
tyle ze u mnie skrzynki sa bardzo drogie...

Dodany tekst: 22 Lis 2010, 22:01:34

julka  te foty sa ze starym lozeczkiem, mala ma teraz takie biale. pod kon tyg wszystko wyniose z pokoju i zrobie foty z bialym lozkiem i pusta wneka

a w nast roku bedzie miala takie

zuzia

Cytat: siog w 22 Lis 2010, 19:01:39
foszek tyle ze one sa b waskie, a ja chce tez trzynac tam oprocz ksiazek zabawki i inne pierd. w te wneke musze cos wstawic ze "sciankami" calosciowe  bo wneka przy wystajacej ramie okna jest plytka i polki koncowki beda wystawac...
a drabina będzie miała szersze?
mi drabina się tam w ogóle nie widzi.

siog

zuzia drabina juz odpadla! btw tych torb juz nigdzie nie ma  :thumbdown:

sierpniowajulka

Siog, skrzynki widziałam po 19 funtów w którymś ze sklepów internetowych. Nie wiem - dużo czy mało? Tylko czy chcesz iść w tę estetykę?

siog

julka dzieki  :beer: jednak chyba zrezygnuje z takiego regalu, bo maly a ja jednak potrzebuje duzo wiekszy na ksiazki, zabawki itp. no i jak stolik ze skrzynek to regal juz nie.

mysle zeby zamowic szara drewniana szafke z polkami wysoka i szeroka na te wneke, tzn boki + polki. co sadzicie?

marax

siog a jakby ten regal sie opieral o przylegajaca sciane ?? chodzi mi o to zeby nie zapelnial luki kolo okna tylko sciane graniczącą pod kontem prostym . Jak zabudujesz wszystko wkoło okna pokoj wyglada bardzo ciężko .

foszek

A oze cos takiego?

siog

Cytat: foszek w 26 Lis 2010, 10:05:02
A oze cos takiego?

a jakie sa wymiary? musze chyba miec scianki po bokach...

Dodany tekst: 26 Lis 2010, 10:35:55

a cos w tym stylu?

http://www.okadirect.com/Library-Shelves-7-Flat-Rubbed-Black-productEM251-191-162.aspx

siog

golinda kto co lubi. a kto powiedzial ze w tym pokoju nie bedzie kolorow? on nie jest wykonczony. dla mnie kolory to niekoniecznie oczojebne sciany.