majowa stylizacja aaagnieszki

Zaczęty przez aaagnieszka, 03 Lut 2009, 19:43:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

aaagnieszka

Witam was wszystkie!!! Od jakiegoś czasu śledzę ten wątek i proszę was  o pomoc co do mojej sukni którą mam już zamówioną. Jestem niewysoką, drobną szatynką. Ślub w maju. Jaki bukiet, fryzura, dodatki ...
Wiem że jesteście w tym świetne
Czekam na podpowiedzi

:thankyou:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

martullek

ale ładna sukienka :)))  :jejeje:

pokaż swoje zdjęcie, to będzie nam dużo łatwiej

Kasia

martullek ja myslę że Twoja stylizacja może być propozycją

widze że po zeszłorocznym "rybkowym" sezonie czas na zwiewne greckie boginki :)

aaagnieszka

Ja bardzo się cieszę że nadszedł teraz właśnie czas tych sukienek bardzo ale to bardzo mi odpowiadają.

rubin04

Piekna suknia! I tez myślę że bukiet raczej w 1 kolorze, i chyba w prostej formie.

Agnieszka - a moze napisz jakie lubisz kolory, i jak mniej wiecej byś włosy chciala.

aaagnieszka

Włosy będę mieć raczej upięte, jaka biżuteria złota, srebrna nie mam pojęcia!!!!
To jest straszne ja nie mam pomysłu na swój wygląd w tym jedynym dniu

rubin04

Agnieszka,ja ekspertką nie jestem ale spokojnie - tu są świetne dziewczyny z super pomysłami, a i florystkę tu mamy :) wiec doradzą Ci we wszystkim.

I anpisz kiedy ślub - bedzie łatwiej nad kwiatami pomysleć.

rilla

a którego maja ślub?

jaki macie plan co do stroju Pana Młodego?

giga

aaagnieszka,zobacz wątek martullek,może tutaj coś Cię zaciekawi http://strefaslubna.pl/forum/index.php/topic,2638.15.html

rilla

zielony np taki

róż (ale nei bardzo)

i niezmiennie jak maj to tulipany

http://wedding.w8w.pl/KWIATY/Bukiety%20%C5%9Blubne/Tulipany/index.html

wredotka

ja mysle ze gdybys nie chciala welonu to ozdobna opaska we wlosach tez by ladnie wygladala.cos jak ta babka ze zdjecia tylko moze bardziej widoczna i grubsza

sunflowerka

O rany!!!! Piękna suknia, mam ją na liście moich 5 wymarzonych sukienek, które koniecznie chcę przymierzyć,lada dzień wybieram się na łowy:)
Świetny wybór!
aaagnieszka  jeśli masz ochotę to proszę napisz mi na priv ile to cudeńko kosztuje. Nie chciałabym dostać zawału w salonie. Czy przymierzałaś taką podobną wersję , ale z rękawkami?

magdarynka

Faktycznie w tym sezonie na topie piekne , zwiewne suknie ( nie dla mnie wiec ja sie dobrze wstrzelilam w koronki ;) ). Wydaje mi sie ze ladnie ci bedzie w wysoko zebranych wlosach, moze kucyk ? Pasowal by tu i do tego delikatna, cienka opaska. Zaraz cos poszukam. bedziesz miala welon ?

sunflowerka

pozwolę sobie odpowiedzieć na pytanie Rilli
http://www.justinalexanderbridal.com/eu_po/collection.php?linenum=20&totlines=64&disc=
model aaagnieszki to 8417, mi się jeszcze podoba ten zaraz obok czyli 8418

Dodany tekst: 04 Lut 2009, 11:46:11

A mam jeszcze prośbę do dziewczyn które widziały takie sukienki w salonie, jak sie w nich podpina tren i czy w ogóle da się to zrobić?

cumberland

Cytat: aaagnieszka w 03 Lut 2009, 20:42:21
Włosy będę mieć raczej upięte, jaka biżuteria złota, srebrna nie mam pojęcia!!!!
To jest straszne ja nie mam pomysłu na swój wygląd w tym jedynym dniu

aaagnieszka spokojnie, dasz radę :)
myślę, że pomimo, że suknia narzuca trochę stylizację, to można naprawdę wykombinować tutaj kilka opcji
może być bardziej dostojnie i "królewsko" - taka trochę powiedzmy wytrawna poppea ;)
wówczas włosy gładko ale do góry coś w klimacie zdjęcia 3 ew. 2 albo fryzury modelki na zdjęciu z suknią
połyskujaca opaska albo broszka mogłaby wówczas nieźle się prezentować
welon tutaj niekoniecznie

może być też bardziej subtelnie, zwiewnie - taka delikatna ligia ;)
wtedy włosy albo rozpuszczone (ale chyba nie chcesz ;) ), albo taki niski kok jak na zdjęciu  1
i tutaj welon jak najbardziej ;)

co do biżu to może coś tutaj Cię zainpiruje
http://wkruk.pl/katalogi/katalog_vulcani/
http://wkruk.pl/katalogi/katalog_wkruk/

Dodany tekst: śro 04 lut 2009 12:01:30 GMT-1

aaaaaa! i baaaardzo chciałabym zobaczyć u którejś grecko-rzymskiej PM duży pierścionek na palcu  :thumbup:
bardzo mi do tych stylizacji pasuje ;)

magdarynka

Jak zaczelam szperac to doszlam do takich samych wnioskow jak cumber, jest wiele mozliwosci i mozna pokombinowac. Wklejam kilka inspiracji

Dodany tekst: Wed Feb  4 12:49:40 2009

aaagnieszka

Trochę mnie tu nie było ale fajnie że wy nie zapomniałyście o mnie. Najpierw dziękuje za te podpowiedzi.
Po kolei moja suknia to rzeczywiście model 8417 dzięki sunfolwerka!! Sukienka ma tren ale lekki który da się podpiąć.Będę mieć do tej sukni halkę na małym kole co wiem wiem może was zaskoczyć powiecie, że nie pasuje i tu nie zgadzam się suknia nabiera wyrazu tej sukni ślubnej przynamnie dla mnie może dlatego że jestem osoba drobną i bez halki wyglądam trochę "ubogo"
Kobitka w salonie twierdzi że zdecydowanie lepiej jest tańczyć (o tym się przekonam)
ŚLUB 30 MAJA. Mój narzyczony ma czarny garnitur smokingowy i tak sobie teraz myślę że tak jak pisze cumberland pójść troche w kierunku stylizacji lekko "królewskiej" pan młody zakłada koszulę smokingową i muchę ja dodatki połyskujące. A jeśli włosy miałabym mieć lekko upięte i welon tom wtedy dodatki w kolorze złota młody zakłada zwykłą koszulę i krawat kolor lekkie ecru w lekkie tłoczenia.
Co wy na to? Juz trochę  z waszą pomocą zaczynam mieć światełko  wtunelu...
Kończę pracę lecę do domku  odezwę się wieczorem  :ohboy:

justynaaaa2

a spragnienie nie miała takiej kiecki :knuje: albo bardzo podobną ;)
generalnie u niej chyba była zasada im mniej wszystkiego i prościej tym lepiej, i moim zdaniem sprawdziła się idealnie, bo ona wyglądała przepięknie :)
niestety zdjęć nie ma na strefie :(

rilla

a taki?